Trein naar Bad Bentheim

Bad Bentheim
 • ☑️ Ticket Bad Bentheim v.a. € 20 per InterCity Berlijn
 • ☑️ Reistijd van Amsterdam naar Bad Bentheim 02:09 uur
 • ☑️ 7 verbindingen vanuit Amsterdam
 • ☑️ Vroegboeken = voordelig reizen
 • ☑️ Vroegboektickets: 3 tot 6 maanden voor vertrek
 • ☑️ Met 1 overstap per trein naar Bad Bentheim.
 • ☑️ Treintickets: TheTrainLine en Deutsche Bahn
 • ☑️ Hotels: Trivago en Booking.com

Wil je binnenkort duurzaam met de trein naar Bad Bentheim? Dan reserveer je goedkope treinkaartjes via onze website! Met een directe verbindign reis je per InterCity Berlijn naar deze stad in Duitsland. Treintickets naar Bad Bentheim boek je voor 20 euro (2e klas) of 30 euro (1e klas).

Het voordeel van de trein naar Bad Bentheim is dat je geen last heeft van file- en parkeerproblemen en bespaart op benzine- en parkeerkosten. Daarbij geniet je van service aan boord, het voorbij razende landschap en heb je voldoende been- en bagageruimte.

Route InterCity Berlijn naar Bad Bentheim

Met de Trein naar Bad Bentheim

Met de trein van Amsterdam naar Bad Bentheim? In de trein naar Bad Bentheim bent u van alle gemakken voorzien en heeft u even tijd om bij te praten. Vervolgens komt u uitgerust aan op uw bestemming en gaat uw stedentrip/weekendje weg direct van start. Daarnaast zijn er nog een aantal voordelen aan reizen met de trein en deze vindt u hieronder terug.

De route per trein naar Bad Bentheim verloopt via 7 treinstations in Nederland, waarbij u per IC Berlijn of een regionale vervoerder naar Bad Bentheim wordt gebracht. Het stadscentrum van Bad Bentheim is ideaal om bij te komen van een lange reis. De stad is voorzien van een groot aantal prachtige gebouwen, een heerlijke sfeer en voldoende horeca gelegenheden om uzelf kostelijk te vermaken.

Trein naar Bad Bentheim

Treinreis naar Bad Bentheim

Vervoerder:InterCity Berlijn
VertrekstationAmsterdam CS
Aankomst stationBad Bentheim Hauptbahnhof

Opstaplocaties voor de trein naar Bad Bentheim

Binnen Nederland zijn verschillende opstaplocaties voor deze treinreis. Bekijk hieronder het overzicht van opstapplaatsen naar Bad Bentheim.

 • Trein van Amsterdam naar Bad Bentheim met een afstand van 198 kilometer.
 • Trein van Schiphol naar Bad Bentheim met een afstand van 207 kilometer.
 • Trein van Rotterdam naar Bad Bentheim met een afstand van 243 kilometer.
 • Trein van Utrecht naar Bad Bentheim met een afstand van 231 kilometer.
Treinreis naar Bad Bentheim

Bezienswaardigheden in Bad Bentheim

Hieronder vindt u een overzicht van de bezienswaardigheden in Bad Bentheim.

 • Kasteel Bentheim
 • Stadhuis van Bad Bentheim
 • Gildehuis van Bad Bentheim
 • Zandsteen Museum van Bad Bentheim
 • Pulverturm
 • Altstadt Bad Bentheim (centrum)

Reistijd per trein naar Bad Bentheim

Hieronder vindt u de reistijden vanaf verschillende opstapstations. De route per Thalys levert de korste reistijd op en is uiterst comfortabel.

TrajectReistijdOverstappen
Amsterdam – Bad Bentheim02:090
Schiphol – Bad Bentheim02:140
Rotterdam – Bad Bentheim02:430
Utrecht – Bad Bentheim02:341

Treinticket Bad Bentheim

Aanbieder: TheTrainLine

Prijs:€ 20

Wilt u treintickets naar Bad Bentheim boeken? Profiteer dan van vroegboekkorting en reserveer uw zitplaatsen 82 tot 90 dagen van tevoren! Daarbij vindt u de laagste tarieven overdag op maandag t/m donderdag. De weekenden zijn namelijk populairder, waardoor de goedkope treintickets naar Bad Bentheim vaak snel uitverkocht rBad Bentheim. Voor een weekendje weg raden wij dan ook aan om van zaterdag t/m maandag te gaan i.p.v. vrijdag t/m zondag. Op deze manier heeft u een goedkoper treinkaartje voor de terugreis en bespaart u op de reiskosten.

Meest geboekt naar Bad Bentheim

Hieronder treft u de meest geboekte treinreizen naar station Bad Bentheim.

TrajectTreinTarief
AmsterdamStation Bad BentheimInterCity Berlijn€ 20
SchipholStation Bad BentheimInterCity Berlijn€ 20
RotterdamStation Bad BentheimInterCity Berlijn€ 20
UtrechtStation Bad BentheimInterCity Berlijn€ 20
GroningenStation Bad BentheimInterCity Berlijn€ 20
TilburgStation Bad BentheimInterCity Berlijn€ 20
EindhovenStation Bad BentheimInterCity Berlijn€ 20

Hotels in Bad Bentheim vergelijken?

