Trein naar Stendal

Treinkaartje naar Stendal
 • ☑️ Ticket Stendal v.a. € 30 per InterCity Berlijn
 • ☑️ Reistijd van Amsterdam naar Stendal 05:26 uur
 • ☑️ 7 verbindingen vanuit Amsterdam
 • ☑️ Vroegboeken = voordelig reizen
 • ☑️ Vroegboektickets: 3 tot 6 maanden voor vertrek
 • ☑️ Met 1 overstap per trein naar Stendal.
 • ☑️ Treintickets: TheTrainLine en Deutsche Bahn
 • ☑️ Hotels: Trivago en Booking.com
Met de trein naar Stendal? Reserveer dan alvast goedkope treinkaartjes met vroegboekkorting. Per InterCity Berlijn reis je met een reistijd van 5.26 uur naar deze bestemming in Duitsland. Treinkaartjes naar Stendal boek je vanaf 30 euro (2e klas) en 60 euro (1e klas). Reis ook duurzaam met de internationale trein naar Duitsland.Het voordeel van de trein naar Stendal is dat je geen last heeft van file- en parkeerproblemen en bespaart op benzine- en parkeerkosten. Daarbij geniet je van service aan boord, het voorbij razende landschap en heb je voldoende been- en bagageruimte.Route InterCity Berlijn naar Stendal

Trein naar Stendal

Met de trein van Amsterdam naar Stendal? In de trein naar Stendal bent u van alle gemakken voorzien en heeft u even tijd om bij te praten. Vervolgens komt u uitgerust aan op uw bestemming en gaat uw stedentrip/weekendje weg direct van start. Daarnaast zijn er nog een aantal voordelen aan reizen met de trein en deze vindt u hieronder terug. Treinreis naar StendalDe route per trein naar Stendal verloopt via 7 treinstations in Nederland, waarbij u per IC Berlijn of een regionale vervoerder naar Stendal wordt gebracht. Het stadscentrum van Stendal is ideaal om bij te komen van een lange reis. De stad is voorzien van een groot aantal prachtige gebouwen, een heerlijke sfeer en voldoende horeca gelegenheden om uzelf kostelijk te vermaken.

Treinreis naar Stendal

Vervoerder:IC Berlijn
VertrekstationAmsterdam CS
Aankomst stationStendal Hauptbahnhof
Goedkope Internationale Treintickets

Opstaplocaties voor de trein naar Stendal

Binnen Nederland zijn verschillende opstaplocaties voor deze treinreis. Bekijk hieronder het overzicht van opstapplaatsen naar Stendal.
 • Trein van Amsterdam naar Stendal met een afstand van 535 kilometer.
 • Trein van Schiphol naar Stendal met een afstand van 542 kilometer.
 • Trein van Rotterdam naar Stendal met een afstand van 568 kilometer.
 • Trein van Utrecht naar Stendal met een afstand van 580 kilometer.
Treinkaartje naar Stendal

Bezienswaardigheden in Stendal

Hieronder vindt u een overzicht van de bezienswaardigheden in Stendal.
 • Marienkirche
 • Roland
 • Uenglinger Gate
 • Dom Sankt Nikolai
 • Tangermunder Gate
 • Rathaus (gemeentehuis)

Reistijd per trein naar Stendal

Hieronder vindt u de reistijden vanaf verschillende opstapstations. De route per IC Berlijn levert de kortste reistijd op en is uiterst comfortabel.
TrajectReistijdOverstappen
Amsterdam – Stendal05:260
Schiphol – Stendal05:381
Rotterdam – Stendal05:521
Utrecht – Stendal05:461

Treinticket Stendal

Aanbieder: TheTrainLine
Prijs:€ 30
Wilt u treintickets naar Stendal boeken? Profiteer dan van vroegboekkorting en reserveer uw zitplaatsen 180 dagen voor vertrek! Daarbij vindt u de laagste tarieven overdag op maandag t/m donderdag. De weekenden zijn namelijk populairder, waardoor de goedkope treintickets naar Stendal vaak snel uitverkocht Stendal. Voor een weekendje weg raden wij dan ook aan om van zaterdag t/m maandag te gaan i.p.v. vrijdag t/m zondag. Op deze manier heeft u een goedkoper treinkaartje voor de terugreis en bespaart u op de reiskosten.

Meest geboekt naar Stendal

Hieronder treft u de meest geboekte treinreizen naar station Stendal.
TrajectTreinTarief
Amsterdam – Bahnhof StendalIC Berlijn€ 30
Schiphol – Bahnhof StendalIC Berlijn€ 30
Rotterdam – Bahnhof StendalIC Berlijn€ 30
Utrecht – Bahnhof StendalIC Berlijn€ 30
Groningen – Bahnhof StendalIC Berlijn€ 30
Tilburg – Bahnhof StendalIC Berlijn€ 30
Eindhoven – Bahnhof StendalIC Berlijn€ 30

Hotels in Stendal vergelijken?

