Trein naar Walibi

Wil jij binnenkort met de trein naar Walibi? Dan raden we je aan om de reis goed te plannen, zodat je later niet voor onverwachte verassingen komt te staan. Het is in sommige gevallen namelijk mogelijk om een combi-ticket te boeken, waarmee u een entreebewijs voor het park en een busticket in één bestelt. De treinreis is hier niet altijd bij inbegrepen wat voor veel reizigers voor verwarring zorgt. Er zijn namelijk ook treinkaartjes acties, zoals die van de Spoordeelwinkel waarmee u een NS dagretour, een busticket Harderwijk - Walibi en een entreebewijs krijgt.

Het park is open van 4 april tot en met 31 oktober en is prima te bereiken met het Openbaar Vervoer. Hiermee bespaart u op de benzine- en parkeerkosten en wordt u voor de deur afgezet door bussen van Connexxion.

Walibi is goed bereikbaar met het Openbaar Vervoer vanaf station Harderwijk.

Walibi Holland met korting

Jongeren van 12 t/m 18 jaar bestellen in juli 2018 een NS Jongerentoer + Bus + Walibi Holland voor € 58. Met de jongerentoer kunnen zij op 3 verschillende dagen in de zomervakantie een dag onbeperkt reizen in een bepaalde reisperiode, waarbij zij naast een dagje Walibi Holland nog 2 uitjes kunnen maken. Met de busreis en entreetickets is een dagje Walibi in ieder geval helemaal compleet. Een dagje strand, dagje shoppen of bezoek aan vrienden/familie is vervolgens nog te plannen met de resterende 2 dagkaarten van de NS Jongerentoer.

  • Prijs: € 58
  • Verkoop: t/m 31 augustus 2018
  • Reizen:
    • Periode 1: 01 juli t/m 05 augustus 2018
    • Periode 2: 01 augustus t/m 02 september 2018

DannyDoet in Walibi

In samenwerking met DannyDoet zijn wij een dagje met de trein naar Walibi Holland geweest. Wij hebben een heerlijk dagje gehad en ook het Openbaar Vervoer sluit goed op elkaar aan. Bekijk de video!

Openbaar Vervoer naar Walibi

Het station van Harderwijk is goed bereikbaar vanaf Amsterdam of Utrecht en is het opstapstation voor de bussen naar Walibi. Met buslijn 247 wordt u naar Walibi gebracht, waarbij u voor de voordeur wordt afgezet. Maakt u gebruik van een actie? Kijk dan goed of de trein- of busreis bij uw tickets is inbegrepen, want dit verschilt per aanbieder.

  1. Reacties (0)

  2. Laat je reactie achter

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Leuke ervaring, tips of een vraag? Deel het!

  1. Voor en door treinreizigers!
0 Karakters
Bijlagen (0 / 3)
Deel jouw locatie

Deel deze pagina!

Close