Eurostar

De Eurostar vertrekt dagelijks vanuit Brussel-Zuid in de richting van Londen. Hierbij stopt de trein nog op het station van Lille en Ebbsfleet, waarna de trein met 300 kilometer per uur verder gaat naar Londen. De oversteek door de kanaaltunnel naar Engeland duurt slechts 21 minuten en is al verkrijgbaar vanaf 46 euro!

Heb jij Londen altijd al een keer willen bezoeken? Boek dan uw treinticket naar Londen al vanaf 46 euro via onze website en vertrek vandaag nog! De Eurostar vertrekt minimaal 6 keer per dag en is één van de modernste en comfortabelste treinen in de wereld.

Route Eurostar

Met de trein naar Londen? De Eurostar brengt je verder!


Route: Eurostar nar Engeland

Om met de Eurostar naar Engeland te reizen dient u eerst naar Brussel-Zuid te reizen. Waarna u kunt overstappen op de Eurostar die vervolgens via Lille en Ebbsfleet naar Londen St. Pancras reist. In Nederland zijn verschillende opstapstations, omdat de trein naar Brussel-Zuid op Amsterdam Centraal, Schiphol en Rotterdam Centraal stopt. Voor Belgische reizigers is het mogelijk om in Antwerpen op de trein naar Brussel-Zuid te stappen.

Eurostar

Tarieven van de Eurostar

De Eurostar heeft verschillende klasse en hanteert daarom verschillende tarieven. Vanaf € 46,- is het mogelijk om 2e klas te reizen met de Eurostar en 1e klas is al vanaf € 109,- een mogelijkheid. De tickets zijn via onze website te bestellen en kunnen 4 maanden van tevoren worden aangeschaft. Om de goedkoopste treintickets te bemachtigen zult u ongeveer 3 maanden van te voren moeten boeken, zodat u van de Earlybird tickets gebruik kunt maken.

Eurostar

Trajecten Eurostar


Eurostar naar Londen

Trein Londen
Wilt u met de Eurostar naar Londen? Dagelijks vertrekken er 6 treinen naar Londen, waarvan 2x een directe verbinding per Eurostar van Amsterdam en Rotterdam naar Londen. Met een directe verbinding reist u met een reistijd van 3:41 uur (vanaf Amsterdam CS) en 03:01 (vanaf Rotterdam CS) naar London St Pancras International. Tickets voor de Eurostar naar Londen zijn 180 dagen voor vertrek verkrijgbaar vanaf € 40 met vroegboekkorting bij NS International. Boek online en betaal geen boekingskosten.

Treinreizen met Eurostar

De Eurostar is de beroemde hoge snelheidstrein die sinds 1994 het traject naar Groot Brittannië verzorgd. Treinreizen per Eurostar zijn snel, comfortabel en voordelig en is het favoriete vervoersmiddel voor veel reizigers voor de reis naar Londen. Met een reistijd van slechts 03:41 uur naar Londen, geen inchecktijd, scherpe tarieven en comfortabele stoelen bent u in Londen voor u het weet! Daarbij komt u aan in hartje centrum en kan uw vakantie direct beginnen. Voor de Eurostar naar Londen hoeft u geen zitplaats te reserveren, maar dit raden wij wel aan om het reisgemak te vergroten. Daarnaast geniet u van catering aan boord in de internationale trein en kunt u onder het genot van een hapje en drankje genieten van het voorbij razende landschap.

Eurostar Engeland, Eurostar Londen, Internationale Treinreizen, Korting Engeland, Trein Engeland, trein Londen

Lees verder

Alle rechten voorbehouden 2020 - 2021 | Goedkoop-treinkaartje.nl

This window will automatically close in 15 seconds
Deel deze pagina!