Trein naar Wolfsburg

 • ☑️ Treintickets Wolfsburg v.a. € 30
 • ☑️ Reistijd van Amsterdam naar Wolfsburg 04:53 uur
 • ☑️ 7 verbindingen vanuit Amsterdam
 • ☑️ InterCity Berlijn
 • ☑️ Vroegboektickets: 3 tot 6 maanden voor vertrek
 • ☑️ Directe verbinding trein naar Wolfsburg.
 • ☑️ Treintickets: Omio en Deutsche Bahn
 • ☑️ Hotels: Trivago en Booking.com


Met de trein naar Wolfsburg? Elke dag vertrekken er zes treinen van InterCity Berlijn naar Duitsland. Voor deze directe verbinding zijn diverse opstapstations mogelijk. Goedkope treinkaartjes naar Wolfsburg boek je online vanaf 30 euro (2e klas) en 60 euro (1e klas). Kaartjes zijn verkrijgbaar bij verschillende aanbieders, maar wij zoeken dagelijks voor jou naar de goedkoopste. Denk aan ticketaanbieders als NS International, TheTrainLine, DeutscheBahn en B-Europe.

Kies voor duurzaam reizen en reis met de trein naar Wolfsburg. Met een totale reistijd van 4.53 uur kom je aan in het centrum van de stad. Met een reistijd van 4.53 uur kom je aan in het centrum van de stad. Internationale treinreizen verlopen precies hetzelfde als reguliere reizen. Zo kan je op de gereserveerde tijd en datum instappen en neem je plaats op de gereserveerde zitplaats. Personeel checkt vaak na vertrek pas het ticket op geldigheid, zodat de trein punctueel kan vertrekken.

Route InterCity Berlijn naar Wolfsburg

Met de trein naar Wolfsburg

Met de trein van Amsterdam naar Wolfsburg? De stoptrein naar Duitsland verbindt de hoofdstad van Nederland met die van Duitsland. Hierbij sopt de trein op diverse stations, waaronder Wolfsburg Hbf. Ideaal, want zo hoef je na het instappen nergens meer op te letten en kom je uitgerust aan op de bestemming. De stedentrip/weekendje weg kan na aankomst direct van start gaan.
Treinreis naar Wolfsburg

In Nederland stopt de InterCity Berlijn op het station van Hilversum, Amersfoort, Apeldoorn, Deventer, Almelo en Hengelo. Eenmaal in Duitsland aangekomen maakt de trein een tussenstop op stations in Bad Bentheim, Rheine, Osnabrück Hbf, Bad Oeynhausen, Minden en Hannover Hbf. Na station Hannover Hbf volgt station Wolfsburg Hbf.

Goedkope Internationale Treintickets

Treinreis naar Wolfsburg

Vervoerder: IC Berlijn
Vertrekstation Amsterdam CS
Aankomst station Wolfsburg Hauptbahnhof

Opstaplocaties naar Wolfsburg

Binnen Nederland zijn verschillende opstaplocaties voor deze treinreis. Bekijk hieronder het overzicht van opstapplaatsen naar Wolfsburg.

 • Trein van Amsterdam naar Wolfsburg met een afstand van 460 kilometer.
 • Trein van Schiphol naar Wolfsburg met een afstand van 471 kilometer.
 • Trein van Rotterdam naar Wolfsburg met een afstand van 502 kilometer.
 • Trein van Utrecht naar Wolfsburg met een afstand van 487 kilometer.

Trein naar Wolfsburg

Bezienswaardigheden in Wolfsburg

Hieronder vindt u een overzicht van de bezienswaardigheden in Wolfsburg.

 • Autostadt
 • Mittellandkanaal
 • Phaeno Science Center
 • Wolfsburg Kasteel
 • Dierentuin Essenhof
 • Automuseum Volkswagen

Reistijd naar Wolfsburg

Hieronder vindt u de reistijden vanaf verschillende opstapstations. De route per Thalys levert de korste reistijd op en is uiterst comfortabel.

