Treinreis naar Londen

Er vertrekken dagelijks minimaal 6 treinen van Amsterdam naar Londen, waarbij u voor slechts € 46 een treinkaartje naar Londen kunt boeken. De terugreis kunt u al vanaf € 40 boeken. Reis per Eurostar naar Londen en kom met een reistijd van slechts 3 uur en 29 minuten aan in hartje centrum. Profiteren van vroegboekkorting? Voor goedkope treinkaartjes naar Londen boekt u 5 – 6 maanden van tevoren. Lastminute kunnen tarieven voor de trein naar Londen verdrievoudigen. Trein Londen Reisinfo 2020

Met de trein naar Londen

Reis met de trein naar Londen vanaf Amsterdam CS. Er vertrekken dagelijks 3 directe treinen van Eurostar vanaf Amsterdam Centraal naar Station London St Pancras International met een reistijd van 04:39 uur. Naast de 3 directe verbindingen zijn er nog 6 verbindingen, waarbij u per Thalys naar station Brussel-Zuid reist. Vanaf station Brussel-Zuid (Midi) stapt u vervolgens over op de Eurostar naar Londen. Route Eurostar naar Londen De trein naar Londen vertrekt vanaf Amsterdam CS en rijdt via Schiphol Airport en Rotterdam naar België. In België stopt de Eurostar op station Antwerpen CS en Brussel Zuid (Midi), waarna deze via de tunnel naar Ashford, Ebbsfleet en uiteindelijk Londen rijdt.

Treinticket naar Londen boeken

Voordelige treintickets naar Londen boekt u online zonder extra boekingskosten. Voor de heenreis van Amsterdam naar Londen zijn treintickets verkrijgbaar vanaf € 46 (2e klas) en € 99 (1e klas). De terugreis is door regelgeving goedkoper en verkrijgbaar vanaf € 40 (2e klas). Naast de reguliere en voordelige treinkaartjes zijn er tevens mogelijkheden voor extra flexibiliteit. Met flexibiliteit worden mogelijkheden omtrent wijzigen en annuleren van treinreizen bedoeld. Prijs Treinkaartje Londen 2020 De prijs van treinkaartjes naar Londen wordt bepaald door het boekingsmoment, de reisklasse en flexibiliteit. Daarbij worden niet alle treinkaartjes op hetzelfde moment vrijgegeven. De treinverbinding per IC Brussel en Eurostar is 6 maanden voor vertrek verkrijgbaar voor € 69, terwijl treintickets per Thalys en Eurostar pas 4 maanden voor vertrek worden vrijgegeven. Deze snellere en voordeligere verbinding is 3 – 4 maanden voor vertrek te boeken en beperkt verkrijgbaar. Wees er dus snel bij, want de tarieven voor de treinreis naar Londen kunnen flink stijgen. Online geen boekingskosten & vroegboeken = voordelig reizen.

Trein of Vliegtuig naar Londen

Met het vliegtuig of de trein naar Londen? De treinverbinding naar het Verenigd Koninkrijk is door de grenscontrole vooralsnog niet direct, tarieven liggen hoog en de reistijd is niet optimaal. Vliegtickets naar Londen zijn al vanaf € 27 verkrijgbaar en met een reistijd van 1 uur en 10 minuten komt u aan in Londen. Wij raden aan om de prijzen van treintickets te vergelijken met vliegtickets voor deze bestemming.

Eurostar naar Londen

Het is vanaf juni 2019 drie keer per dag mogelijk om met een directe verbinding per Eurostar van Amsterdam naar Londen te reizen. Hierbij duurt de tussenstop op station Brussel-Zuid (Midi) iets langer, vanwege een douane controle voor het Verenigd Koninkrijk. Op de de terugreis is deze niet meer nodig, waardoor het tarief en de reistijd minder wordt. De heenreis duurt 04:46 uur en is verkrijgbaar vanaf € 46. De terugreis daarentegen is verkrijgbaar vanaf € 40 en duurt slechts 03:16 uur. naar Rotterdam CS en 03:55 uur naar Amsterdam CS. Tickets voor de Eurostar naar Londen boekt u eenvoudig online zonder extra boekingskosten en worden 3 – 4 maanden voor vertrek vrijgegeven. De Eurostar stopt binnen Nederland op station Amsterdam, Schiphol en Rotterdam, waarna deze in België stopt op station Antwerpen Centraal en Brussel-Zuid. Vanaf Brussel rijdt de trein met een topsnelheid van 300 kilometer per uur naar de kanaaltunnel, waarna er wordt begonnen met de oversteek van 21 minuten. Eenmaal aangekomen in het Verenigd Koninkrijk stopt de trein op station Ashford en Ebbsfleet met als eindstation Londen St Pancras.

