Trein naar Duinrell

Een uitstapje naar pretpark Duinrell maken? Dat kan eenvoudig en snel met de trein! Duizenden mensen trekken jaarlijks met de trein naar Duinrell om een dagje vol avontuur en plezier te beleven. Het voordeel is dat u niet meer naar huis hoeft te rijden en zich lekker kunt laten gaan in het park. Meestal bent u na een hele dag lopen/zwemmen helemaal gesloopt en dat is er natuurlijk niets lekkerder dan even tot rust komen op de bank.

Trein Duinrell

De trein biedt optimaal comfort en zorgt ervoor dat u binnen afzienbare tijd op de juiste bestemming aankomt. Daarbij zorgt Duinrell er regelmatig voor dat er goedkoop kan worden gereisd bij aankoop van een combinatieticket (trein + entreebewijs).

Duinrell Tikibad met korting

Wilt u met korting naar Duinrell? Bestel goedkope treinkaartjes via onze startpagina en entreetickets via de onderstaande link met korting. Daarnaast is het mogelijk om een dagticket Duinrell te kopen inclusief 2 uur Tikibad voor € 30,50 of onbeperkt Tikibad voor € 32,50.

  • Prijs: € 25
  • Verkoop: zolang de voorraad strekt
  • Reizen: t/m 27 oktober 2019
  • Dagticket Duinrell

Duinrell is een geweldig park voor jong en oud!

Het Openbaar Vervoer naar Duinrell

Wilt u met het Openbaar Vervoer naar Duinrell of het Tikibad? Dat kan heel eenvoudig, want er is voor een naadloze verbinding gezorgd om alles zo soepel mogelijk te laten verlopen. U kunt vanaf verschillende treinstations met de bus naar Duinrel rijden. Zo kunt u vanuit Den Haag en Leiden met busvervoer naar Duinrell reizen.

Vanuit Den Haag

  • Bus 90 richting Lisse, waarbij u dient uit te stappen bij halte Dr. Mansveltkade. Vervolgens moet u nog enkele minuten lopen naar het park.
  • Bus 44 richting Duinrell stopt bij de ingang van Duinrell (deze buslijn rijdt ma t/m vrij alleen overdag).
  • Bus 43 richting Leiden Centraal, waarbij u dient over te stappen bij halte Van Oldenbanreveltweg op lijn 91 of 491 die u vervolgens bij de ingang van Duinrell afzet.
  • Bus 444 richting Duinrell stopt bij de ingang van Duinrell (rijdt alleen in het weekend).

Vanuit Leiden

  • Bus 43 richting Den Haag Centraal, waarbij u dient over te stappen bij halte Van Oldenbanreveltweg op lijn 91 of 491 die u vervolgens bij de ingang van Duinrell afzet.

Met korting naar Duinrell?

Houdt onze website regelmatig in de gaten, Like ons op Facebook en schrijf u in voor de nieuwsbrief, zodat wij u op de hoogte kunnen brengen van de laatste trein acties. Er worden regelmatig kortingsacties gepubliceerd, waarmee u een hoop geld kunt besparen op een uitstapje. Zo is er onlangs een Duinrell trein actie geweest, waarbij u een treinticket + busticket + entreebewijs kreeg voor een minimaal tarief.

{mymaplocation id=415,402,152 width=100% height=400px zoom=11 type=bing }

Denny van den Broek
Denny van den Broek
2023-07-20
Elke keer weer geweldige aanbiedingen. Dit keer een win actie die ik graag zou winnen om een dagje gratis te reizen.
marion dielemans
marion dielemans
2023-07-19
Openbaar vervoer voor werk maar ook om te recreëren, om bereikbaar en toegankelijk te zijn voor alle Nederlandse burgers en ook alle mensen die ons prachtige land met een bezoek vereren!
Carla Blesting
Carla Blesting
2023-07-19
Ik wil heel graag in aanmerking komen voor de twee gratis tickets om met mijn broer naar onze 96 jarige tante te gaan, die wij door de afstand en kosten helaas al een jaar niet bezocht hebben
Heleen Hoogeveen
Heleen Hoogeveen
2023-07-19
Altijd fijn voordelig met de trein. Zeker met deze leuke actie👍🏻 Ik zou graag met mijn man, die ik haast 50 jaar ken gaan reizen. Altijd leuk om iets te winnen, nu maar duimen🍀🍀😀👍🏻
Hans Schmidt
Hans Schmidt
2023-07-19
Wij verbeugen ons al enkele jaren als U ons het niews over de goedkoope treinkaartjes informeert. Hartelijk dank.
Nini Oude Nijhuis
Nini Oude Nijhuis
2023-07-19
Altijd de juiste acties, en super fijn alles op 1 plek te hebben
Paula Ras
Paula Ras
2023-07-19
Een cadeautje als ik een keer vaker naar mijn vriendin in België zou kunnen reizen op mijn leeftijd

Ontvang acties

Wanneer goedkope treinkaartjes naar Parijs?

Wanneer goedkope treinkaartjes naar Parijs?

Voor een stedentrip naar Parijs is de trein een uitstekend vervoersmiddel. Er vertrekken dagelijks meerdere treinen van Eurostar vanaf Amsterdam Centraal en Rotterdam Centraal. Deze rijden via Antwerpen en Brussel Zuid (Midi) naar station Gare du Nord in Parijs. Met...

Nieuwe directe trein naar München in 2025

Nieuwe directe trein naar München in 2025

NS en Deutsche Bahn (DB) hebben aangekondigd dat ze vanaf 2025 een dagelijkse rechtstreekse ICE-treindienst willen introduceren van Amsterdam naar München. De twee spoorwegmaatschappijen zien een groeiende vraag naar reizen naar de derde grootste stad van Duitsland in...

Pin It on Pinterest