Treinreis naar Bordeaux

 • ☑️ Treinticket Bordeaux v.a. € 60 per Eurostar, InterCity en TGV
 • ☑️ Reistijd van Amsterdam naar Bordeaux 7.33 uur
 • ☑️ Overstap in Parijs of Brussel
 • ☑️ Met 1 overstap per trein naar Bordeaux.
 • ☑️ Treintickets: Omio en Deutsche Bahn
 • ☑️ Hotels: Trivago en Booking.com

Natuurlijk reis je per trein naar Bordeaux. Met een reistijd van ongeveer 7 tot 8 uur is de trein één van de snelste en zeker het meest comfortabele vervoersmiddel. Daarbij bestel je met vroegboekkorting al treintickets vanaf 60 euro per enkele reis. Deze vroegboektickets zijn beperkt verkrijgbaar en 3 tot 4 maanden voor vertrek beschikbaar via NS International.

Wanneer de vroegboektickets op zijn, zijn enkel treinkaartjes naar Bordeaux verkrijgbaar met mid-flex en full-flex tarief. De kaartjes zijn duurder, maar beschikken in tegenstelling tot de vroegboektickets over wijziging- en annuleringsmogelijkheden.

Treinkaartje Bordeaux

Treinkaartjes naar Bordeaux

De prijs van treinkaartjes is afhankelijk van het boekingsmoment, het traject, de reisklasse en de flexibiliteit. Voor het traject van Amsterdam of Rotterdam naar Bordeaux reis je per Eurostar en/of TGV, waarmee u rechtstreeks of met één overstap naar de hoofdstad van het departement Gironde reist. De treinkaartjes naar Bordeaux vanaf 60 euro zijn beperkt verkrijgbaar en hebben geen annulering- of wijzigingsmogelijkheden (Non-Flex).

Nadat deze kaartjes uitverkocht zijn, zal je enkel treinkaartjes met Mid-Flex en Full-Flex tarief terugzien in de online boekingsplanner.

Flexibiliteit

 • Non-flex: geen annulering of wijziging van de boeking mogelijk.
 • Mid-flex: het wijzigen of annuleren is beperkt mogelijk, tegen meerprijs.
 • Full-flex: wijzigen of annuleren is toegestaan tegen voltarief.

Trein naar Bordeaux

Met de trein naar Bordeaux

Er zijn eigenlijk twee routes denkbaar voor de reis per trein naar Bordeaux, namelijk per rechtstreekse Eurostar vanuit Amsterdam of per Eurostar naar Parijs, waarna je overstapt op de TGV naar Bordeaux.

De rechtstreekse Thalys wordt ook wel de Eurostar genoemd en rijdt enkel in de zomerperiode van Amsterdam naar Bordeaux. De seizoenstrein rijdt op weekenddagen heen en terug en brengt vakantiegangers naar hun bestemming. De rest van het jaar dien je gebruik te maken van het reguliere traject.

Het reguliere traject is per Eurostar naar Parijs, waarna je overstapt op de TGV naar Bordeaux. Ondanks de overstap op Parijs is dit traject goed te doen en absoluut een aanrader.

Traject Reistijd
Trein van Amsterdam naar Bordeaux 08:19
Trein van Schiphol naar Bordeaux 08:07
Trein van Rotterdam naar Bordeaux 07:38

Treintickets Bordeaux

Aanbieder: NS International

Prijs: € 60

Online een treinkaartje naar Bordeaux boeken? Via onze website boekt u voordelig en is het binnen enkele minuten geregeld! Houdt er wel rekening mee dat u enkel van vroegboekkorting profiteert als u ongeveer 82 tot 90 dagen van tevoren boekt. Klik op de onderstaande link om een treinticket naar Bordeaux te boeken.

Klik hieronder om uw treinticket naar Bordeaux direct te boeken!

Bezoek deze prachtige Europese stad!

