Wilt je in de zomer van 2020 naar Zuid-Frankrijk? Dan is de Zon-Thalys wellicht iets voor jou! Het is mogelijk om vanaf station Amsterdam Centraal de Thalys te pakken in de richting van 4 populaire bestemmingen in Frankrijk, namelijk Marseille, Aix-en-Provence, Avignon en Valence. De reistijd naar deze steden duurt normaal gesproken minimaal 12 uur, terwijl je met de trein naar Zuid-Frankrijk slechts 6,5 uur onderweg bent. Daarnaast hoef je geen benzine te betalen en heb je geen last van tolwegen. Ideaal toch? Bekijk de laatste Thalys acties of boek uw treintickets direct via onze banner in de rechterkolom van de website. Met de trein naar Zuid Frankrijk? Het is sowieso een geweldige ervaring! Route Thalys Zuid Frankrijk

Met de trein bent u veel sneller in Zuid-Frankrijk

In de onderstaande tabel hebben wij de reistijden nog even voor je op een rijtje gezet. Op deze manier kun je de reistijden goed vergelijken en is het mogelijk om een goede keuze te maken tussen de auto en de trein. Daarbij moet je natuurlijk rekening houden met de besparing op eventuele file’s, parkeerkosten, benzinekosten en tolwegen. Daarnaast is het gemak, comfort en snelheid ongeëvenaard. Wilt u ook uitgerust aankomen in Zuid-Frankrijk na een ontspannen treinreis? Boek dan direct uw treintickets naar één van deze geweldige bestemmingen en geniet optimaal van uw zon vakantie!
Traject Zon-Thalys
Marseille – Amsterdam 7.04 uur
Aix-en- Provence – Amsterdam 6.43 uur
Avignon – Amsterdam 6.19 uur
Valence – Amsterdam 5.45 uur
Trein Zuid Frankrijk

FAQ Zuid-Frankrijk

Lees hier de meest gestelde vragen over de treinreis naar Zuid-Frankrijk. Heb jij na het lezen van deze pagina nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Voor een klacht of probleem kan je het beste direct contact opnemen met aanbieder van treintickets naar Zuid-Frankrijk.

Waar koop ik treinkaartjes?

Internationale treinkaartjes zijn verkrijgbaar bij verschillende aanbieders, zoals TheTrainLine, Omio, Deutsche Bahn, B-Europe en NS International.

Hoe werkt Goedkoop-treinkaartje.nl?

Op Goedkoop-treinkaartje.nl vind je aanbiedingen en treinkaartjes van diverse aanbieders. Wij verkopen zelf geen treinkaartjes, maar verwijzen je graag door naar de juiste aanbieder. Uiteraard kan je bij ons altijd terecht voor gratis reisadvies.

Wanneer korting op treinkaartjes?

Koop treinkaartjes met korting vroegtijdig. Zo profiteer je van vroegboekkorting op internationale treintickets. Boek voor: – Thalys, IC Brussel en Belgische/Bestemmingen in Frankrijk: 4 maanden voor vertrek. – Eurostar en Bestemmingen in Groot Brittannië: 180 dagen voor vertrek. – ICE International, IC Berlijn naar Bestemmingen in Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland: ongeveer 180 dagen voor vertrek. – Nachttreinen door Duitsland en verre bestemmingen: ongeveer 122 dagen voor vertrek.

Contact met Goedkoop-treinkaartje.nl

Voor vragen of hulp houden wij ons altijd beschikbaar. Neem gerust contact op via ons contactformulier.