Binnenkort een stedentrip per trein naar Bad Bentheim maken? Dan heeft u natuurlijk ook een hotel in Bad Bentheim nodig! Vergelijk hotels van ruim 200 websites en vindt het beste hotel in Bad Bentheim tegen de laagste prijs via de onderstaande vergelijkingstool! Daarbij hebben wij 3 van de beste hotels in Bad Bentheim voor u onder elkaar gezet.

 • Am Berghang
 • Altes Wasserwerk
 • Hotel Grossfeld

Trein naar station Bad Bentheim

48455 Bad Bentheim, Duitsland

Korting op treinkaartje naar Bad Bentheim

Het is mogelijk om via NS International korting op uw treinkaartje naar Bad Bentheim te ontvangen, middels uw abonnement (Altijd Voordeel, Dal Voordeel, Weekend Vrij, Voordeelurenabonnement, Traject Vrij, Grensabonnement of NS-Business Card met Traject Vrij of Dal abonnement), kortingskaart of studentenreisproduct. Op deze manier ontvangt u bij NS International korting op het binnenlandse gedeelte van de treinreis naar Bad Bentheim. Tevens zijn er natuurlijk regelmatig acties/aanbiedingen lopende voor de treintickets naar Bad Bentheim. Op de hoogte blijven? Bezoek onze website regelmatig, like ons op Facebook en schrijf uzelf in voor de nieuwsbrief!

Meer over: Korting bij NS International

Contact met Goedkoop-treinkaartje.nl

Contact Goedkoop-treinkaartje.nl

Heeft u een vraag, reisadvies of hulp nodig m.b.t. de treinreis naar Bad Bentheim? Neem contact op met de klantenservice van Goedkoop-treinkaartje.nl. Wij steven er naar om vragen binnen 1 werkdag te behandelen.

IC Direct of ICE International naar Bad Bentheim

Goedkoop met de IC Direct of ICE International naar Bad Bentheim? Bekijk dan direct de beschikbaarheid bij NS International en profiteer van vroegboekkorting en onze reistips. U kunt per InterCity Direct of ICE International naar Bad Bentheim reizen, waarbij er een verschil in traject, service, comfort en tussenstations is. Dit resulteert uiteindelijk in verschillende tarieven en reistijden. Voer uw reisgegevens in en bereken het verschil tussen de treinreis per IC Direct of ICE International naar Bad Bentheim.

Voordelen van de reis naar Bad Bentheim

Bekijk de voordelen van de treinreis naar Bad Bentheim.

Geen benzinekostenOntspannen reizen
Genieten van CateringNiet vroegtijdig verzamelen
Voldoende beenruimteVoldoende bagageruimte
Service aan boordVakantie begint direct!

Informatie over Bad Bentheim

Hieronder vindt u een aantal weetjes en demografische gegevens m.b.t. Bad Bentheim.

Inwoners:15.104
Deelstaat:Nedersaksen
Oppervlakte:100,16 km²
Hoogte:49 m
Taal:Duits

FAQ Bad Bentheim

Lees hier de meest gestelde vragen over de treinreis naar Bad Bentheim. Heb jij na het lezen van deze pagina nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Voor een klacht of probleem kan je het beste direct contact opnemen met aanbieder van treintickets naar Bad Bentheim.

Waar koop ik treinkaartjes?

Internationale treinkaartjes zijn verkrijgbaar bij verschillende aanbieders, zoals TheTrainLine, Omio, Deutsche Bahn, B-Europe en NS International.

Hoe werkt Goedkoop-treinkaartje.nl?

Op Goedkoop-treinkaartje.nl vind je aanbiedingen en treinkaartjes van diverse aanbieders. Wij verkopen zelf geen treinkaartjes, maar verwijzen je graag door naar de juiste aanbieder. Uiteraard kan je bij ons altijd terecht voor gratis reisadvies.

Wanneer korting op treinkaartjes?

Koop treinkaartjes met korting vroegtijdig. Zo profiteer je van vroegboekkorting op internationale treintickets. Boek voor: – Thalys, IC Brussel en Belgische/Bestemmingen in Frankrijk: 4 maanden voor vertrek. – Eurostar en Bestemmingen in Groot Brittannië: 180 dagen voor vertrek. – ICE International, IC Berlijn naar Bestemmingen in Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland: ongeveer 180 dagen voor vertrek. – Nachttreinen door Duitsland en verre bestemmingen: ongeveer 122 dagen voor vertrek.

Contact met Goedkoop-treinkaartje.nl

Voor vragen of hulp houden wij ons altijd beschikbaar. Neem gerust contact op via ons contactformulier.


Bekijk ook: Trein naar Duitsland

Alle rechten voorbehouden 2020 - 2021 | Goedkoop-treinkaartje.nl

This window will automatically close in 15 seconds
Deel deze pagina!