Met de trein naar de Efteling

T/m 31 december koop je een NS dagretour + entreebewijs voor € 57,50 (2e klas), € 64 (1e klas) en voor kinderen van 4 t/m 11 jaar slechts € 38! De actiecoupons zijn te gebruiken tot 29 2023, waarbij zowel de treinreis, busreis als het entreebewijs is inbegrepen.

Wil je ook ontspannen beginnen aan uw uitje? Reis dan comfortabel en snel met de trein naar de Efteling en ontdek hoe betaalbaar een treinuitje binnen Nederland kan zijn!

Dagje Efteling Kaatsheuvel

Na aankoop ontvang je een voucher entree, NS dagretour en een busticket. Volg het bijgevoegde stappenplan om de gewenste reisdag te selecteren en de tickets te verzilveren. De entree Efteling en bustickets zijn enkel geldig in combinatie met uw NS dagretour. Vanaf station Den Bosch, Breda of Tilburg vertrekken bussen richting de Efteling. Plan jouw reis voor vertrek, zodat je overstapt op de juiste bus soepel verloopt.

Efteling met korting

Per trein en met korting naar de Efteling? Profiteer van deze combideal Trein Dagretour + Efteling. Je betaalt € 57,50(2e klas) en € 64 (1e klas). Voor kinderen van 4 t/m 11 jaar bestel je dit arrangement voor slechts € 38.

  • Prijs (2e klas): € 57,50
  • Prijs (1e klas): € 64
  • Prijs (4 t/m 11 jaar): € 38
  • Verkoop: t/m 31 december 2023
  • Reizen: t/m 31 december 2023
  • Type: Dagretour naar Den Bosch, Breda of Tilburg + Bus + Entree Efteling

Inbegrepen

  • Entreebewijs voor de Efteling
  • Trein naar de Efteling
  • Busreis naar de Efteling

Betaalbaar naar de Efteling? Profiteer van de Efteling trein actie en beleef een dag vol spanning en avontuur!

Trein naar de Efteling?

Ga je binnenkort een dagje naar de Efteling? Dan wil je natuurlijk dat alles goed gaat en soepel verloopt. We raden je daarom aan om met de trein naar de Efteling te reizen, zodat je geen last heeft van file’s, parkeerkosten of andere auto problemen. De trein zorgt voor een soepel verloop van jouw reis en vraagt een minimale inspanning.

Een dagje ontspannen begint in de trein!

Adres van de Efteling

Europalaan 1
5171 KW Kaatsheuvel

Denny van den Broek
Denny van den Broek
2023-07-20
Elke keer weer geweldige aanbiedingen. Dit keer een win actie die ik graag zou winnen om een dagje gratis te reizen.
marion dielemans
marion dielemans
2023-07-19
Openbaar vervoer voor werk maar ook om te recreëren, om bereikbaar en toegankelijk te zijn voor alle Nederlandse burgers en ook alle mensen die ons prachtige land met een bezoek vereren!
Carla Blesting
Carla Blesting
2023-07-19
Ik wil heel graag in aanmerking komen voor de twee gratis tickets om met mijn broer naar onze 96 jarige tante te gaan, die wij door de afstand en kosten helaas al een jaar niet bezocht hebben
Heleen Hoogeveen
Heleen Hoogeveen
2023-07-19
Altijd fijn voordelig met de trein. Zeker met deze leuke actie👍🏻 Ik zou graag met mijn man, die ik haast 50 jaar ken gaan reizen. Altijd leuk om iets te winnen, nu maar duimen🍀🍀😀👍🏻
Hans Schmidt
Hans Schmidt
2023-07-19
Wij verbeugen ons al enkele jaren als U ons het niews over de goedkoope treinkaartjes informeert. Hartelijk dank.
Nini Oude Nijhuis
Nini Oude Nijhuis
2023-07-19
Altijd de juiste acties, en super fijn alles op 1 plek te hebben
Paula Ras
Paula Ras
2023-07-19
Een cadeautje als ik een keer vaker naar mijn vriendin in België zou kunnen reizen op mijn leeftijd

Ontvang acties

Wanneer goedkope treinkaartjes naar Londen?

Wanneer goedkope treinkaartjes naar Londen?

Binnenkort een op CityTrip naar Londen? Dan reis je natuurlijk comfortabel en duurzaam per trein naar Londen. Opstappen kan op station Amsterdam Centraal en Rotterdam Centraal, waarna je met een rechtstreekse verbinding per Eurostar naar Londen wordt gebracht. Dit al...

Wanneer goedkope treinkaartjes naar Parijs?

Wanneer goedkope treinkaartjes naar Parijs?

Voor een stedentrip naar Parijs is de trein een uitstekend vervoersmiddel. Er vertrekken dagelijks meerdere treinen van Eurostar vanaf Amsterdam Centraal en Rotterdam Centraal. Deze rijden via Antwerpen en Brussel Zuid (Midi) naar station Gare du Nord in Parijs. Met...

Pin It on Pinterest