Trein naar Wolfsburg

Wolfsburg
 • ☑️ Ticket Wolfsburg v.a. € 30 per InterCity Berlijn
 • ☑️ Reistijd van Amsterdam naar Wolfsburg 04:53 uur
 • ☑️ 7 verbindingen vanuit Amsterdam
 • ☑️ Vroegboeken = voordelig reizen
 • ☑️ Vroegboektickets: 3 tot 6 maanden voor vertrek
 • ☑️ Met 1 overstap per trein naar Wolfsburg.
 • ☑️ Treintickets: TheTrainLine en Deutsche Bahn
 • ☑️ Hotels: Trivago en Booking.com
Met de trein naar Wolfsburg? Boek dan treintickets via onze website! Goedkope treinkaartjes naar Wolfsburg koop je voor 30 euro (2e klas) en 60 euro (1e klas). Met een reistijd van 4.53 uur kom je aan in het centrum van de stad. Voor de treinreis vertrekt een directe trein naar Wolfsburg vanaf Amsterdam CS en een aantal andere opstapstations in Nederland. Je reis per InterCity Berlijn naar deze bestemming in Duitsland.Het voordeel van de trein naar Wolfsburg is dat u geen last heeft van file- en parkeerproblemen en bespaart op benzine- en parkeerkosten. Daarbij geniet u van service aan boord, het voorbij razende landschap en heeft u voldoende been- en bagageruimte.Route InterCity Berlijn naar Wolfsburg

Trein naar Wolfsburg

Met de trein van Amsterdam naar Wolfsburg? In de trein naar Wolfsburg bent u van alle gemakken voorzien en heeft u even tijd om bij te praten. Vervolgens komt u uitgerust aan op uw bestemming en gaat uw stedentrip/weekendje weg direct van start. Daarnaast zijn er nog een aantal voordelen aan reizen met de trein en deze vindt u hieronder terug. Treinreis naar Wolfsburg De route per trein naar Wolfsburg verloopt via 7 treinstations in Nederland, waarbij u per IC Berlijn of een regionale vervoerder naar Wolfsburg wordt gebracht. Het stadscentrum van Wolfsburg is ideaal om bij te komen van een lange reis. De stad is voorzien van een groot aantal prachtige gebouwen, een heerlijke sfeer en voldoende horeca gelegenheden om uzelf kostelijk te vermaken.Goedkope Internationale Treintickets

Treinreis naar Wolfsburg

Vervoerder:IC Berlijn
VertrekstationAmsterdam CS
Aankomst stationWolfsburg Hauptbahnhof

Opstaplocaties voor de trein naar Wolfsburg

Binnen Nederland zijn verschillende opstaplocaties voor deze treinreis. Bekijk hieronder het overzicht van opstapplaatsen naar Wolfsburg.
 • Trein van Amsterdam naar Wolfsburg met een afstand van 460 kilometer.
 • Trein van Schiphol naar Wolfsburg met een afstand van 471 kilometer.
 • Trein van Rotterdam naar Wolfsburg met een afstand van 502 kilometer.
 • Trein van Utrecht naar Wolfsburg met een afstand van 487 kilometer.
Trein naar Wolfsburg

Bezienswaardigheden in Wolfsburg

Hieronder vindt u een overzicht van de bezienswaardigheden in Wolfsburg.
 • Autostadt
 • Mittellandkanaal
 • Phaeno Science Center
 • Wolfsburg Kasteel
 • Dierentuin Essenhof
 • Automuseum Volkswagen

Reistijd per trein naar Wolfsburg

Hieronder vindt u de reistijden vanaf verschillende opstapstations. De route per Thalys levert de korste reistijd op en is uiterst comfortabel.
TrajectReistijdOverstappen
Amsterdam – Wolfsburg04:530
Schiphol – Wolfsburg05:120
Rotterdam – Wolfsburg05:270
Utrecht – Wolfsburg05:191

Treinticket Wolfsburg

Aanbieder: TheTrainLine
Prijs:€ 30
Wilt u treintickets naar Wolfsburg boeken? Profiteer dan van vroegboekkorting en reserveer uw zitplaatsen 82 tot 90 dagen van tevoren! Daarbij vindt u de laagste tarieven overdag op maandag t/m donderdag. De weekenden zijn namelijk populairder, waardoor de goedkope treintickets naar Wolfsburg vaak snel uitverkocht rWolfsburg. Voor een weekendje weg raden wij dan ook aan om van zaterdag t/m maandag te gaan i.p.v. vrijdag t/m zondag. Op deze manier heeft u een goedkoper treinkaartje voor de terugreis en bespaart u op de reiskosten.

Meest geboekt naar Wolfsburg

Hieronder treft u de meest geboekte treinreizen naar Wolfsburg Hauptbahnhof.
TrajectTreinTarief
Amsterdam – Wolfsburg HbfIC Berlijn€ 30
Schiphol – Wolfsburg HbfIC Berlijn€ 30
Rotterdam – Wolfsburg HbfIC Berlijn€ 30
Utrecht – Wolfsburg HbfIC Berlijn€ 30
Groningen – Wolfsburg HbfIC Berlijn€ 30
Tilburg – Wolfsburg HbfIC Berlijn€ 30
Eindhoven – Wolfsburg HbfIC Berlijn€ 30

Hotels in Wolfsburg vergelijken?

