InterCity Brussel

De InterCity Brussel vertrekt elke dag 16 keer vanuit Amsterdam naar diverse bestemmingen in België. Binnen Nederland stopt de InterCity Brussel op station Amsterdam Centraal Schiphol Airport, Rotterdam Centraal en Breda. Vervolgens rijdt de trein door naar stations in België.

In België stopt de IC Brussel op station Noorderkempen, Antwerpen Centraal, Antwerpen – Berchem, Mechelen, Brussel Airport – Zaventem, Brussel Noord, Brussel-Centraal en Brussel-Zuid (Midi).

Route van IC Brussel naar België

InterCity Brussel Tickets en Korting

Het reserveren van een ticket voor de IC Brussel is niet noodzakelijk, maar het aanbod per reisdag is beperkt. Bij de boeking dien je daarom wel een reisdag aan te geven.

Op de gekozen reisdag mag je van 1 van de 16 dagelijkse verbindingen gebruik maken. Een treinkaartje voor de IC Brussel met korting kopen? Bestel jouw treinkaartje dan minimaal 3 dagen voor vertrek, zodat je profiteert van de laagste prijs. Kijk op deze pagina voor korting bij NS International.

EarlyBird België Prijzen

Traject Reistijd Early Bird
week ma-do
Early Bird
weekend vr-zo
Amsterdam CS – Antwerpen 2.23 uur € 20 € 26
Amsterdam CS – Brussel 3.23 uur € 25 € 33
Amsterdam CS – Brugge 3.40 uur € 29 € 39
Amsterdam CS – Gent 3.11 uur € 29 € 39
Amsterdam CS – Mechelen 2.13 uur € 25 € 33

Beoordeling/Review IC Brussel

Logo NS International

Benieuwd naar de service aan boord, het comfort, de snelheid en prijs? Wij hebben de IC Brussel met een “Ruim voldoende” beoordeeld.

Aan boord van de IC Brussel is personeel aanwezig voor hulp en vragen. De stoelen zijn gelijk aan die van Nederlandse stop- en sneltreinen en de been- en bagageruimte is goed. Door de vele tussenstops wordt de reisduur verlengd, maar een reistijd van ongeveer 2 uur naar Antwerpen is nog steeds voldoende. De ticketprijzen zijn uitstekend en u hoeft geen zitplaats te reserveren. Verder kunt u tickets al 4 maanden voor vertrek boeken en zijn de tarieven zeer concurrerend t.o.v. vliegreizen of de auto.

Beoordeling
Service Goed
Comfort Voldoende
Snelheid Voldoende
Prijs Zeer goed

Tarieven van de InterCity Brussel

De prijs van een treinkaartje voor de IC Brussel is afhankelijk van het gekozen traject, de beschikbaarheid en de flexibiliteit. Vanuit Breda reis je al vanaf 9 euro naar Antwerpen en vanaf 18 euro naar Antwerpen. Vanuit Amsterdam reis je vanaf 20 euro naar Antwerpen en 25 euro naar Brussel.

Hoeveel bagage mag ik meenemen?

Aangeraden wordt om enkel bagage mee te nemen dat u makkelijk kunt dragen, aangezien u het allemaal zelf zult moeten vervoeren. Verder is de huisregel: maximaal 2 grote stukken bagage tot 32 kg + een tas handbagage die kan worden opgeborgen boven de zitplaats.

Trajecten van IC Brussel


IC Brussel naar Brussel-Zuid (Midi)

IC Brussel naar Brussel-Zuid (Midi)

Wilt u met de IC Brussel naar Brussel-Zuid (Midi)? De IC Brussel vertrekt dagelijks 16 keer naar Brussel-Zuid (Midi) vanaf Amsterdam Centraal, waarna deze via Schiphol en Rotterdam Centraal afreist naar deze Belgische bestemming. Tickets voor de IC Brussel naar...

Lees meer
IC Brussel naar Brussel Airport (Zaventem)

IC Brussel naar Brussel Airport (Zaventem)

Wilt u met de IC Brussel naar Brussel Airport (Zaventem)? De IC Brussel vertrekt dagelijks 16 keer naar Brussel Airport (Zaventem) vanaf Amsterdam Centraal, waarna deze via Schiphol en Rotterdam Centraal afreist naar deze Belgische bestemming. Tickets voor de IC...

Lees meer
IC Brussel naar Mechelen

IC Brussel naar Mechelen

Wilt u met de IC Brussel naar Mechelen? De IC Brussel vertrekt dagelijks 16 keer naar Mechelen vanaf Amsterdam Centraal, waarna deze via Schiphol en Rotterdam Centraal afreist naar deze Belgische bestemming. Tickets voor de IC Brussel naar Mechelen zijn al vanaf €...

Lees meer
IC Brussel naar Antwerpen

IC Brussel naar Antwerpen

Wilt u met de IC Brussel naar Antwerpen? De IC Brussel vertrekt dagelijks 16 keer naar Antwerpen vanaf Amsterdam Centraal, waarna deze via Schiphol en Rotterdam Centraal afreist naar deze Belgische bestemming. Tickets voor de IC Brussel naar Antwerpen zijn al vanaf €...

Lees meer

Pin It on Pinterest