NS International aanbiedingen

Binnenkort een stedentrip per trein maken en opzoek een aanbieding van NS International? Hieronder treft u een overzicht van de actuele kortingsacties. Daarbij hebben wij een aantal boekingstips, waarmee u kunt besparen op internationale treintickets. Korting bij NS International ontvangt u tijdens actieperiodes, met vroegboekkorting en reizen in de daluren.

Boek internationale tickets online zonder boekingskosten. Vanuit Nederland zijn er diverse directe verbindingen naar populaire bestemmingen als Antwerpen, Berlijn, Brussel, Düsseldorf, Keulen, Parijs en Londen. De tarieven van treinkaartjes zijn afhankelijk van het moment van boeken, de flexibiliteit en de reisklasse. Wanneer u met korting wilt reizen raden wij aan zo vroeg mogelijk te boeken en te profiteren van vroegboektarieven.
NS International korting

Vroegboekkorting bij NS International

Voor het boeken van treintickets geldt vroegboeken = voordelig reizen. De Earlybirdtickets zijn voor de vervoerders op verschillende periodes verkrijgbaar.

Overzicht NS International aanbiedingen

Bekijk hieronder de kortingsacties en aanbiedingen van NS International in augustus 2019.

EarlyBird België

Tegenwoordig boekt u 7 dagen voor vertrek een goedkoop treinkaartje bij NS International naar België. Zo reist u al voor € 20 van Amsterdam naar Antwerpen en voor € 25 van Amsterdam naar Brussel. Begin uw weekendje weg of dagje shoppen ontspannen en reis per trein naar België.

Het is mogelijk om bij NS International korting op treintickets te ontvangen. Zo worden er verschillende aanbiedingen georganiseerd, Hieronder treft u een overzicht van de lopende aanbiedingen van NS International en onderaan de pagina hebben wij een aantal boekingstips voor goedkope internationale treintickets opgenomen. Voor kortingsacties bij NS International Liked u ons op Facebook en schrijft u zich in voor de nieuwsbrief, zodat wij u op de hoogte kunnen brengen van goedkope internationale treinkaartjes.

Treintickets naar Antwerpen € 20

Boek deze maand tickets met korting en reis in september, oktober en november 2019 voor € 20 met de trein naar Antwerpen.

Treintickets naar Berlijn € 39

Boek in juli treintickets en reis voordelig in september, oktober en november 2019 voor € 39 met de trein naar Berlijn.

Treintickets naar Brussel € 25

Voor vroegboektickets met korting boekt u treinkaartjes in mei en reist u in september, oktober en november 2019 voor € 25 met de trein naar Brussel.

Treintickets naar Keulen € 20

Wanneer u in juli boekt reist u in september, oktober en november 2019 voor € 20 met de trein naar Keulen.

Treintickets naar Parijs € 35

Boek in juli 2019 en reis in september, oktober en november voor € 35 met de trein naar Parijs. Wacht niet langer en boek direct, want de tarieven kunnen tot wel 4 maal de huidige prijs stijgen.

Korting bij NS International

Jongerenkorting naar België

Jongeren tot 26 jaar reizen met korting per trein naar België en in combinatie met een studenten OV ontvangen studenten extra korting. Ontdek België met de trein en knijp er even tussenuit!

Studentenkorting naar België

Bovenop de tarieven voor jongerenvoordeel ontvangen studenten met hun studentenreisproduct korting op het binnenlandse gedeelte van de reis. Zo geeft u bij de bestelling aan of u met 40% of 100% korting mag reizen binnen Nederland en wordt het totaal bedrag gereduceerd. U dient de studentenkaart verplicht bij u te dragen in combinatie met uw ticket om deze korting te verifiëren.


Voordelig samen naar Parijs

Groepskorting op een internationale treinreis? Bij NS International ontvangt u meer korting bij groepsreizen vanaf 3 personen tot maximaal 5 personen. Uiteraard kunt u vanaf 6 personen ook 2 boekingen plaatsen en meermaals gebruik maken van deze kortingsactie voor goedkope treinkaartjes naar Parijs.

Voorbeeld tarieven

  • 3 personen € 46 p.p. (2e klas)
  • 4 personen € 42 p.p (2e klas)
  • 5 personen € 37 p.p. (2e klas)

Jongerenvoordeel naar België

Bent u tussen de 15 en 25 jaar? Dan geniet u van extra voordelige tarieven naar bestemmingen in België. Wijzig bij uw boeking de volwassene in een jongere en bekijk de beschikbaarheid.


Jongerenvoordeel naar Duitsland

Bent u tussen de 15 en 25 jaar? Dan geniet u van extra voordelige tarieven naar bestemmingen in Duitsland. Wijzig bij uw boeking de volwassene in een jongere en bekijk de beschikbaarheid.


Jongerenvoordeel naar Parijs en Lille

Bent u tussen de 15 en 25 jaar? Dan geniet u van extra voordelige tarieven naar Parijs en Lille. Wijzig bij uw boeking de volwassene in een jongere en bekijk de beschikbaarheid.

Kortingskaart bij NS International

Heeft u een kortingskaart, abonnement of Samenreiskorting bij de NS? Dan kunt u deze ook gebruiken bij NS International voor het binnenlandse deel van de reis. Voeg bij uw boeking de juiste kortingskaart toe en ontvang extra korting op uw boeking bij NS International.

Top bestemmingen NS International

Opzoek naar de mooiste bestemming in Europa? Hieronder treft u een overzicht van de top bestemmingen van NS International. Als inwoner van Europa moet u deze gewoon een keer gezien hebben. Daarbij zijn de onderstaande bestemmingen bereikbaar tegen een minimaal tarief, een minimale reistijd en optimaal comfort.

Goedkope treinkaartjes NS International

Korting bij NS International

Hieronder vindt u een aantal bespaartips voor het boeken van goedkope treintickets, zodat u met korting bij NS International uw treinticket kunt boeken. Een treinticket bij NS International met korting boeken? Wees er dan vroeg bij en profiteer van vroegboekkorting! Momenteel boekt u in de maanden juni, juli en augustus 2019 treinkaartjes met korting bij NS International.

  • Boek online, zodat u geen reserveringskosten betaald;
  • Vroeg boeken = voordelig reizen;
  • Reizen in de avonduren is vaak voordeliger;
  • Like ons op Facebook en schrijf uzelf in voor de nieuwsbrief voor de laatste aanbiedingen;
  • Boek uw weekendje weg eens van zaterdag t/m maandag, aangezien vrijdag t/m zondag vaak duurder is.

Vroegboekkorting

Overige aanbieders

Naast de treinreizen van NS International houden wij ook de acties van andere vervoerders/aanbieders voor u bij. Denk aan kortingsacties van B-europe, SNCF, Thalys, Eurostar, DB en TGV. Wilt u op de hoogte blijven van deze aanbiedingen? Like ons dan op Facebook en schrijf u zelf in voor de nieuwsbrief!


Bekijk ook: Kortingsacties van Nederland

Alle rechten voorbehouden 2019 - 2020 | Goedkoop-treinkaartje.nl