Trein naar Movie Park Germany

Met de trein naar Movie Park Germany? Boek uw treintickets dan via onze website en 82 tot 90 dagen van tevoren voor een minimaal tarief. Het pretpark in Duitsland is uitstekend bereikbaar met de trein, aangezien het slechts op 500 meter afstand ligt van het treinstation.

Dit pretpark is ontzettend populair onder veel Nederlanders die opzoek zijn naar een dag vol avontuur en spanning. Met 6 themagebieden en ruim 40 attracties behoord dit pretpark tot één van de grootste van Duitsland en met een reistijd van ongeveer 3 uur is dit goed te doen. Daarbij bespaart u met een treinreis op brandstof- en parkeerkosten.

Trein naar Movie Park Germany

Trein naar Movie Park Germany per ICE International

De reis wordt verzorgd door ICE International en is binnen 3 uur afgelegd. U reist richting Feldhausen te Duitsland met een overstap op station Oberhausen. Vanaf het treinstation is het vervolgens slechts 500 meter lopen, waarna uw dag kan beginnen. Kinderen t/m 14 jaar reizen gratis met u mee. Wanneer zij alleen reizen genieten zij van 50% korting!

Ticket voor Movie Park Germany bestellen

Tickets voor Movie Park Germany bestellen kan via onze website! Een dagkaart voor kinderen al vanaf € 26,- en volwassene voor € 34! Klik op de onderstaande knop en volg het bestelproces.

  • Kinderen t/m 3 jaar zijn gratis;
  • Tickets voor kinderen van 4 t/m 11 jaar kosten € 28;
  • Tickets voor volwassene vanaf 12 jaar kosten € 33;
  • Tickets voor senioren vanaf € 55 kosten 28 (op zondag € 10).

Boek uw treintickets 82 tot 90 dagen van tevoren voor minimaal tarief!

Goedkope Internationale Treintickets

Alle rechten voorbehouden 2019 - 2020 | Goedkoop-treinkaartje.nl