Alles over: Trein naar Berlijn

Treintickets Berlijn

Met de trein naar Berlijn? De hoofdstad van Duitsland is één van de meest veelzijdige steden van Europa. Wandel langs historische gebouwen als de Brandenburger Tor, het Reichstag, de Berlijnse muur en neem een kijkje bij Checkpoint Charlie. Geniet daarnaast van prachtige stadsparken als Lustgarten, Botanischer Garten of de Tiergarten in Berlijn. De stad heeft voor ieder wat wils en heeft tegenwoordig een zeer hippe en frisse uitstraling.

Naast de historische gebouwen en traditionele bezienswaardigheden kan je heerlijk shoppen, dineren en heeft Berlijn een bruisend nachtleven. Daarbij kunt u de gehele stad bezichtigen in de 203 meter hoge Fernsehturm.

Vragen over: Trein naar Berlijn

Wat is de trein naar Berlijn

De trein naar Berlijn is een InterCity tussen Amsterdam en Berlijn met 6 tussenstops binnen Nederland en 11 in Duitsland. De reis wordt verzorgd door InterCity Berlijn (IC Berlin).
Reisinformatie trein naar Berlijn

Wat is de route?

De internationale trein naar Berlijn vertrekt vanaf Amsterdam Centraal en rijdt via station Hilversum, Amersfoort, Apeldoorn, Deventer, Almelo en Hengelo naar Duitsland. In Duitsland stopt de InterCity op station Bad Bentheim, Rheine, Osnabrück Hbf, Bad Oeynhausen, Minden, Hannover Hbf, Wolfsburg, Stendal, Berlijn Spandau, Berlijn Hbf en Berlijn Südkreuz.
Route InterCity Berlijn naar Stendal

Wat is de reistijd?

Amsterdam naar Berlijn: 06:20 uur
Schiphol naar Berlijn: 06:51 uur
Rotterdam naar Berlijn : 06:29 uur

Wat is de prijs?

Tickets met vroegboekkorting zijn 3 tot 6 maanden voor vertrek beperkt verkrijgbaar. Een enkele reis kost € 39 (2e klas) en € 60 (1e klas). Wanneer deze kortingskaartjes naar Berlijn uitverkocht zijn wordt het tarief verhoogt naar € 50. Dertig tot zeven dagen voor vertrek kan de prijs van een treinkaartje naar Berlin Hauptbahnhof oplopen naar € 90.
Prijs Trein Berlijn

Waar koop ik kaartjes?

Kaartjes voor de trein naar Berlijn zijn verkrijgbaar bij verschillende aanbieders als TheTrainLine, B-Europe, Deutsche Bahn en NS International. Tickets naar Berlijn zijn tot 180 dagen voor vertrek te koop.

Zoek tickets

Ontvang acties

12 mooie bloemenroutes in Nederland

12 mooie bloemenroutes in Nederland

In de lente transformeren bloemen in de prachtigste kleuren: roze, wit, paars en geel. Vlinders en bijen worden aangetrokken door de kleur, vorm en geur van de bloemen. Het is een genot om te wandelen of te fietsen langs kleurrijke bloemenvelden. De boswachters hebben...

8 Leuke boswandelingen in Nederland

8 Leuke boswandelingen in Nederland

Ben je op zoek naar een wandeling in het bos? Ontdek hier de top 10 van boswandelingen samengesteld door onze boswachters. Zij hebben korte en lange routes uitgezet die je naar de meest prachtige plekjes brengen. Er is altijd wel een mooi wandelgebied in de buurt te...

5 Bloesem Wandelroutes in Nederland

5 Bloesem Wandelroutes in Nederland

Zodra de vogels beginnen te fluiten en de zon zich vaker laat zien, is het duidelijk dat de lente in aantocht is. In april en mei verschijnt de bloesem aan de fruitbomen en dat is het teken dat de lente in volle gang is. Boswachters hebben de meest prachtige fiets- en...

Pin It on Pinterest

Deel deze pagina

Geef het door aan iemand anders