Trein naar Duinrell

Een uitstapje naar pretpark Duinrell maken? Dat kan eenvoudig en snel met de trein! Duizenden mensen trekken jaarlijks met de trein naar Duinrell om een dagje vol avontuur en plezier te beleven. Het voordeel is dat u niet meer naar huis hoeft te rijden en zich lekker kunt laten gaan in het park. Meestal bent u na een hele dag lopen/zwemmen helemaal gesloopt en dat is er natuurlijk niets lekkerder dan even tot rust komen op de bank.

Trein Duinrell

De trein biedt optimaal comfort en zorgt ervoor dat u binnen afzienbare tijd op de juiste bestemming aankomt. Daarbij zorgt Duinrell er regelmatig voor dat er goedkoop kan worden gereisd bij aankoop van een combinatieticket (trein + entreebewijs).

Duinrell met korting

Wilt u met korting naar Duinrell? T/m 30 juni 2017 bestelt u bij de Spoordeelwinkel goedkope treinkaartjes + entreebewijs voor € 31 en kinderen van 4 t/m 11 jaar oud voor slechts € 20. Hiermee is uw hele dag compleet en kunt u t/m 31 juli 2017 naar Duinrell met korting.

  • Prijs: € 31
  • Verkoop: t/m 30 juni 2017
  • Reizen: t/m 31 juli 2017

Duinrell is een geweldig park voor jong en oud!

Het Openbaar Vervoer naar Duinrell

Wilt u met het Openbaar Vervoer naar Duinrell of het Tikibad? Dat kan heel eenvoudig, want er is voor een naadloze verbinding gezorgd om alles zo soepel mogelijk te laten verlopen. U kunt vanaf verschillende treinstations met de bus naar Duinrel rijden. Zo kunt u vanuit Den Haag en Leiden met busvervoer naar Duinrell reizen.

Vanuit Den Haag

  • Bus 90 richting Lisse, waarbij u dient uit te stappen bij halte Dr. Mansveltkade. Vervolgens moet u nog enkele minuten lopen naar het park.
  • Bus 44 richting Duinrell stopt bij de ingang van Duinrell (deze buslijn rijdt ma t/m vrij alleen overdag).
  • Bus 43 richting Leiden Centraal, waarbij u dient over te stappen bij halte Van Oldenbanreveltweg op lijn 91 of 491 die u vervolgens bij de ingang van Duinrell afzet.
  • Bus 444 richting Duinrell stopt bij de ingang van Duinrell (rijdt alleen in het weekend).

Vanuit Leiden

  • Bus 43 richting Den Haag Centraal, waarbij u dient over te stappen bij halte Van Oldenbanreveltweg op lijn 91 of 491 die u vervolgens bij de ingang van Duinrell afzet.

Met korting naar Duinrell?

Houdt onze website regelmatig in de gaten, Like ons op Facebook en schrijf u in voor de nieuwsbrief, zodat wij u op de hoogte kunnen brengen van de laatste trein acties. Er worden regelmatig kortingsacties gepubliceerd, waarmee u een hoop geld kunt besparen op een uitstapje. Zo is er onlangs een Duinrell trein actie geweest, waarbij u een treinticket + busticket + entreebewijs kreeg voor een minimaal tarief.

Bezoekers keken ook naar

Goedkoop treinkaartje logo

. . . . .

Deel deze pagina!

Close