Trein naar Rheine

 • ☑️ Treintickets Rheine v.a. € 20
 • ☑️ Reistijd van Amsterdam naar Rheine 02:31 uur
 • ☑️ 7 verbindingen vanuit Amsterdam
 • ☑️ InterCity Berlijn naar Duitsland
 • ☑️ Vroegboektickets: 3 tot 6 maanden voor vertrek
 • ☑️ Met 1 overstap per trein naar Rheine.
 • ☑️ Treintickets: TheTrainLine en Deutsche Bahn
 • ☑️ Hotels: Trivago en Booking.com

Wil je binnenkort met de trein naar Rheine? Kijk dan voor goedkope treinkaartjes naar Rheine op onze website. Met een reistijd van 2.31 uur reis je vanaf Amsterdam Centraal en andere opstapstations met een directe verbinding naar deze bestemming in Duitsland. Treintickets naar Rheine boek je al voor 20 euro (2e klas) en 30 euro (1e klas).

Voordeel van de trein naar Rheine is dat je geen file of parkeerproblemen hebt. Verder bespaar je natuurlijk op brandstof en parkeerksoten. Geniet aan boord van een bistorrijtuig, comfortabele stoelen en pure ontspanning.

Route InterCity Berlijn naar Rheine

Trein naar Rheine

Met de trein van Amsterdam naar Rheine? In de trein naar Rheine bent u van alle gemakken voorzien en heeft u even tijd om bij te praten. Vervolgens komt u uitgerust aan op uw bestemming en gaat uw stedentrip/weekendje weg direct van start. Daarnaast zijn er nog een aantal voordelen aan reizen met de trein en deze vindt u hieronder terug.

De route per trein naar Rheine verloopt via 7 treinstations in Nederland, waarbij u per IC Berlijn of een regionale vervoerder naar Rheine wordt gebracht. Het stadscentrum van Rheine is ideaal om bij te komen van een lange reis. De stad is voorzien van een groot aantal prachtige gebouwen, een heerlijke sfeer en voldoende horeca gelegenheden om uzelf kostelijk te vermaken.

Trein naar Rheine

Treinreis naar Rheine

Vervoerder:IC Berlijn
VertrekstationAmsterdam CS
Aankomst stationRheine Hauptbahnhof

Opstaplocaties voor de trein naar Rheine

Binnen Nederland zijn verschillende opstaplocaties voor deze treinreis. Bekijk hieronder het overzicht van opstapplaatsen naar Rheine.

 • Trein van Amsterdam naar Rheine met een afstand van 422 kilometer.
 • Trein van Schiphol naar Rheine met een afstand van 427 kilometer.
 • Trein van Rotterdam naar Rheine met een afstand van 462 kilometer.
 • Trein van Utrecht naar Rheine met een afstand van 447 kilometer.

Treinreis naar Rheine

Bezienswaardigheden in Rheine

Hieronder vindt u een overzicht van de bezienswaardigheden in Rheine.

 • Dierentuin Rheine (natuurpark)
 • Salinenpark Klooster
 • Torfmoorsee
 • Falkenhof museum
 • Waldhugel (geweldige wandelroutes/natuur)
 • Offlumer See

Reistijd naar Rheine

Hieronder vindt u de reistijden vanaf verschillende opstapstations. De route per Thalys levert de korste reistijd op en is uiterst comfortabel.

TrajectReistijdOverstappen
Amsterdam – Rheine02:310
Schiphol – Rheine02:360
Rotterdam – Rheine02:510
Utrecht – Rheine02:441

Treinticket Rheine

Aanbieder: TheTrainLine

Prijs:€ 20

Wilt u treintickets naar Rheine boeken? Profiteer dan van vroegboekkorting en reserveer uw zitplaatsen 82 tot 90 dagen van tevoren! Daarbij vindt u de laagste tarieven overdag op maandag t/m donderdag. De weekenden zijn namelijk populairder, waardoor de goedkope treintickets naar Rheine vaak snel uitverkocht rRheine. Voor een weekendje weg raden wij dan ook aan om van zaterdag t/m maandag te gaan i.p.v. vrijdag t/m zondag. Op deze manier heeft u een goedkoper treinkaartje voor de terugreis en bespaart u op de reiskosten.

Meest geboekt naar Rheine

Hieronder treft u de meest geboekte treinreizen naar Rheine.

TrajectTreinTarief
AmsterdamBahnhof RheineInterCity Berlijn€ 20
SchipholBahnhof RheineInterCity Berlijn€ 20
RotterdamBahnhof RheineInterCity Berlijn€ 20
UtrechtBahnhof RheineInterCity Berlijn€ 20
GroningenBahnhof RheineInterCity Berlijn€ 20
TilburgBahnhof RheineInterCity Berlijn€ 20
EindhovenBahnhof RheineInterCity Berlijn€ 20

Hotels in Rheine vergelijken?