Goedkoop hotel in Bordeaux vinden

Via onze website kunt u ruim 200 websites vergelijken, waardoor u altijd het goedkoopste hotel in Bordeaux zult vinden. Klik op de onderstaande link en ontdek/vergelijk het zelf! Aanraders in Bordeaux zijn:

 • Intercontinental te Bordeaux
 • hotel F1 in Bordeaux
 • Acanthe Hôtel

Treinreis naar Bordeaux

Voor de treinreis naar Bordeaux kunt u kiezen uit verschillende vervoerders. Zo is het mogelijk om met de Eurostar of de InterCity Brussel en de TGV te reizen. De Eurostar en de TGV zijn hogesnelheidstreinen die beschikken over de laatste technologieën. Met een reistijd van 8 uur en 19 minuten is de Eurostar één van de snelste vervoersmiddelen in de richting van Bordeaux. Vanaf Amsterdam Centraal vertrekt de Eurostar en de InterCity Brussel. Wanneer u voor de InterCity Brussel kiest moet u op Brussel-Zuid overstappen op de TGV. Met beide treinen is het mogelijk om op verschillende stations op te stappen.

Voorbeeld opstapstations:

 • Amsterdam Centraal
 • Schiphol
 • Rotterdam Centraal

Heeft u nog reistips voor toekomstige bezoekers van Bordeaux?

Op onze website kunt u via de Facebook box reistips achterlaten voor toekomstige reizigers. Op deze manier zorgen we er samen voor dat een bezoek aan Bordeaux een geweldige ervaring wordt. Weet u nog leuke restaurantjes, winkeltjes of bezienswaardigheden? Deel deze dan op onze Facebook-pagina of via het contactformulier!

Bezienswaardigheden in Bordeaux

Bekijk hieronder de belangrijkste bezienswaardigheden in Bordeaux.

 • Port de la Luna
 • Citadel van Blaye
 • Quartier St. Pierre
 • Place de la Bourse
 • Esplanade des Quinconces
 • Grand Theâtre
 • Cathedrale Saint Andre
 • Musee des Arts Decoratifs

De reis naar Bordeaux is al een ervaring op zich! – Bezienswaardigheden Bordeaux

Korting op het treinkaartje naar Bordeaux

Het is mogelijk om korting op uw treinkaartje naar Bordeaux te ontvangen, middels uw abonnement (Altijd Voordeel, Dal Voordeel, Weekend Vrij, Voordeelurenabonnement, Traject Vrij, Grensabonnement of NS-Business Card met Traject Vrij of Dal abonnement), kortingskaart of studentenreisproduct. Op deze manier ontvangt u korting op het binnenlandse gedeelte van de treinreis naar Bordeaux. Tevens zijn er natuurlijk regelmatig acties/aanbiedingen lopende voor de treintickets naar Bordeaux. Op de hoogte blijven? Bezoek onze website regelmatig, like ons op Facebook en schrijf uzelf in voor de nieuwsbrief!

Meer over: Korting bij NS International

Contact met Goedkoop-treinkaartje.nl

Contact Goedkoop-treinkaartje.nl

Heeft u een vraag, reisadvies of hulp nodig m.b.t. de treinreis naar Bordeaux? Neem contact op met de klantenservice van Goedkoop-treinkaartje.nl. Wij steven er naar om vragen binnen 1 werkdag te behandelen.

Trein naar station Bordeaux

Rue Charles Domercq
33800 Bordeaux, Frankrijk

TGV of Eurostar naar Bordeaux

Goedkoop met de TGV of Eurostar naar Bordeaux? Bekijk dan direct de beschikbaarheid bij NS International en profiteer van vroegboekkorting en onze reistips. U kunt per TGV of Eurostar naar Bordeaux reizen, waarbij er een verschil in traject, service, comfort en tussenstations is. Dit resulteert uiteindelijk in verschillende tarieven en reistijden. Voer uw reisgegevens in en bereken het verschil tussen de treinreis per TGV of Eurostar naar Bordeaux.

FAQ Bordeaux

Lees hier de meest gestelde vragen over de treinreis naar Bordeaux. Heb jij na het lezen van deze pagina nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Voor een klacht of probleem kan je het beste direct contact opnemen met aanbieder van treintickets naar Bordeaux.

Waar koop ik treinkaartjes?

Internationale treinkaartjes zijn verkrijgbaar bij verschillende aanbieders, zoals TheTrainLine, Omio, Deutsche Bahn, B-Europe en NS International.

