NS Meereiskaart

De NS Meereiskaart wordt ongeveer 4x per jaar uitgegeven in combinatie met kortingsblad SPOOR, NS Treinpakkers en/of de NS Spoordeelweken. De NS Meereiskaart wordt vaak met korting aangeboden, waarop leden en abonnementhouders van de NS een medepassagier met korting kunnen laten meereizen. Houdt er rekening mee dat de NS Meereiskaart niet naar iedereen wordt verstuurd. Zo worden bepaalde postcode gebieden uitgesloten om extra drukte in treinen te voorkomen. Inwoners van Nederland die in de buurt van een treinstation liggen op een druk traject maken minder kans op het krijgen van een NS Meereiskaart.

NS Meereiskaart

NS Meereiskaart aanvragen

U kunt de NS Meereiskaart aanvragen middels een online formulier. De link naar dit aanvraagformulier vindt u in het kortingsblad SPOOR, waarna u deze toegestuurd krijgt. Houdt er rekening mee dat er vaak een beperkt aantal beschikbaar is en deze een bepaalde tijd op aanvraag verkrijgbaar zijn. Om een NS Meereiskaart aan te vragen volgt u het onderstaande stappenplan.

  • Ga naar NS.nl/treinpakkers
  • Plaats 1 NS Meereisretour in uw winkelwagen.
  • 1 Meereisretour kost € 2,50
  • Betaal middels iDeal.
  • Print het e-ticket en zorg dat uw medepassagier legitimatie meeneemt op reis ter verificatie.

Waar vind ik een kortingscode?

De kortingscode voor de NS Meereiskaart staat net boven uw adres, vermeld op de achterkant (gele coupon) op het blad SPOOR. Kunt u het niet vinden of is het slecht leesbaar? Neem dan contact op met de NS Klantenservice. Tevens vindt u hier het webadres waar u de persoonlijke couponcode kunt invoeren.

NS Meereiskaart 2017

Ook in mei 2017 worden er weer goedkope NS Meereiskaarten verkocht door de NS. Voor slechts € 2,50 bestelt u t/m 14 mei een NS Meereisretour die geldig is in de reisperiode t/m 28 mei 2017. De NS Meereisretour is enkel geldig in combinatie met een volwaardig NS vervoersbewijs. Deze is dus niet te combineren met een andere trein kortingsactie.

 

Bezoekers keken ook naar

Goedkoop treinkaartje logo

. . . . .

Deel deze pagina!

Close