OBB Nightjet (nachttrein/slaaptrein)

De OBB Nightjet treinen vertrekken dagelijks vanaf Amsterdam Centraal in de richting van België, Duitsland, Tsjechië, Oostenrijk, Italië en Zwitserland. Zo kunt u met deze nachttrein naar een groot aantal bestemmingen in Europa, tegen relatief lage prijzen (vanaf € 49). Deze trein is vooral populair voor de verdere Europese bestemmingen, omdat deze beschikt over bedden en slaapbanken om de overnachting zo comfortabel mogelijk te maken. Daarbij beschikt de trein over catering aan boord, voldoende personeel voor vragen en hulp, airconditioning en stopcontacten.

Er vertrekken dagelijks verschillende slaaptreinen vanuit Amsterdam Centraal naar de verschillende Europese bestemmingen. Het interieur doet denken aan een wat oudere trein, maar de voorzieningen en hygiëne zijn helemaal van deze tijd. Zo geniet u van comfortabele stoelen, airconditioning, toiletten, voldoende been- en bagageruimte, stopcontacten en catering aan boord. Daarbij kunt u met de nachttrein genieten van de omgeving, komt u uitgerust aan op uw bestemming en bent u weer helemaal bijgepraat met uw reisgezelschap.

OBB Nightjet

Uw stedentrip/vakantie begint al in de trein!

Route van de OBB Nightjet treinen

De OBB Nightjet kent verschillende routes, waardoor een groot aantal bestemmingen in Europa met deze trein bereikbaar/betaalbaar worden. Hieronder vindt u een overzicht van verschillende trajecten en mogelijke bestemmingen.

Route van de OBB Nightjet

Treintickets per OBB Nightjet boeken

Wilt u een treinticket per OBB Nightjet boeken? Bekijk dan de beschikbaarheid via de onderstaande knop. Houdt er rekening mee dat tarieven lager uitvallen wanneer u vroeg boekt.

Tarieven van de OBB Nightjet

De tarieven van de OBB Nightjet zijn het voordeligst, wanneer u ongeveer 3 maanden van tevoren boekt. Op deze manier kunt u voor de meeste trajecten treintickets voor € 49,- bemachtigen en zijn bestemmingen als Praag, Wenen en Zurich ineens heel betaalbaar.

Tevens zijn er regelmatig kortingsacteis voor de OBB Nightjet, Slaaptrein en Nachttein verkrijgbaar. Schrijf uzelf in voor de nieuwsbrief, Like ons op Facebook en bezoek onze website regelmatig om op de hoogte te blijven.

Bezoekers keken ook naar

Goedkoop treinkaartje logo

. . . . .

Deel deze pagina!

Close