CityGuide Londen

Londen is een wereldberoemde bestemming met grote warenhuizen, lange winkelstraten, tal van bezienswaardigheden en leuke activiteiten. Laat uzelf inspireren door ons en lees alles over winkelen, activiteiten, gezinsuitjes en het Openbaar Vervoer in Londen. Bekijk: CityGuide Londen Treinticket Londen 2020

Trein en Hotel in Londen

Wilt u i.p.v. losse tickets en hotelovernachtingen liever een compleet hotel en trein arrangement naar Londen boeken? Bekijk het aanbod van DeJongIntra, want zij bieden voordelige hotel en trein aanbiedingen naar Londen aan. Hiermee is uw weekendje weg/stedentrip in één keer helemaal geregeld.

Trein naar Londen is ideaal!

Een van onze top bestemmingen is Londen! De stad bewijst zich elk jaar weer. Er zijn vele redenen om met de trein naar Londen te gaan. Denk hierbij aan het bruisende nachtleven, de mogelijkheid om dagenlang te winkelen of de prachtige bezienswaardigheden van Londen. Geniet van onze aanbiedingen voor een treinreis naar Londen, want je boekt een reis nu al vanaf 50,- euro!

Reistijd naar Londen

TrajectThalys – Eurostar
Amsterdam – Londen4:39
Schiphol – Londen4:24
Rotterdam – Londen3:59

Treinreis naar Londen

De treinreis naar Londen wordt veelal als comfortabel en rustgevend ervaren. Voor slechts € 46 is het al mogelijk om een treinreis naar Londen te maken middels de Eurostar. U reist vanaf Amsterdam Centraal eerst met de Thalys naar Brussel-Zuid, waarna u kunt overstappen op de Eurostar. De Eurostar verzorgd de treinreis naar Londen en doet dit al jaren met veel succes. Door een treinticket te bestellen via de links op deze pagina bent u altijd verzekerd van een zitplaats, omdat TheTrainLine nauw samen werkt met de trein organisaties en kwaliteit wilt garanderen. De reisduur van de treinreis naar Londen bedraagt ongeveer 4 uur en is daarmee één van de snelste vervoersmiddelen in de richting van Londen. Treinticket naar Londen Er even tussenuit? Londen is de perfecte stad voor een weekendje weg! Heeft u nog Londen tips voor toekomstige reizigers? Via onze website kunt u toekomstige bezoekers van Londen reistips geven, zodat zij een geweldige tijd zullen hebben. Weet jij nog leuke winkeltjes, restaurantjes of bezienswaardigheden? Deel deze dan via onze Facebook box, waarmee we samen voor geweldige stedentrips zorgen! Wij streven naar betaalbare treintickets en onvergetelijke ervaringen, maar hiervoor hebben we natuurlijk de ervaringen van reizigers nodig.

Korting op treinkaartjes naar Londen

Het is mogelijk om via TheTrainLine korting op uw treinkaartje naar Londen te ontvangen, middels uw abonnement (Altijd Voordeel, Dal Voordeel, Weekend Vrij, Voordeelurenabonnement, Traject Vrij, Grensabonnement of NS-Business Card met Traject Vrij of Dal abonnement), kortingskaart of studentenreisproduct. Op deze manier ontvangt u bij TheTrainLine korting op het binnenlandse gedeelte van de treinreis naar Londen. Tevens zijn er natuurlijk regelmatig acties/aanbiedingen lopende voor de treintickets naar Londen. Op de hoogte blijven? Bezoek onze website regelmatig, like ons op Facebook en schrijf uzelf in voor de nieuwsbrief! Meer over: Korting bij TheTrainLine

