Trein naar Bressanone

€ 69,-

Met de trein naar Bressanone? Bestel uw goedkope treinkaartjes via onze website, want voor € 69 zit u met een reistijd van ongeveer 11 uur en 22 minuten in deze geweldige Italiaanse stad! Het voordeel van de trein naar Bressanone is dat u geen last heeft van file- en parkeerproblemen en bespaart op benzine- en parkeerkosten. Daarbij geniet u van service aan boord, het voorbij razende landschap en heeft u voldoende been- en bagageruimte. De treinreis naar Bressanone wordt verzorgd door Thalys, ICE International, TGV of OBB Nightjet (nachttrein).

Trein naar Bressanone

Tijdens de treinreis naar Bressanone bent u van alle gemakken voorzien en heeft u even tijd om bij te praten. Vervolgens komt u uitgerust aan op uw bestemming en gaat uw stedentrip/weekendje weg direct van start. Daarnaast zijn er nog een aantal voordelen aan reizen met de trein en deze vindt u hieronder terug.

De route per trein naar Bressanone verloopt via Zwitserland of Frankrijk, aangezien er geen directe verbinding bestaat vanuit Nederland. U dient daarom ten alle tijde over te stappen op een trein voor het vervolg traject. Verder is de stad Bressanone ideaal om bij te komen van een lange reis. De stad is voorzien van een groot aantal prachtige gebouwen, een heerlijke sfeer en voldoende horeca gelegenheden om uzelf te amuseren.

Treinreis naar Bressanone

Trein of Vliegtuig naar Bressanone

Met het vliegtuig of de trein naar Bressanone? Er zijn eigenlijk geen directe treinverbindingen naar Italië, de tarieven liggen hoog en de reistijd is niet optimaal. Vliegtickets naar Bressanone zijn met vroegboekkorting betaalbaar en de reistijd is minimaal. Wij raden aan om voor de reis naar Bressanone te kijken naar vliegtickets via de onderstaande knop.

Opstaplocaties voor de trein naar Bressanone

Binnen Nederland zijn verschillende opstaplocaties voor deze treinreis. Bekijk hieronder het overzicht van opstapplaatsen naar Bressanone.

  • Trein van Amsterdam naar Bressanone met een afstand van 1063 kilometer.
  • Trein van Schiphol naar Bressanone met een afstand van 1055 kilometer.
  • Trein van Rotterdam naar Bressanone met een afstand van 1008 kilometer.
  • Trein van Utrecht naar Bressanone met een afstand van 1089 kilometer.

Bezienswaardigheden in Bressanone

Hieronder vindt u een overzicht van de top 10 bezienswaardigheden in Bressanone.

  • Duomo di Bressanone (kerk)
  • Palazzo Vescovile (monumentaal pand)
  • Chiostro della Cattedrale (kathedraal)
  • Chiesa di San Michele Arcangelo (kerk)
  • Palazzo Municipale (plein)
  • Torre Bianca (uitkijktoren)

Reistijd per trein naar Bressanone

Hieronder vindt u de reistijden vanaf verschillende opstapstations. De route via Zwitserland levert vaak de korste reistijd op.

TrajectReistijdOverstappen
Amsterdam – Bressanone11:222
Schiphol – Bressanone11:132
Rotterdam – Bressanone10:462
Utrecht – Bressanone11:452

Treintickets naar Bressanone boeken

Wilt u treintickets naar Bressanone boeken? Profiteer dan van vroegboekkorting en reserveer uw zitplaatsen 82 tot 90 dagen van tevoren! Daarbij vindt u de laagste tarieven overdag op maandag t/m donderdag. De weekenden zijn namelijk populairder, waardoor de goedkope treintickets naar Bressanone vaak snel uitverkocht raken. Voor een weekendje weg raden wij dan ook aan om van zaterdag t/m maandag te gaan i.p.v. vrijdag t/m zondag. Op deze manier heeft u een goedkoper treinkaartje voor de terugreis en bespaart u op de reiskosten.