Binnenkort een stedentrip per trein naar Stendal maken? Dan heeft u natuurlijk ook een hotel in Stendal nodig! Vergelijk hotels van ruim 200 websites en vindt het beste hotel in Stendal tegen de laagste prijs via de onderstaande vergelijkingstool! Daarbij hebben wij 3 van de beste hotels in Stendal voor u onder elkaar gezet.
 • Am Uenglinger Tor
 • Alte Brauerei
 • Altstadt

Contact met Goedkoop-treinkaartje.nl

Contact Goedkoop-treinkaartje.nlHeeft u een vraag, reisadvies of hulp nodig m.b.t. de treinreis naar Stendal? Neem contact op met de klantenservice van Goedkoop-treinkaartje.nl. Wij steven er naar om vragen binnen 1 werkdag te behandelen.

Trein naar station Stendal

39576 Stendal Duitsland

Korting op treinkaartje naar Stendal

Het is mogelijk om via NS International korting op uw treinkaartje naar Stendal te ontvangen, middels uw abonnement (Altijd Voordeel, Dal Voordeel, Weekend Vrij, Voordeelurenabonnement, Traject Vrij, Grensabonnement of NS-Business Card met Traject Vrij of Dal abonnement), kortingskaart of studentenreisproduct. Op deze manier ontvangt u bij NS International korting op het binnenlandse gedeelte van de treinreis naar Stendal. Tevens zijn er natuurlijk regelmatig acties/aanbiedingen lopende voor de treintickets naar Stendal. Op de hoogte blijven? Bezoek onze website regelmatig, like ons op Facebook en schrijf uzelf in voor de nieuwsbrief!Meer over: Korting bij NS InternationalTreintickets naar Stendal

IC Berlijn naar Stendal

Goedkoop met de InterCity Berlijn naar Stendal? Bekijk dan direct de beschikbaarheid bij NS International en profiteer van vroegboekkorting en onze reistips. U kunt per InterCity Berlijn naar Stendal reizen met een directe verbinding, waarbij u onderweg geniet van catering aan boord, comfortabele stoelen en het voorbij razende Duitse landschap. In de IC Berlijn is tevens een fietsrijtuig aanwezig, waarbij u telefonisch één van de 16 fietsplaatsen kunt reserveren. Wees er snel bij, want de plaatsen zijn beperkt verkrijgbaar.

Voordelen van de reis naar Stendal

Bekijk de voordelen van de treinreis naar Stendal.
Geen benzinekostenOntspannen reizen
Genieten van CateringNiet vroegtijdig verzamelen
Voldoende beenruimteVoldoende bagageruimte
Service aan boordVakantie begint direct!

Informatie over Stendal

Hieronder vindt u een aantal weetjes en demografische gegevens m.b.t. Stendal.
Inwoners:40.028
Deelstaat:Saksen-Anhalt
Oppervlakte:268,02 km²
Hoogte:32 m
Taal:Duits

FAQ Stendal

Lees hier de meest gestelde vragen over de treinreis naar Stendal. Heb jij na het lezen van deze pagina nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Voor een klacht of probleem kan je het beste direct contact opnemen met aanbieder van treintickets naar Stendal.

Waar koop ik treinkaartjes?

Internationale treinkaartjes zijn verkrijgbaar bij verschillende aanbieders, zoals TheTrainLine, Omio, Deutsche Bahn, B-Europe en NS International.

Hoe werkt Goedkoop-treinkaartje.nl?

Op Goedkoop-treinkaartje.nl vind je aanbiedingen en treinkaartjes van diverse aanbieders. Wij verkopen zelf geen treinkaartjes, maar verwijzen je graag door naar de juiste aanbieder. Uiteraard kan je bij ons altijd terecht voor gratis reisadvies.

Wanneer korting op treinkaartjes?

Koop treinkaartjes met korting vroegtijdig. Zo profiteer je van vroegboekkorting op internationale treintickets. Boek voor: – Thalys, IC Brussel en Belgische/Bestemmingen in Frankrijk: 4 maanden voor vertrek. – Eurostar en Bestemmingen in Groot Brittannië: 180 dagen voor vertrek. – ICE International, IC Berlijn naar Bestemmingen in Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland: ongeveer 180 dagen voor vertrek. – Nachttreinen door Duitsland en verre bestemmingen: ongeveer 122 dagen voor vertrek.

Contact met Goedkoop-treinkaartje.nl

Voor vragen of hulp houden wij ons altijd beschikbaar. Neem gerust contact op via ons contactformulier.


Bekijk ook: Trein naar Duitsland
Alle rechten voorbehouden 2020 - 2021 | Goedkoop-treinkaartje.nl

This window will automatically close in 15 seconds
Deel deze pagina!