NS Spoordeelweken

Tijdens de NS Spoordeelweken worden tientallen uitjes georganiseerd, waarmee u flink kunt besparen. De Spoordeelweken worden 3x per jaar georganiseerd, waarbij goedkope dagretours, NS dagkaarten en NS Meereiskaarten worden aangeboden tegen een minimaal tarief. Hiermee kunt u een dagje naar de dierentuin, een dagje shoppen, naar vrienden/familie, een pretpark of het strand.

Bereken goedkoopste treinkaartje

Vergelijk lopende aanbiedingen met reguliere tarieven en ontdek het goedkoopste reisproduct voor uw treinreis. Advies op maat!

 

Ook in 2018 worden de NS Spoordeelweken weer georganiseerd door de Spoordeelwinkel. Vermoedelijk zal dit rond mei 2018 opnieuw worden aangeboden. De overige 2 edities zullen plaatsvinden in augustus en oktober. Op de hoogte blijven van de laatste aanbiedingen? Schrijf uzelf in voor de nieuwsbrief, like ons op Facebook en bezoek onze website regelmatig.

NS Spoordeelweken 2018

De NS Spoordeelweken in 2018 worden gepromoot middels het kortingsboekje SPOOR die 4x per jaar wordt verstuurd. Hierin worden uitstapjes, musea en activiteiten gestimuleerd d.m.v. korting. Tevens treft u gratis upgrade 1e klas kaartjes, de NS Meereiskaart en 2-1 Overgangsbewijs. Wij raden aan om de voorwaarden goed door te nemen, zodat u niet voor verassingen komt te staan. Ga goed voorbereid op pad voor een succesvol dagje uit en komt u er niet uit? Neem dan gerust even contact met ons op.

Treinpakkers van Spoordeelweken

De nieuwe Spoordeelweken van de NS gaan in december 2017 verder onder de naam NS Treinpakkers. Zo zijn er t/m 07 januari 2018 acht verschillende aanbiedingen te bestellen in de Spoordeelwinkel van de NS, waarbij evenementen, overnachtingen, uitjes en treinkaartjes met korting zijn te bestellen. Hieronder hebben wij een overzicht van de treinpakkers in december 2017 voor u opgesteld.

Overige treinuitjes

Inspiratie nodig? Bekijk de onderstaande treinuitjes die uitstekend bereikbaar zijn per trein of het Openbaar Vervoer.

Dagje naar de Dierentuin

Per trein een dagje naar de dierentuin? Hieronder hebben wij een aantal dierentuinen in Nederland opgesteld die uitstekend bereikbaar zijn met het Openbaar Vervoer.

Dagje naar een pretpark

Een dagje eropuit met de trein? Bezoek een pretpark in Nederland!

Goedkope treinkaartjes: NS Dagretour Daluren in september 2021

Het is weer zover! De goedkope treinkaartjes komen langzamerhand weer terug bij aanbieders als de Spoordeelwinkel, ActieVanDeDag en VakantieVeilingen. Voorlopig gaat het om NS dagretours met korting die geldig zijn in de daluren, maar ook de treinkaartjes enkele reis...

5 goedkope treinkaartjes in augustus 2021

De vakantieperiode is bijna voorbij, maar in augustus 2021 zijn er nog tal van uitjes met korting verkrijgbaar. Ter inspiratie hebben wij 5 goedkope treinkaartjes in combinatie met een uitje voor je opgezocht. De combideals worden je aangeboden door de NS...

NS Dagretour met korting voor 17,50

Komende maand Nederland ontdekken? Het mag weer! Om iedereen weer te verwelkomen in de trein verkoopt NS een voordelige NS dagretour via de Spoordeelwinkel. Voor € 17,50 ontvang je een treinkaartje, waarmee jouw heen- en terugreis op een traject naar keuze is...