Binnenkort een stedentrip per trein naar Rheine maken? Dan heeft u natuurlijk ook een hotel in Rheine nodig! Vergelijk hotels van ruim 200 websites en vindt het beste hotel in Rheine tegen de laagste prijs via de onderstaande vergelijkingstool! Daarbij hebben wij 3 van de beste hotels in Rheine voor u onder elkaar gezet.

 • Freye
 • City Club Rheine
 • Lücke

Trein naar station Rheine

48431 Rheine, Duitsland

Korting op treinkaartje naar Rheine

Het is mogelijk om via NS International korting op uw treinkaartje naar Rheine te ontvangen, middels uw abonnement (Altijd Voordeel, Dal Voordeel, Weekend Vrij, Voordeelurenabonnement, Traject Vrij, Grensabonnement of NS-Business Card met Traject Vrij of Dal abonnement), kortingskaart of studentenreisproduct. Op deze manier ontvangt u bij NS International korting op het binnenlandse gedeelte van de treinreis naar Rheine. Tevens zijn er natuurlijk regelmatig acties/aanbiedingen lopende voor de treintickets naar Rheine. Op de hoogte blijven? Bezoek onze website regelmatig, like ons op Facebook en schrijf uzelf in voor de nieuwsbrief!

Meer over: Korting bij NS International

Contact met Goedkoop-treinkaartje.nl

Contact Goedkoop-treinkaartje.nl

Heeft u een vraag, reisadvies of hulp nodig m.b.t. de treinreis naar Rheine? Neem contact op met de klantenservice van Goedkoop-treinkaartje.nl. Wij steven er naar om vragen binnen 1 werkdag te behandelen.

IC Direct of ICE International naar Rheine

Goedkoop met de IC Direct of ICE International naar Rheine? Bekijk dan direct de beschikbaarheid bij NS International en profiteer van vroegboekkorting en onze reistips. U kunt per InterCity Direct of ICE International naar Rheine reizen, waarbij er een verschil in traject, service, comfort en tussenstations is. Dit resulteert uiteindelijk in verschillende tarieven en reistijden. Voer uw reisgegevens in en bereken het verschil tussen de treinreis per IC Direct of ICE International naar Rheine.

Voordelen van de reis naar Rheine

Bekijk de voordelen van de treinreis naar Rheine.

Geen benzinekostenOntspannen reizen
Genieten van CateringNiet vroegtijdig verzamelen
Voldoende beenruimteVoldoende bagageruimte
Service aan boordVakantie begint direct!

Informatie over Rheine

Hieronder vindt u een aantal weetjes en demografische gegevens m.b.t. Rheine.

Inwoners:73,944
Deelstaat:Noordrijn-Westfalen
Oppervlakte:144,86 km²
Hoogte:35 m
Taal:Duits

FAQ: Trein Rheine

Wat is de prijs van een treinkaartje naar Rheine?

Treintickets naar Rheine zijn vanaf 20 euro (2e klas) en 40 (1e klas) per enkele reis verkrijgbaar.

Wat is de reistijd per trein naar Rheine?

Vanaf Amsterdam CS reis je per trein naar Rheine met een reistijd van 2.32 uur.

Hoe bestel ik goedkope treinkaartjes naar Rheine?

Tickets zijn online verkrijgbaar bij diverse aanbieders. Dagelijks zoeken wij voor jou naar de voordeligste. Treintickets naar Rheine boek je 2 tot 6 maanden voor vertrek met vroegboekkorting.

Met welke trein naar Rheine?

Per InterCity Berlijn reis je met een directe verbinding naar Rheine. Er zijn binnen Nederland diverse opstapstations mogelijk. Gebruik de reisplanner voor de dichtstbijzijnde.


Bekijk ook: Trein naar Duitsland

12 mooie bloemenroutes in Nederland

12 mooie bloemenroutes in Nederland

In de lente transformeren bloemen in de prachtigste kleuren: roze, wit, paars en geel. Vlinders en bijen worden aangetrokken door de kleur, vorm en geur van de bloemen. Het is een genot om te wandelen of te fietsen langs kleurrijke bloemenvelden. De boswachters hebben...

8 Leuke boswandelingen in Nederland

8 Leuke boswandelingen in Nederland

Ben je op zoek naar een wandeling in het bos? Ontdek hier de top 10 van boswandelingen samengesteld door onze boswachters. Zij hebben korte en lange routes uitgezet die je naar de meest prachtige plekjes brengen. Er is altijd wel een mooi wandelgebied in de buurt te...

5 Bloesem Wandelroutes in Nederland

5 Bloesem Wandelroutes in Nederland

Zodra de vogels beginnen te fluiten en de zon zich vaker laat zien, is het duidelijk dat de lente in aantocht is. In april en mei verschijnt de bloesem aan de fruitbomen en dat is het teken dat de lente in volle gang is. Boswachters hebben de meest prachtige fiets- en...

Pin It on Pinterest

Deel deze pagina

Geef het door aan iemand anders