Trein naar Walibi

Wil jij binnenkort met de trein naar Walibi? Dan raden we je aan om de reis goed te plannen, zodat je later niet voor onverwachte verrassingen komt te staan. Er is op dit moment een complete reis naar Walibi Holland verkrijgbaar voor € 57 euro. Verkrijgbaar en te gebruiken t/m 25 oktober 2023.

Hierbij ontvang je de trein- en busreis met korting en is het entreebewijs Walibi Holland inbegrepen. Je bestelt deze treinkaartjes acties bij de Spoordeelwinkel waarmee je dus een NS dagretour, een busticket Harderwijk – Walibi en een entreebewijs krijgt.

Het park is open van april tot en met 25 oktober en is prima te bereiken met het Openbaar Vervoer. Hiermee bespaart u op de benzine- en parkeerkosten en wordt u voor de deur afgezet door bussen van Connexxion.

Walibi is goed bereikbaar met het Openbaar Vervoer vanaf station Harderwijk.

Walibi Holland met korting

Het is in 2023 voor iedereen mogelijk om met korting naar Walibi Holland te reizen. Je ontvangt voor 46 euro een compleet arrangement; treinreis naar station Harderwijk en een busrit naar het park (lijn 247) naar de hoofdingang van Walibi Holland. Ook de entreetickets voor Walibi Holland zijn inbegrepen.

  • Prijs (2e klas): € 57
  • Prijs (1e klas): € 63,50
  • Prijs (kinderen): € 39,50
  • Verkoop: t/m 25 oktober 2023
  • Reizen: t/m 25 oktober 2023
  • Inclusief: NS Dagretour Harderwijk + Bus Walibi Holland

DannyDoet in Walibi

In samenwerking met DannyDoet zijn wij een dagje met de trein naar Walibi Holland geweest. Wij hebben een heerlijk dagje gehad en ook het Openbaar Vervoer sluit goed op elkaar aan. Bekijk de video!

Openbaar Vervoer naar Walibi

Het station van Harderwijk is goed bereikbaar vanaf Amsterdam of Utrecht en is het opstapstation voor de bussen naar Walibi. Met buslijn 247 wordt u naar Walibi gebracht, waarbij u voor de voordeur wordt afgezet. Maakt u gebruik van een actie? Kijk dan goed of de trein- of busreis bij uw tickets is inbegrepen, want dit verschilt per aanbieder.

Adres Walibi Holland

Spijkweg 30
8256 RJ Biddinghuizen

Denny van den Broek
Denny van den Broek
2023-07-20
Elke keer weer geweldige aanbiedingen. Dit keer een win actie die ik graag zou winnen om een dagje gratis te reizen.
marion dielemans
marion dielemans
2023-07-19
Openbaar vervoer voor werk maar ook om te recreëren, om bereikbaar en toegankelijk te zijn voor alle Nederlandse burgers en ook alle mensen die ons prachtige land met een bezoek vereren!
Carla Blesting
Carla Blesting
2023-07-19
Ik wil heel graag in aanmerking komen voor de twee gratis tickets om met mijn broer naar onze 96 jarige tante te gaan, die wij door de afstand en kosten helaas al een jaar niet bezocht hebben
Heleen Hoogeveen
Heleen Hoogeveen
2023-07-19
Altijd fijn voordelig met de trein. Zeker met deze leuke actie👍🏻 Ik zou graag met mijn man, die ik haast 50 jaar ken gaan reizen. Altijd leuk om iets te winnen, nu maar duimen🍀🍀😀👍🏻
Hans Schmidt
Hans Schmidt
2023-07-19
Wij verbeugen ons al enkele jaren als U ons het niews over de goedkoope treinkaartjes informeert. Hartelijk dank.
Nini Oude Nijhuis
Nini Oude Nijhuis
2023-07-19
Altijd de juiste acties, en super fijn alles op 1 plek te hebben
Paula Ras
Paula Ras
2023-07-19
Een cadeautje als ik een keer vaker naar mijn vriendin in België zou kunnen reizen op mijn leeftijd

Ontvang acties

Wanneer goedkope treinkaartjes naar Parijs?

Wanneer goedkope treinkaartjes naar Parijs?

Voor een stedentrip naar Parijs is de trein een uitstekend vervoersmiddel. Er vertrekken dagelijks meerdere treinen van Eurostar vanaf Amsterdam Centraal en Rotterdam Centraal. Deze rijden via Antwerpen en Brussel Zuid (Midi) naar station Gare du Nord in Parijs. Met...

Nieuwe directe trein naar München in 2025

Nieuwe directe trein naar München in 2025

NS en Deutsche Bahn (DB) hebben aangekondigd dat ze vanaf 2025 een dagelijkse rechtstreekse ICE-treindienst willen introduceren van Amsterdam naar München. De twee spoorwegmaatschappijen zien een groeiende vraag naar reizen naar de derde grootste stad van Duitsland in...

Pin It on Pinterest