Goedkoop hotel in Londen

Bent u opzoek naar goedkope hotels in Londen? Wij zijn een samenwerking aangegaan met Trivago, waardoor u via de onderstaande link ruim 200 websites kunt vergelijken met één klik. Op deze manier vindt u altijd het beste hotel voor de laagste prijs! Aanraders zijn:

 • Mercure Londen Bloomsbury
 • Park Plaza Londen Riverbank
 • Marriott Hotel in Londen
 • Egerton House
 • Thistle Euston
 • Wedgewood

Contact met Goedkoop-treinkaartje.nl

Contact Goedkoop-treinkaartje.nl Heeft u een vraag, reisadvies of hulp nodig m.b.t. de treinreis naar Londen? Neem contact op met de klantenservice van Goedkoop-treinkaartje.nl. Wij steven er naar om vragen binnen 1 werkdag te behandelen.

Bezienswaardigheden in Londen

Alvast tickets kopen voor bezienswaardigheden in Londen? Op deze manier hoeft u niet in de lange wachtrijen te staan en gaat u goed voorbereid op pad!

 • Palace of Westminster & Big Ben
 • Winkelen in Londen
 • Buckingham Palace
 • National Gallery (museum)
 • London Eye (reuzenrad)

Trein naar Station London St Pancras International

Kings Cross London N1C 4QP Verenigd Koninkrijk

Veelgestelde Vragen

Wat kost een treinkaartje naar Londen?

Treinkaartjes naar Londen koop je met vroegboekkorting tegen een tarief van 46 euro voor de heenreis en 40 euro voor de terugreis.

Wat is de reistijd van Amsterdam naar Londen?

Met een reistijd van 4.39 uur reis je van Amsterdam naar Londen. Op de terugreis is de reis korter, doordat er geen douane controle plaatsvind.

Met welke trein reis je naar Londen?

Je reist met de Eurostar naar Londen. Er is geen andere trein die dit traject verzorgd.

Hoeveel treinen vertrekken er naar Londen?

Dagelijks vertrekken er drie directe treinen van Eurostar. Ook is het mogelijk om per Thalys naar Brussel-Zuid te reizen en van daaruit naar Londen. Dit is dagelijks vaker mogelijk.

Wat zijn de opstapstations?

Vanuit Nederland vertrekt er een directe trein naar Londen vanaf station Amsterdam Centraal, Schiphol Airport en Rotterdam Centraal.

Boekingen

Trein naar Leeds

Trein naar Leeds

☑️ Ticket Leeds v.a. € 82 per Eurostar en IC ☑️ Reistijd van Amsterdam naar Leeds 07:15 uur ☑️ 3 verbindingen vanuit Amsterdam ☑️ Met 1 overstap per trein naar Leeds. ☑️ Iets doen in Leeds? Ga naar: Tickets en Tours. ☑️ Treintickets: TheTrainLine en Deutsche Bahn ☑️...

Trein naar Newcastle

Trein naar Newcastle

☑️ Ticket Newcastle v.a. € 103 per Eurostar en IC ☑️ Reistijd van Amsterdam naar Newcastle 07:51 uur ☑️ 3 verbindingen vanuit Amsterdam ☑️ Met 1 overstap per trein naar Newcastle. ☑️ Iets doen in Newcastle? Ga naar: Tickets en Tours. ☑️ Treintickets: TheTrainLine en...

Trein naar Manchester

Trein naar Manchester

☑️ Ticket Manchester v.a. € 88 per Eurostar en IC ☑️ Reistijd van Amsterdam naar Manchester 06:07 uur ☑️ 3 verbindingen vanuit Amsterdam ☑️ Met 1 overstap per trein naar Manchester. ☑️ Iets doen in Manchester? Ga naar: Tickets en Tours. ☑️ Treintickets: TheTrainLine...

Pin It on Pinterest

Deel deze pagina

Geef het door aan iemand anders