Hoe werkt Goedkoop-treinkaartje.nl?

Op Goedkoop-treinkaartje.nl vind je aanbiedingen en treinkaartjes van diverse aanbieders. Wij verkopen zelf geen treinkaartjes, maar verwijzen je graag door naar de juiste aanbieder. Uiteraard kan je bij ons altijd terecht voor gratis reisadvies.

Wanneer korting op treinkaartjes?

Koop treinkaartjes met korting vroegtijdig. Zo profiteer je van vroegboekkorting op internationale treintickets. Boek voor: – Thalys, IC Brussel en Belgische/Bestemmingen in Frankrijk: 4 maanden voor vertrek. – Eurostar en Bestemmingen in Groot Brittannië: 180 dagen voor vertrek. – ICE International, IC Berlijn naar Bestemmingen in Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland: ongeveer 180 dagen voor vertrek. – Nachttreinen door Duitsland en verre bestemmingen: ongeveer 122 dagen voor vertrek.

Contact met Goedkoop-treinkaartje.nl

Voor vragen of hulp houden wij ons altijd beschikbaar. Neem gerust contact op via ons contactformulier.


Bekijk ook: Trein naar Frankrijk

Denny van den Broek
Denny van den Broek
2023-07-20
Elke keer weer geweldige aanbiedingen. Dit keer een win actie die ik graag zou winnen om een dagje gratis te reizen.
marion dielemans
marion dielemans
2023-07-19
Openbaar vervoer voor werk maar ook om te recreëren, om bereikbaar en toegankelijk te zijn voor alle Nederlandse burgers en ook alle mensen die ons prachtige land met een bezoek vereren!
Carla Blesting
Carla Blesting
2023-07-19
Ik wil heel graag in aanmerking komen voor de twee gratis tickets om met mijn broer naar onze 96 jarige tante te gaan, die wij door de afstand en kosten helaas al een jaar niet bezocht hebben
Heleen Hoogeveen
Heleen Hoogeveen
2023-07-19
Altijd fijn voordelig met de trein. Zeker met deze leuke actie👍🏻 Ik zou graag met mijn man, die ik haast 50 jaar ken gaan reizen. Altijd leuk om iets te winnen, nu maar duimen🍀🍀😀👍🏻
Hans Schmidt
Hans Schmidt
2023-07-19
Wij verbeugen ons al enkele jaren als U ons het niews over de goedkoope treinkaartjes informeert. Hartelijk dank.
Nini Oude Nijhuis
Nini Oude Nijhuis
2023-07-19
Altijd de juiste acties, en super fijn alles op 1 plek te hebben
Paula Ras
Paula Ras
2023-07-19
Een cadeautje als ik een keer vaker naar mijn vriendin in België zou kunnen reizen op mijn leeftijd
Steenwijk: Koloniën van Weldadigheid

Steenwijk: Koloniën van Weldadigheid

Ontdek de Koloniën van Weldadigheid, de binnenlandse landbouwkoloniën voor armoedebestrijding uit de 19e eeuw. Duizenden armen uit de steden kregen hier onderdak en onderwijs maar werden in toenemende mate beperkt in hun vrijheid van handelen. Nog altijd vind je hier...

Toerisme De Baronie: hou van ’t goeie leven

Toerisme De Baronie: hou van ’t goeie leven

Het leven is goed in gemoedelijk en bourgondisch Brabant, zeker in het groene gebied dat ligt tussen de steden Breda, Tilburg en de Belgische grens. Hier houden we van ’t goeie leven, van op het gemakje genieten, jezelf verwonderen over al dat moois dat deze regio zo...

Ontdek het prachtige Binnenste Buitenland in Berg en Dal

Ontdek het prachtige Binnenste Buitenland in Berg en Dal

Misschien was u van plan in Frankrijk te kamperen, naar Turkije te vliegen of een huttentocht te maken in Zwitserland. Ook deze zomer brengen veel mensen door in Nederland. Als u ook in Nederland blijft, is dit een mooi moment om het Binnenste Buitenland in Berg en...

Pin It on Pinterest