Traject Reistijd Overstappen
Amsterdam – Wolfsburg 04:53 0
Schiphol – Wolfsburg 05:12 0
Rotterdam – Wolfsburg 05:27 0
Utrecht – Wolfsburg 05:19 1

Treinticket Wolfsburg

Aanbieder: TheTrainLine

Prijs: € 30

Wilt u treintickets naar Wolfsburg boeken? Profiteer dan van vroegboekkorting en reserveer uw zitplaatsen 82 tot 90 dagen van tevoren! Daarbij vindt u de laagste tarieven overdag op maandag t/m donderdag. De weekenden zijn namelijk populairder, waardoor de goedkope treintickets naar Wolfsburg vaak snel uitverkocht rWolfsburg. Voor een weekendje weg raden wij dan ook aan om van zaterdag t/m maandag te gaan i.p.v. vrijdag t/m zondag. Op deze manier heeft u een goedkoper treinkaartje voor de terugreis en bespaart u op de reiskosten.

Meest geboekt naar Wolfsburg

Hieronder treft u de meest geboekte treinreizen naar Wolfsburg Hauptbahnhof.

Traject Trein Tarief
Amsterdam – Wolfsburg Hbf IC Berlijn € 30
Schiphol – Wolfsburg Hbf IC Berlijn € 30
Rotterdam – Wolfsburg Hbf IC Berlijn € 30
Utrecht – Wolfsburg Hbf IC Berlijn € 30
Groningen – Wolfsburg Hbf IC Berlijn € 30
Tilburg – Wolfsburg Hbf IC Berlijn € 30
Eindhoven – Wolfsburg Hbf IC Berlijn € 30

Hotels in Wolfsburg vergelijken?

Binnenkort een stedentrip per trein naar Wolfsburg maken? Dan heeft u natuurlijk ook een hotel in Wolfsburg nodig! Vergelijk hotels van ruim 200 websites en vindt het beste hotel in Wolfsburg tegen de laagste prijs via de onderstaande vergelijkingstool! Daarbij hebben wij 3 van de beste hotels in Wolfsburg voor u onder elkaar gezet.

 • Leonardo Hotel Wolfsburg
 • Innside by Melia Wolfsburg
 • The Ritz-Carlton
 • TRYP Wolfsburg Hotel
 • Goldene Henne

Contact met Goedkoop-treinkaartje.nl

Contact Goedkoop-treinkaartje.nl

Heeft u een vraag, reisadvies of hulp nodig m.b.t. de treinreis naar Wolfsburg? Neem contact op met de klantenservice van Goedkoop-treinkaartje.nl. Wij steven er naar om vragen binnen 1 werkdag te behandelen.

Trein naar station Wolfsburg

38440 Wolfsburg
Duitsland, Duitsland

Korting op treinkaartje naar Wolfsburg

Het is mogelijk om via NS International korting op uw treinkaartje naar Wolfsburg te ontvangen, middels uw abonnement (Altijd Voordeel, Dal Voordeel, Weekend Vrij, Voordeelurenabonnement, Traject Vrij, Grensabonnement of NS-Business Card met Traject Vrij of Dal abonnement), kortingskaart of studentenreisproduct. Op deze manier ontvangt u bij NS International korting op het binnenlandse gedeelte van de treinreis naar Wolfsburg. Tevens zijn er natuurlijk regelmatig acties/aanbiedingen lopende voor de treintickets naar Wolfsburg. Op de hoogte blijven? Bezoek onze website regelmatig, like ons op Facebook en schrijf uzelf in voor de nieuwsbrief!

Meer over: Korting bij NS International

Treintickets naar Wolfsburg

IC Berlijn naar Wolfsburg

Goedkoop met de IC Berlijn naar Wolfsburg? Bekijk dan direct de beschikbaarheid bij NS International en profiteer van vroegboekkorting en onze reistips. U kunt per IC Berlijn naar Wolfsburg reizen, waarbij u geniet van comfortabele stoelen, catering aan boord en een prachtig Duits landschap. Zitplaatsen reserveren voor de IC Berlijn is niet verplicht, maar wordt wel aangeraden om het reisgemak te vergroten. Daarbij verzekert u zichzelf ervan dat u samen kunt reizen.

