Treinpakkers

Wilt u profiteren van korting op treinreizen? In april 2018 is het mogelijk om te profiteren van NS Treinpakkers. Met de NS Treinpakkers kunt u goedkoop met de trein en dit combineren met een uitje, dagje shoppen of bezoekje aan familie. Zo zijn er vanaf 14 april t/m 13 mei 2018 acht verschillende aanbiedingen te bestellen met o.a. een 2-persoons NS Superdaldagkaart voor € 26 (€ 13 per persoon), een NS Meereisretour voor € 4 en het Dal Voordeel abonnement voor slechts € 29!

Bereken Goedkoopste Treinkaartje

Vergelijk lopende aanbiedingen met reguliere tarieven en ontdek het goedkoopste reisproduct voor uw treinreis. Advies op maat!

Enkele aanbiedingen vindt u via de bovenstaande link

Korting met NS Treinpakkers

Wilt u korting met NS Treinpakkers? U reist hiermee voordelig per trein naar verschillende steden, activiteiten of bezienswaardigheden. De NS probeert mensen te stimuleren om samen leuke dingen te ondernemen met de trein, waardoor u uitjes, hotelovernachtingen en treintickets met korting kunt bestellen. Bestel de Treinpakkers bij de Spoordeelwinkel, print uw e-ticket en ga direct op stap! De meest gebruikte aanbiedingen van de NS Treinpakkers in vanaf 15 februari 2018 zijn de NS Superdaldagkaarten en de 2-persoons Weekenddagretour.

Liever van een andere aanbieding profiteren? Bekijk onze actiepagina!

Treinpakkers

Treinpakkers Couponboekje aanvragen

Heeft u geen NS Treinpakkers couponboekje ontvangen? Vraag deze dan aan via de onderstaande link. Op deze manier krijgt u het boekje alsnog thuisgestuurd en ontvangt u mogelijk ook in de toekomst gerichte aanbiedingen van de NS.

Aanvragen/Bestellen van NS Treinpakkers kan via de onderstaande link.

Lees de voorwaarden van de actie altijd goed door, zodat u niet voor verassingen komt te staan.

NS Treinpakkers (april 2018)

Bekijk hieronder 8 verschillende NS Treinpakkers in april 2018 en ontdek Nederland! Benieuwd of uw treinreis goedkoper kan? Vergelijk treinkaartjes via onze website!

Werkzaamheden aan het spoor

Controleer 10 dagen voor vertrek altijd even of er werkzaamheden aan het spoor zijn op het traject dat u wilt gebruiken, zodat u niet voor onverwachte verassingen komt te staan.

Goedkoop treinkaartje logo

. . . . .

Deel deze pagina!

Close