Binnenkort een stedentrip per trein naar Wolfsburg maken? Dan heeft u natuurlijk ook een hotel in Wolfsburg nodig! Vergelijk hotels van ruim 200 websites en vindt het beste hotel in Wolfsburg tegen de laagste prijs via de onderstaande vergelijkingstool! Daarbij hebben wij 3 van de beste hotels in Wolfsburg voor u onder elkaar gezet.
 • Leonardo Hotel Wolfsburg
 • Innside by Melia Wolfsburg
 • The Ritz-Carlton
 • TRYP Wolfsburg Hotel
 • Goldene Henne

Contact met Goedkoop-treinkaartje.nl

Contact Goedkoop-treinkaartje.nlHeeft u een vraag, reisadvies of hulp nodig m.b.t. de treinreis naar Wolfsburg? Neem contact op met de klantenservice van Goedkoop-treinkaartje.nl. Wij steven er naar om vragen binnen 1 werkdag te behandelen.

Trein naar station Wolfsburg

38440 Wolfsburg Duitsland, Duitsland

Korting op treinkaartje naar Wolfsburg

Het is mogelijk om via NS International korting op uw treinkaartje naar Wolfsburg te ontvangen, middels uw abonnement (Altijd Voordeel, Dal Voordeel, Weekend Vrij, Voordeelurenabonnement, Traject Vrij, Grensabonnement of NS-Business Card met Traject Vrij of Dal abonnement), kortingskaart of studentenreisproduct. Op deze manier ontvangt u bij NS International korting op het binnenlandse gedeelte van de treinreis naar Wolfsburg. Tevens zijn er natuurlijk regelmatig acties/aanbiedingen lopende voor de treintickets naar Wolfsburg. Op de hoogte blijven? Bezoek onze website regelmatig, like ons op Facebook en schrijf uzelf in voor de nieuwsbrief!Meer over: Korting bij NS InternationalTreintickets naar Wolfsburg

IC Berlijn naar Wolfsburg

Goedkoop met de IC Berlijn naar Wolfsburg? Bekijk dan direct de beschikbaarheid bij NS International en profiteer van vroegboekkorting en onze reistips. U kunt per IC Berlijn naar Wolfsburg reizen, waarbij u geniet van comfortabele stoelen, catering aan boord en een prachtig Duits landschap. Zitplaatsen reserveren voor de IC Berlijn is niet verplicht, maar wordt wel aangeraden om het reisgemak te vergroten. Daarbij verzekert u zichzelf ervan dat u samen kunt reizen.

Voordelen van de reis naar Wolfsburg

Bekijk de voordelen van de treinreis naar Wolfsburg.
Geen benzinekostenOntspannen reizen
Genieten van CateringNiet vroegtijdig verzamelen
Voldoende beenruimteVoldoende bagageruimte
Service aan boordVakantie begint direct!

Informatie over Wolfsburg

Hieronder vindt u een aantal weetjes en demografische gegevens m.b.t. Wolfsburg.
Inwoners:123,027
Deelstaat:Nedersaksen
Oppervlakte:204,02 km²
Hoogte:63 m
Taal:Duits

FAQ Wolfsburg

Lees hier de meest gestelde vragen over de treinreis naar Wolfsburg. Heb jij na het lezen van deze pagina nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Voor een klacht of probleem kan je het beste direct contact opnemen met aanbieder van treintickets naar Wolfsburg.

Waar koop ik treinkaartjes?

Internationale treinkaartjes zijn verkrijgbaar bij verschillende aanbieders, zoals TheTrainLine, Omio, Deutsche Bahn, B-Europe en NS International.

Hoe werkt Goedkoop-treinkaartje.nl?

Op Goedkoop-treinkaartje.nl vind je aanbiedingen en treinkaartjes van diverse aanbieders. Wij verkopen zelf geen treinkaartjes, maar verwijzen je graag door naar de juiste aanbieder. Uiteraard kan je bij ons altijd terecht voor gratis reisadvies.

Wanneer korting op treinkaartjes?

Koop treinkaartjes met korting vroegtijdig. Zo profiteer je van vroegboekkorting op internationale treintickets. Boek voor: – Thalys, IC Brussel en Belgische/Bestemmingen in Frankrijk: 4 maanden voor vertrek. – Eurostar en Bestemmingen in Groot Brittannië: 180 dagen voor vertrek. – ICE International, IC Berlijn naar Bestemmingen in Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland: ongeveer 180 dagen voor vertrek. – Nachttreinen door Duitsland en verre bestemmingen: ongeveer 122 dagen voor vertrek.

Contact met Goedkoop-treinkaartje.nl

Voor vragen of hulp houden wij ons altijd beschikbaar. Neem gerust contact op via ons contactformulier.


Bekijk ook: Trein naar Duitsland
Alle rechten voorbehouden 2020 - 2021 | Goedkoop-treinkaartje.nl

This window will automatically close in 15 seconds
Deel deze pagina!