Hele jaar goedkoop met de trein

Trein nieuws

Wilt u het hele jaar goedkoop met de trein reizen? T/m 26 november 2017 is het Dal Voordeel abonnement verkrijgbaar voor slechts € 29, waarmee u een heel jaar profiteert van 40% korting in de daluren en het weekend. Het NS abonnement is normaal voor € 59 per jaar verkrijgbaar en nu slechts voor € 29. Dit heeft u er vaak binnen 3 retourritten al uit. Daarbij profiteren 3 medepassagiers van 40% samenreiskorting!

Bekijk actie

Met het Dal Voordeel abonnement reist u het hele jaar goedkoop met de trein. Het reisproduct wordt geladen op uw huidige persoonlijke OV Chipkaart en kan binnen 1 werkdag worden opgeladen. Heeft u nog geen persoonlijke OV Chipkaart? Bij aankoop van de Dal Voordeel actie ontvangt u een gratis persoonlijke OV Chipkaart t.w.v € 7. De levertijd is dan echter langer.

Trein nieuws

Dal Voordeel actie (oktober 2017)

Bekijk het overzicht van voordelen van deze kortingsactie.

  • 40% korting buiten de spits
  • 40% korting in het weekend
  • 40% korting voor 3 medereizigers
  • Gratis persoonlijke OV-chipkaart

Heel jaar goedkoop met de trein

Ga een dagje weg met de trein en ontdek de leukste dingen in Nederland! Bezoek een leuke stad, ga een dagje shoppen of ga op bezoek bij familie/vrienden. Uiteraard kunt u ook een zwembad, dierenpark of pretpark in Nederland bezoeken. Hieronder een overzicht van uitjes in Nederland.

Dierenparken in Nederland

Zwembaden in Nederland

Dagje strand

Dagje naar een Pretpark

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alle rechten voorbehouden 2020 - 2021 | Goedkoop-treinkaartje.nl

This window will automatically close in 15 seconds
Deel deze pagina!