NS Dierenpark Emmen (Wildlands)

Het is nu mogelijk om voordelig met de trein naar dierenpark Emmen af te reizen. Een goedkoop treinkaartje naar dierenpark Emmen is nu mogelijk door de 50% korting actie op deze NS actie. De NS dierenpark actie is mogelijk gemaakt door de samenwerking van de NS en dierenpark Emmen. Dus heeft u de komende tijd zin en tijd om eens lekker een dagje erop uit te trekken naar de dierentuin. Door deze goedkope actie met de trein is het extra voordelig om een dagje te genieten van de dierentuin.

Trein naar Dierenpark Emmen

Trein naar Wildlands Dierenpark Emmen

Wilt u per trein naar Wildlands Dierenpark Emmen? Het park is uitstekend bereikbaar! Daarbij kunt u t/m 30 april een combiticket entree + Dagretour Emmen voor € 33 bestellen bij de Spoordeelwinkel. De actietickets zijn te gebruiken t/m 31 mei 2017 in treinen van de NS, Arriva, Breng, Connexxion, Syntus en Veolia vanaf 09:00 uur en in het weekend de hele dag.

Adres van dierenpark Emmen

NS dierentuin Emmen Is nu mogelijk vanaf 20 euro voor volwassenen en 18 euro voor kinderen.Hierbij zijn de treinkaartjes inbegrepen en de entree bewijzen voor dierentuin Emmen.

Dierenpark Emmen
Hoofdstraat 18
7811 EP Emmen

Bezoekers keken ook naar

Goedkoop treinkaartje logo

. . . . .

Deel deze pagina!

Close