Treinpakkers

Wilt u profiteren van korting op treinreizen? In oktober 2017 is het mogelijk om te profiteren van NS Treinpakkers. Met de NS Treinpakkers kunt u goedkoop met de trein en dit combineren met een uitje, dagje shoppen of bezoekje aan familie. Zo zijn er t/m 05 november 2017 acht verschillende aanbiedingen te bestellen met o.a. een NS Meereiskaart voor € 2,50 en 25 andere leuke uitjes bij de Spoordeelwinkel!

Enkele aanbiedingen vindt u via de bovenstaande link

Korting met NS Treinpakkers

Wilt u korting met NS Treinpakkers? U reist hiermee voordelig per trein naar verschillende steden, activiteiten of bezienswaardigheden. De NS probeert mensen te stimuleren om samen leuke dingen te ondernemen met de trein, waardoor u vaak het 2e kaartje gratis krijgt of met de Superdaltickets samen onbeperkt kunt reizen vanaf 11:00 uur. Bestel de Treinpakkers bij de Spoordeelwinkel, print uw e-ticket en ga direct op stap! De meestgebruikte aanbiedingen van de NS Treinpakkers in 2017 zijn de NS Meereiskaart, Upgrade naar 1e klas en de Superdaltickets.

Liever van een andere aanbieding profiteren? Bekijk onze actiepagina!

Treinpakkers

Treinpakkers Couponboekje aanvragen

Heeft u geen NS Treinpakkers couponboekje ontvangen? Vraag deze dan aan via de onderstaande link. Op deze manier krijgt u het boekje alsnog thuisgestuurd en ontvangt u mogelijk ook in de toekomst gerichte aanbiedingen van de NS.

Aanvragen van NS Treinpakkers spoorboekje: https://webformulier.ns.nl/treinpakkers (Niet meer mogelijk)

Lees de voorwaarden van de actie altijd goed door, zodat u niet voor verassingen komt te staan.

NS Treinpakkers (oktober 2017)

Bekijk hieronder 8 verschillende NS Treinpakkers in oktober 2017 en ontdek Nederland! Benieuwd of uw treinreis goedkoper kan? Vergelijk treinkaartjes via onze website!

  • Gratis NS Meereisretour
  • Trein + Warme drank + appelgebak bij de Pastafabriek in Groningen
  • Trein + Entree Burgers Zoo
  • 2 personen onbeperkt reizen voor € 29
  • Dutch Design Week + NS Dagretour
  • NS Dagretour + Lunch bij La Place € 19
  • 2e kaartje voor de entree Euomast Gratis
  • 2e warme drank met american cookie bij Kiosk gratis

Werkzaamheden aan het spoor

Controleer 10 dagen voor vertrek altijd even of er werkzaamheden aan het spoor zijn op het traject dat u wilt gebruiken, zodat u niet voor onverwachte verassingen komt te staan.

Bezoekers keken ook naar

Goedkoop treinkaartje logo

. . . . .

Deel deze pagina!

Close