Treinreis naar Londen

 • ☑️ Treinticket Londen v.a. € 46
 • ☑️ Rechtstreekse, direct instapen & geen inchecktijd
 • ☑️ Online geen boekingskosten
 • ☑️ Hotels: Trein en hotel? TUI.nl of DeJongIntra.

Reis met de trein naar Londen vanaf Amsterdam of Rotterdam. Elke dag vertrekken er 3 treinen van Eurostar met een rechtstreekse verbinding naar Londen St. Pancras. Zo kan je rustig blijven zitten en genieten van de treinreis. Treinkaartjes naar Berlijn zijn verkrijgbaar vanaf 46 euro (2e klas) en 99 euro (1e klas). De reistijd is vanaf Rotterdam 3.29 uur en vanaf Amsterdam 4.10 uur.

Er zijn in totaal 2 opstapstations binnen Nederland voor directe verbindingen, maar selecteer in het boekingsproces het dichtstbijzijnde treinstation voor jouw woonplaats. De boekingstool zal vervolgens de meest logische route en prijs berekenen vanaf het geselecteerde station. Als treinreis specialist helpen wij graag om goedkope treinkaartjes naar Londen te vinden. Maak gebruik van de boekingstool en zoek tickets in slechts enkele minuten.

Londen Treinvakantie

Route van trein naar Londen

Reis met de trein naar Londen vanaf Amsterdam CS. Er vertrekken dagelijks 3 directe treinen van Eurostar vanaf Amsterdam Centraal naar Station London St Pancras International met een reistijd van 04:39 uur. Naast de 3 directe verbindingen zijn er nog 6 verbindingen, waarbij u per Thalys naar station Brussel-Zuid reist. Vanaf station Brussel-Zuid (Midi) stapt u vervolgens over op de Eurostar naar Londen.

De trein naar Londen vertrekt vanaf Amsterdam CS en rijdt via Schiphol Airport en Rotterdam naar België. In België stopt de Eurostar op station Antwerpen CS en Brussel Zuid (Midi), waarna deze via de tunnel naar Ashford, Ebbsfleet en uiteindelijk Londen rijdt.

Route Eurostar Londen en Parijs

Prijs van treinkaartje naar Londen

Voordelige treintickets naar Londen boekt u online zonder extra boekingskosten. Voor de heenreis van Amsterdam naar Londen zijn treintickets verkrijgbaar vanaf € 46 (2e klas) en € 99 (1e klas). De terugreis is door regelgeving goedkoper en verkrijgbaar vanaf € 40 (2e klas). Naast de reguliere en voordelige treinkaartjes zijn er tevens mogelijkheden voor extra flexibiliteit. Met flexibiliteit worden mogelijkheden omtrent wijzigen en annuleren van treinreizen bedoeld.

De prijs van treinkaartjes naar Londen wordt bepaald door het boekingsmoment, de reisklasse en flexibiliteit. Daarbij worden niet alle treinkaartjes op hetzelfde moment vrijgegeven. De treinverbinding per IC Brussel en Eurostar is 6 maanden voor vertrek verkrijgbaar voor € 69, terwijl treintickets per Thalys en Eurostar pas 4 maanden voor vertrek worden vrijgegeven. Deze snellere en voordeligere verbinding is 3 – 4 maanden voor vertrek te boeken en beperkt verkrijgbaar. Wees er dus snel bij, want de tarieven voor de treinreis naar Londen kunnen flink stijgen.

Prijs Treinkaartje Londen 2020

Online geen boekingskosten & vroegboeken = voordelig reizen.

Prijs: treinkaartje Londen

TrajectPrijs
Eurostar trein Amsterdam – Londen€ 46
Eurostar trein Rotterdam – Londen€ 46
Eurostar trein Utrecht – Londen€ 59
Eurostar trein Den Haag – Londen€ 61
Eurostar trein Eindhoven – Londen€ 65
Eurostar trein Groningen – Londen€ 65
Eurostar trein Arnhem – Londen€ 65
Eurostar trein Amersfoort – Londen€ 65
* De bovenstaande tarieven zijn vanafprijzen.
Trein Londen Reisinfo 2020

Trein of Vliegtuig naar Londen

Met het vliegtuig of de trein naar Londen? De treinverbinding naar het Verenigd Koninkrijk is door de grenscontrole vooralsnog niet direct, tarieven liggen hoog en de reistijd is niet optimaal. Vliegtickets naar Londen zijn al vanaf € 27 verkrijgbaar en met een reistijd van 1 uur en 10 minuten komt u aan in Londen. Wij raden aan om de prijzen van treintickets te vergelijken met vliegtickets voor deze bestemming.