Treinticket naar Bressanone

Hotels in Bressanone vergelijken?

Binnenkort een stedentrip per trein naar Bressanone maken? Dan heeft u natuurlijk ook een hotel in Bressanone nodig! Vergelijk hotels van ruim 200 websites en vindt het beste hotel in Bressanone tegen de laagste prijs via de onderstaande vergelijkingstool!

Knop

Slaaptrein, Nachttrein en OBB Nightjet naar Bressanone

Het is mogelijk om per reguliere- of OBB Nightjet naar Bressanone te reizen. Deze wordt ook wel de nachttrein en slaaptrein naar Bressanone genoemd en is populair, vanwege de aantrekkelijke tarieven (vanaf € 69) en de reistijden. De treinen vertrekken dagelijks vanuit München en zijn ideaal, omdat u hiermee in de ochtenduren aankomt in Bressanone en direct kunt beginnen met uw vakantie. Bij uw boeking dient u de mate van comfort aan te geven. Zo is het mogelijk om een zitplaats, ligplaats en slaapplaats te boeken voor de slaaptrein naar Bressanone.

Treinreis naar Bressanone

Bekijk de voordelen van de treinreis naar Bressanone.

Geen benzinekostenOntspannen reizen
Geen TolwegenNiet vroegtijdig verzamelen
Voldoende beenruimteVoldoende bagageruimte
Service aan boordVakantie begint direct!
Waar koop ik treinkaartjes?

Internationale treinkaartjes zijn verkrijgbaar bij verschillende aanbieders, zoals TheTrainLine, Omio, Deutsche Bahn, B-Europe en NS International.

Hoe werkt Goedkoop-treinkaartje.nl?

Op Goedkoop-treinkaartje.nl vind je aanbiedingen en treinkaartjes van diverse aanbieders. Wij verkopen zelf geen treinkaartjes, maar verwijzen je graag door naar de juiste aanbieder. Uiteraard kan je bij ons altijd terecht voor gratis reisadvies.

Wanneer korting op treinkaartjes?

Koop treinkaartjes met korting vroegtijdig. Zo profiteer je van vroegboekkorting op internationale treintickets. Boek voor: – Thalys, IC Brussel en Belgische/Bestemmingen in Frankrijk: 4 maanden voor vertrek. – Eurostar en Bestemmingen in Groot Brittannië: 180 dagen voor vertrek. – ICE International, IC Berlijn naar Bestemmingen in Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland: ongeveer 180 dagen voor vertrek. – Nachttreinen door Duitsland en verre bestemmingen: ongeveer 122 dagen voor vertrek.

Contact met Goedkoop-treinkaartje.nl

Voor vragen of hulp houden wij ons altijd beschikbaar. Neem gerust contact op via ons contactformulier.


Bekijk ook: Trein naar Italië

De ultieme treinvakantie naar de Etna

De ultieme treinvakantie naar de Etna

Met de trein op vakantie is eenvoudig, betaalbaar en bovenal heel erg leuk. Nu zien veel mensen treinvakanties als beter alternatief voor vliegen of autorijden, simpelweg om van Punt A naar Punt B te reizen. Maar wist je dat er in Europa een rijke historie aan...

Trein naar Verona

Trein naar Verona

€ 69,- Trein Verona Bezienswaardigheden Verona Reistijd Verona Treintickets Verona Treinreis Verona Met de trein naar Verona? Bestel uw goedkope treinkaartjes via onze website, want voor € 69 zit u met een reistijd van ongeveer 13 uur en 11 minuten in deze geweldige...

Trein naar Brennero

Trein naar Brennero

€ 59,- Trein Brennero Bezienswaardigheden Brennero Reistijd Brennero Treintickets Brennero Treinreis Brennero Met de trein naar Brennero? Bestel uw goedkope treinkaartjes via onze website, want voor € 59 zit u met een reistijd van ongeveer 10 uur en 04 minuten in deze...

Pin It on Pinterest

Deel deze pagina

Geef het door aan iemand anders