Goedkoop treinkaartje bij Deutsche Bahn: 9 euro ticket Duitsland

  • ☑️ 9 euro voor één maand
  • ☑️ Onbeperkt per regionale trein
  • ☑️ Reisperiode: 1 juni t/m 31 augustus 2022

Reis onbeperkt per regionale trein door Duitsland met het goedkope treinkaartje van Deutsche Bahn; het 9 euro ticket. Deze aanbieding is onderdeel van een compensatie maatregel van het Duitse kabinet om huishoudens tegemoet te komen, vanwege de gestegen energieprijzen.

Het 9 euro ticket is één maand geldig vanaf de eerste dag om 00:00 uur tot een maand later om 23:59 uur. Het goedkope treinkaartje van Deutsche Bahn is verkrijgbaar via deze pagina en te gebruiken in regionale treinen, bussen en trams. Het kortingskaartje is niet geldig in InterCity’s, EuroCity’s en andere internationale treinen als de ICE International, ÖBB Nightjet of IC Berlijn.

Rondreis met 9 euro ticket

Deze (eenmalige) actie leent zich uitstekend voor een rondreis door Duitsland. Zo kan je in één maand een groot deel van Duitsland bezichtigen en dat tegen een minimaal tarief. Naar verwachting zal de prijs van een (rondreis) kaartje voor Duitsland niet snel zo goedkoop zijn als nu!

Als je een treinreis door Duitsland wilt plannen kan je gebruik maken van de boekingstool op de website van Deutsche Bahn. Hierbij kan je de uitgesloten treinen wegfilteren, zodat de boekingstool alleen rekening houdt met de inbegrepen treinen voor de route.

Drukte in Duitse treinen

Vakbonden en reizigers organisaties verwachten vanwege de goedkope treinkaartjes (extreme) drukte in treinen. Het treinkaartje is namelijk al 7 miljoen keer verkocht. Houdt hier daarom rekening mee, met het boeken en plannen van de reis.

Leuke bestemmingen in Duitsland

Het land kent indrukwekkende natuurgebieden, historische bestemmingen en prachtige wandelroutes. Ontdek Duitsland en laat je inspireren door één van onze blogs.

 

Mis niks!

Meld je aan voor de maandelijkse nieuwsbrief!

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen

Bezoek het historische Kasteel de Haar per trein

Bezoek het historische Kasteel de Haar per trein

Van plan om een bezoekje te brengen aan het mooiste kasteel van Nederland? Maak de dagtrip compleet door te reizen met de trein. Met het grote Nederlandse treinennet zijn de meeste plekken snel én makkelijk te bereiken. Zo ook het historische Kasteel de Haar. Geen...

NS International: korting op treinkaartjes naar Parijs

NS International: korting op treinkaartjes naar Parijs

☑️ Trein Parijs v.a. 35 euro ☑️ 10 verbindingen per dag ☑️ Rechtstreeks per Thalys Zoek tickets Een stad die inspireert, verbaast en indrukken achter laat. Parijs is de stad van liefde, licht, mode en cultuur. Daarbij kent de stad tal van indrukwekkende...

Pin It on Pinterest

Deel deze pagina

Geef het door aan iemand anders