Eurostar naar Londen

Dagelijks vertrekken er 3 rechtstreekse treinen van Eurostar vanaf station Amsterdam en Rotterdam naar Londen St. Pancras. Hierbij duurt de tussenstop op station Brussel-Zuid (Midi) iets langer, vanwege een douane controle voor het Verenigd Koninkrijk. Op de de terugreis is deze niet meer nodig, waardoor het tarief en de reistijd minder wordt. De heenreis duurt 04:10 uur en is verkrijgbaar vanaf € 46. De terugreis daarentegen is verkrijgbaar vanaf € 40 en duurt slechts 03:16 uur naar Rotterdam CS en 03:55 uur naar Amsterdam CS.

Tickets voor de Eurostar naar Londen boek je eenvoudig online zonder extra boekingskosten en worden 3 – 4 maanden voor vertrek vrijgegeven. De Eurostar stopt binnen Nederland op station Amsterdam, Schiphol en Rotterdam, waarna deze in België stopt op station Antwerpen Centraal en Brussel-Zuid. Vanaf Brussel rijdt de trein met een topsnelheid van 300 kilometer per uur naar de kanaaltunnel, waarna er wordt begonnen met de oversteek van 21 minuten. Eenmaal aangekomen in het Verenigd Koninkrijk stopt de trein op station Ashford en Ebbsfleet met als eindstation Londen St Pancras.

CityGuide Londen

Londen is een wereldberoemde bestemming met grote warenhuizen, lange winkelstraten, tal van bezienswaardigheden en leuke activiteiten. Laat uzelf inspireren door ons en lees alles over winkelen, activiteiten, gezinsuitjes en het Openbaar Vervoer in Londen.

Bekijk: CityGuide Londen 

Treinticket Londen 2020

Trein en Hotel in Londen

Wilt u i.p.v. losse tickets en hotelovernachtingen liever een compleet hotel en trein arrangement naar Londen boeken? Bekijk het aanbod van DeJongIntra, want zij bieden voordelige hotel en trein aanbiedingen naar Londen aan. Hiermee is uw weekendje weg/stedentrip in één keer helemaal geregeld.

Trein naar Londen is ideaal!

Een van onze top bestemmingen is Londen! De stad bewijst zich elk jaar weer. Er zijn vele redenen om met de trein naar Londen te gaan. Denk hierbij aan het bruisende nachtleven, de mogelijkheid om dagenlang te winkelen of de prachtige bezienswaardigheden van Londen. Geniet van onze aanbiedingen voor een treinreis naar Londen, want je boekt een reis nu al vanaf 50,- euro!

De treinreis naar Londen wordt veelal als comfortabel en rustgevend ervaren. Voor slechts € 46 is het al mogelijk om een treinreis naar Londen te maken middels de Eurostar. U reist vanaf Amsterdam Centraal eerst met de Thalys naar Brussel-Zuid, waarna u kunt overstappen op de Eurostar. De Eurostar verzorgd de treinreis naar Londen en doet dit al jaren met veel succes.

Reistijd: trein naar Londen

TrajectReistijdOverstap
Eurostar trein Amsterdam – Londen4.13 uur0
Eurostar trein Schiphol – Londen4.24 uur1
Eurostar trein Rotterdam – Londen3.41 uur0
Eurostar trein Utrecht – Londen4.54 uur1
Eurostar trein Den Haag – Londen4.28 uur1
Eurostar trein Breda – Londen4.15 uur1
Eurostar trein Eindhoven – Londen5.19 uur1
Eurostar trein Brussel – Londen2.46 uur0
*Reistijd kan per reisdatum verschillen.

Treinticket naar Londen Er even tussenuit? Londen is de perfecte stad voor een weekendje weg!

Korting op treinkaartjes naar Londen

Het is mogelijk om via NS International korting op uw treinkaartje naar Londen te ontvangen, middels uw abonnement (Altijd Voordeel, Dal Voordeel, Weekend Vrij, Voordeelurenabonnement, Traject Vrij, Grensabonnement of NS-Business Card met Traject Vrij of Dal abonnement), kortingskaart of studentenreisproduct.

Op deze manier ontvang je bij NS International korting op het binnenlandse gedeelte van de treinreis naar Londen. Tevens zijn er natuurlijk regelmatig acties/aanbiedingen lopende voor de treintickets naar Londen. Op de hoogte blijven? Bezoek onze website regelmatig, like ons op Facebook en schrijf uzelf in voor de nieuwsbrief!

Meer over: Korting bij NS International

Londen trein Stedentrip

Goedkoop hotel in Londen

Bent je opzoek naar goedkope hotels in Londen? Wij zijn een samenwerking aangegaan met Trivago, waardoor je via de onderstaande link ruim 200 websites kunt vergelijken met één klik. Op deze manier vind je altijd het beste hotel voor de laagste prijs!

