NS Spoordeelweken

Tijdens de NS Spoordeelweken worden tientallen uitjes georganiseerd, waarmee u flink kunt besparen. De Spoordeelweken worden 3x per jaar georganiseerd, waarbij goedkope dagretours, NS dagkaarten en NS Meereiskaarten worden aangeboden tegen een minimaal tarief. Hiermee kunt u een dagje naar de dierentuin, een dagje shoppen, naar vrienden/familie, een pretpark of het strand.

Bereken goedkoopste treinkaartje

Vergelijk lopende aanbiedingen met reguliere tarieven en ontdek het goedkoopste reisproduct voor uw treinreis. Advies op maat!

 

Ook in 2018 worden de NS Spoordeelweken weer georganiseerd door de Spoordeelwinkel. Vermoedelijk zal dit rond mei 2018 opnieuw worden aangeboden. De overige 2 edities zullen plaatsvinden in augustus en oktober. Op de hoogte blijven van de laatste aanbiedingen? Schrijf uzelf in voor de nieuwsbrief, like ons op Facebook en bezoek onze website regelmatig.

Spoordeelweken

NS Spoordeelweken 2018

De NS Spoordeelweken in 2018 worden gepromoot middels het kortingsboekje SPOOR die 4x per jaar wordt verstuurd. Hierin worden uitstapjes, musea en activiteiten gestimuleerd d.m.v. korting. Tevens treft u gratis upgrade 1e klas kaartjes, de NS Meereiskaart en 2-1 Overgangsbewijs. Wij raden aan om de voorwaarden goed door te nemen, zodat u niet voor verassingen komt te staan. Ga goed voorbereid op pad voor een succesvol dagje uit en komt u er niet uit? Neem dan gerust even contact met ons op.

Spoordeelweken 2017

Treinpakkers van Spoordeelweken

De nieuwe Spoordeelweken van de NS gaan in december 2017 verder onder de naam NS Treinpakkers. Zo zijn er t/m 07 januari 2018 acht verschillende aanbiedingen te bestellen in de Spoordeelwinkel van de NS, waarbij evenementen, overnachtingen, uitjes en treinkaartjes met korting zijn te bestellen. Hieronder hebben wij een overzicht van de treinpakkers in december 2017 voor u opgesteld.

Overige treinuitjes

Inspiratie nodig? Bekijk de onderstaande treinuitjes die uitstekend bereikbaar zijn per trein of het Openbaar Vervoer.

Dagje naar de Dierentuin

Per trein een dagje naar de dierentuin? Hieronder hebben wij een aantal dierentuinen in Nederland opgesteld die uitstekend bereikbaar zijn met het Openbaar Vervoer.

Dagje naar een pretpark

Een dagje eropuit met de trein? Bezoek een pretpark in Nederland!

Denny van den Broek
Denny van den Broek
2023-07-20
Elke keer weer geweldige aanbiedingen. Dit keer een win actie die ik graag zou winnen om een dagje gratis te reizen.
marion dielemans
marion dielemans
2023-07-19
Openbaar vervoer voor werk maar ook om te recreëren, om bereikbaar en toegankelijk te zijn voor alle Nederlandse burgers en ook alle mensen die ons prachtige land met een bezoek vereren!
Carla Blesting
Carla Blesting
2023-07-19
Ik wil heel graag in aanmerking komen voor de twee gratis tickets om met mijn broer naar onze 96 jarige tante te gaan, die wij door de afstand en kosten helaas al een jaar niet bezocht hebben
Heleen Hoogeveen
Heleen Hoogeveen
2023-07-19
Altijd fijn voordelig met de trein. Zeker met deze leuke actie👍🏻 Ik zou graag met mijn man, die ik haast 50 jaar ken gaan reizen. Altijd leuk om iets te winnen, nu maar duimen🍀🍀😀👍🏻
Hans Schmidt
Hans Schmidt
2023-07-19
Wij verbeugen ons al enkele jaren als U ons het niews over de goedkoope treinkaartjes informeert. Hartelijk dank.
Nini Oude Nijhuis
Nini Oude Nijhuis
2023-07-19
Altijd de juiste acties, en super fijn alles op 1 plek te hebben
Paula Ras
Paula Ras
2023-07-19
Een cadeautje als ik een keer vaker naar mijn vriendin in België zou kunnen reizen op mijn leeftijd

Ontvang acties

Trein naar Duitsland met kinderen

Trein naar Duitsland met kinderen

Ook naar Duitsland kan je eenvoudig per trein met kinderen reizen. Hiervoor zijn diverse voordelen en regelingen bedacht om de reis betaalbaar en toegankelijk te houden voor ouders. Voor de treinreis naar Duitsland is in treinen als de IC Berlijn en ICE International...

Trein en kinderen naar Frankrijk

Trein en kinderen naar Frankrijk

Binnenkort een leuke bestemming in Frankrijk bezoeken, zoals Parijs, Disneyland of één van de vele andere topbestemmingen. Dan ben je vast benieuwd hoe het werkt met kinderen in de trein door Frankrijk. In treinen als de TGV en Eurostar zijn vaak kortingsmogelijkheden...

Pin It on Pinterest