NS Spoordeelweken

Tijdens de NS Spoordeelweken worden tientallen uitjes georganiseerd, waarmee u flink kunt besparen. De Spoordeelweken worden 3x per jaar georganiseerd, waarbij goedkope dagretours, NS dagkaarten en NS Meereiskaarten worden aangeboden tegen een minimaal tarief. Hiermee kunt u een dagje naar de dierentuin, een dagje shoppen, naar vrienden/familie, een pretpark of het strand.

Bereken goedkoopste treinkaartje

Vergelijk lopende aanbiedingen met reguliere tarieven en ontdek het goedkoopste reisproduct voor uw treinreis. Advies op maat!

 

Ook in 2018 worden de NS Spoordeelweken weer georganiseerd door de Spoordeelwinkel. Vermoedelijk zal dit rond mei 2018 opnieuw worden aangeboden. De overige 2 edities zullen plaatsvinden in augustus en oktober. Op de hoogte blijven van de laatste aanbiedingen? Schrijf uzelf in voor de nieuwsbrief, like ons op Facebook en bezoek onze website regelmatig.

Spoordeelweken

NS Spoordeelweken 2018

De NS Spoordeelweken in 2018 worden gepromoot middels het kortingsboekje SPOOR die 4x per jaar wordt verstuurd. Hierin worden uitstapjes, musea en activiteiten gestimuleerd d.m.v. korting. Tevens treft u gratis upgrade 1e klas kaartjes, de NS Meereiskaart en 2-1 Overgangsbewijs. Wij raden aan om de voorwaarden goed door te nemen, zodat u niet voor verassingen komt te staan. Ga goed voorbereid op pad voor een succesvol dagje uit en komt u er niet uit? Neem dan gerust even contact met ons op.

Spoordeelweken 2017

Treinpakkers van Spoordeelweken

De nieuwe Spoordeelweken van de NS gaan in december 2017 verder onder de naam NS Treinpakkers. Zo zijn er t/m 07 januari 2018 acht verschillende aanbiedingen te bestellen in de Spoordeelwinkel van de NS, waarbij evenementen, overnachtingen, uitjes en treinkaartjes met korting zijn te bestellen. Hieronder hebben wij een overzicht van de treinpakkers in december 2017 voor u opgesteld.

Overige treinuitjes

Inspiratie nodig? Bekijk de onderstaande treinuitjes die uitstekend bereikbaar zijn per trein of het Openbaar Vervoer.

Dagje naar de Dierentuin

Per trein een dagje naar de dierentuin? Hieronder hebben wij een aantal dierentuinen in Nederland opgesteld die uitstekend bereikbaar zijn met het Openbaar Vervoer.

Dagje naar een pretpark

Een dagje eropuit met de trein? Bezoek een pretpark in Nederland!

Ontvang acties

Bestemmingen in Frankrijk per trein

Bestemmingen in Frankrijk per trein

Dat Frankrijk mooi is, hadden veel Nederlanders al ontdekt. Het is ook niet voor niets dat Frankrijk al jaren één van de meest bezochte landen is door Nederlandse toeristen. Om dit in stand te houden zijn treinverbindingen sterk verbeterd. Zo is bijna elke bestemming...

5x Mountainbiken in Frankrijk

5x Mountainbiken in Frankrijk

Mountainbiken in Frankrijk is altijd een goed idee. De natuur is hier verrassend, ongerept en uitdagend. Zowel beginnende als gevorderde mountainbikers kunnen hier hun hart ophalen. Frankrijk kent ontzettend veel mooie trails en routes. Daarvoor hoef je niet lang te reizen. De verschillende regio’s zijn goed bereikbaar. Zowel met de auto als ontspannen met de trein.

5 mooiste stranden in Duitsland

5 mooiste stranden in Duitsland

Wil je dit jaar dichtbij huis op vakantie? Bezoek dan zeker één van deze 5 mooiste stranden van Duitsland. Ook ons buurland heeft veel te bieden als het gaat om zon, zee en strand. Zoals het prachtige Timmendorfer strand in het noorden van Duitsland of Sylt ten zuiden van Denemarken. Duitsland is daarbij ook nog eens ontzettend makkelijk te bereiken.

Pin It on Pinterest

Deel deze pagina

Geef het door aan iemand anders