Onze tips

 • Mercure Londen Bloomsbury
 • Park Plaza Londen Riverbank
 • Marriott Hotel in Londen
 • Egerton House
 • Thistle Euston
 • Wedgewood

Bezienswaardigheden in Londen

Alvast tickets kopen voor bezienswaardigheden in Londen? Op deze manier hoef je niet in de lange wachtrijen te staan en maak je optimaal gebruik van de tijd! Ga goed voorbereid op pad en kijk even op websites die kennis en ervaring delen over Londen.

 • Palace of Westminster & Big Ben
 • Winkelen in Londen
 • Buckingham Palace
 • National Gallery (museum)
 • London Eye (reuzenrad)

Trein naar Station London St Pancras International

Kings Cross London N1C 4QP Verenigd Koninkrijk

Veelgestelde Vragen

Wat kost een treinkaartje naar Londen?

Treinkaartjes naar Londen koop je met vroegboekkorting tegen een tarief van 46 euro voor de heenreis en 40 euro voor de terugreis.

Wat is de reistijd van Amsterdam naar Londen?

Met een reistijd van 4.39 uur reis je van Amsterdam naar Londen. Op de terugreis is de reis korter, doordat er geen douane controle plaatsvind.

Met welke trein reis je naar Londen?

Je reist met de Eurostar naar Londen. Er is geen andere trein die dit traject verzorgd.

Hoeveel treinen vertrekken er naar Londen?

Dagelijks vertrekken er drie directe treinen van Eurostar. Ook is het mogelijk om per Thalys naar Brussel-Zuid te reizen en van daaruit naar Londen. Dit is dagelijks vaker mogelijk.

Wat zijn de opstapstations?

Vanuit Nederland vertrekt er een directe trein naar Londen vanaf station Amsterdam Centraal, Schiphol Airport en Rotterdam Centraal.

Denny van den Broek
Denny van den Broek
2023-07-20
Elke keer weer geweldige aanbiedingen. Dit keer een win actie die ik graag zou winnen om een dagje gratis te reizen.
marion dielemans
marion dielemans
2023-07-19
Openbaar vervoer voor werk maar ook om te recreëren, om bereikbaar en toegankelijk te zijn voor alle Nederlandse burgers en ook alle mensen die ons prachtige land met een bezoek vereren!
Carla Blesting
Carla Blesting
2023-07-19
Ik wil heel graag in aanmerking komen voor de twee gratis tickets om met mijn broer naar onze 96 jarige tante te gaan, die wij door de afstand en kosten helaas al een jaar niet bezocht hebben
Heleen Hoogeveen
Heleen Hoogeveen
2023-07-19
Altijd fijn voordelig met de trein. Zeker met deze leuke actie👍🏻 Ik zou graag met mijn man, die ik haast 50 jaar ken gaan reizen. Altijd leuk om iets te winnen, nu maar duimen🍀🍀😀👍🏻
Hans Schmidt
Hans Schmidt
2023-07-19
Wij verbeugen ons al enkele jaren als U ons het niews over de goedkoope treinkaartjes informeert. Hartelijk dank.
Nini Oude Nijhuis
Nini Oude Nijhuis
2023-07-19
Altijd de juiste acties, en super fijn alles op 1 plek te hebben
Paula Ras
Paula Ras
2023-07-19
Een cadeautje als ik een keer vaker naar mijn vriendin in België zou kunnen reizen op mijn leeftijd
Steenwijk: Koloniën van Weldadigheid

Steenwijk: Koloniën van Weldadigheid

Ontdek de Koloniën van Weldadigheid, de binnenlandse landbouwkoloniën voor armoedebestrijding uit de 19e eeuw. Duizenden armen uit de steden kregen hier onderdak en onderwijs maar werden in toenemende mate beperkt in hun vrijheid van handelen. Nog altijd vind je hier...

Toerisme De Baronie: hou van ’t goeie leven

Toerisme De Baronie: hou van ’t goeie leven

Het leven is goed in gemoedelijk en bourgondisch Brabant, zeker in het groene gebied dat ligt tussen de steden Breda, Tilburg en de Belgische grens. Hier houden we van ’t goeie leven, van op het gemakje genieten, jezelf verwonderen over al dat moois dat deze regio zo...

Ontdek het prachtige Binnenste Buitenland in Berg en Dal

Ontdek het prachtige Binnenste Buitenland in Berg en Dal

Misschien was u van plan in Frankrijk te kamperen, naar Turkije te vliegen of een huttentocht te maken in Zwitserland. Ook deze zomer brengen veel mensen door in Nederland. Als u ook in Nederland blijft, is dit een mooi moment om het Binnenste Buitenland in Berg en...

Pin It on Pinterest