Informatie over Wolfsburg

Hieronder vindt u een aantal weetjes en demografische gegevens m.b.t. Wolfsburg.

Inwoners: 123,027
Deelstaat: Nedersaksen
Oppervlakte: 204,02 km²
Hoogte: 63 m
Taal: Duits

FAQ: Wolfsburg

Wat is de prijs van een treinkaartje naar Wolfsburg?

Treintickets naar Wolfsburg zijn vanaf 30 euro (2e klas) en 60 (1e klas) per enkele reis verkrijgbaar.

Wat is de reistijd naar Wolfsburg?

Vanaf Amsterdam CS reis je per trein naar Wolfsburg met een reistijd van 4.53 uur.

Hoe bestel ik goedkope treinkaartjes naar Wolfsburg?

Tickets zijn online verkrijgbaar bij diverse aanbieders. Dagelijks zoeken wij voor jou naar de voordeligste. Treintickets naar Wolfsburg boek je 2 tot 6 maanden voor vertrek met vroegboekkorting.

Met welke trein naar Wolfsburg?

Per InterCity Berlijn reis je met een directe verbinding naar Wolfsburg. Er zijn binnen Nederland diverse opstapstations mogelijk. Gebruik de reisplanner voor de dichtstbijzijnde.


Bekijk ook: Trein naar Duitsland

Denny van den Broek
Denny van den Broek
2023-07-20
Elke keer weer geweldige aanbiedingen. Dit keer een win actie die ik graag zou winnen om een dagje gratis te reizen.
marion dielemans
marion dielemans
2023-07-19
Openbaar vervoer voor werk maar ook om te recreëren, om bereikbaar en toegankelijk te zijn voor alle Nederlandse burgers en ook alle mensen die ons prachtige land met een bezoek vereren!
Carla Blesting
Carla Blesting
2023-07-19
Ik wil heel graag in aanmerking komen voor de twee gratis tickets om met mijn broer naar onze 96 jarige tante te gaan, die wij door de afstand en kosten helaas al een jaar niet bezocht hebben
Heleen Hoogeveen
Heleen Hoogeveen
2023-07-19
Altijd fijn voordelig met de trein. Zeker met deze leuke actie👍🏻 Ik zou graag met mijn man, die ik haast 50 jaar ken gaan reizen. Altijd leuk om iets te winnen, nu maar duimen🍀🍀😀👍🏻
Hans Schmidt
Hans Schmidt
2023-07-19
Wij verbeugen ons al enkele jaren als U ons het niews over de goedkoope treinkaartjes informeert. Hartelijk dank.
Nini Oude Nijhuis
Nini Oude Nijhuis
2023-07-19
Altijd de juiste acties, en super fijn alles op 1 plek te hebben
Paula Ras
Paula Ras
2023-07-19
Een cadeautje als ik een keer vaker naar mijn vriendin in België zou kunnen reizen op mijn leeftijd
Steenwijk: Koloniën van Weldadigheid

Steenwijk: Koloniën van Weldadigheid

Ontdek de Koloniën van Weldadigheid, de binnenlandse landbouwkoloniën voor armoedebestrijding uit de 19e eeuw. Duizenden armen uit de steden kregen hier onderdak en onderwijs maar werden in toenemende mate beperkt in hun vrijheid van handelen. Nog altijd vind je hier...

Toerisme De Baronie: hou van ’t goeie leven

Toerisme De Baronie: hou van ’t goeie leven

Het leven is goed in gemoedelijk en bourgondisch Brabant, zeker in het groene gebied dat ligt tussen de steden Breda, Tilburg en de Belgische grens. Hier houden we van ’t goeie leven, van op het gemakje genieten, jezelf verwonderen over al dat moois dat deze regio zo...

Ontdek het prachtige Binnenste Buitenland in Berg en Dal

Ontdek het prachtige Binnenste Buitenland in Berg en Dal

Misschien was u van plan in Frankrijk te kamperen, naar Turkije te vliegen of een huttentocht te maken in Zwitserland. Ook deze zomer brengen veel mensen door in Nederland. Als u ook in Nederland blijft, is dit een mooi moment om het Binnenste Buitenland in Berg en...

Pin It on Pinterest