Treintickets met korting bij B Europe

Route IC Brussel

Reis goedkoop met de trein naar België en profiteer van korting op treintickets bij B-Europe! Tot zeven dagen voor vertrek boekt u voordelige treinkaartjes naar bestemmingen als Antwerpen, Brussel, Luik, Gent en Mechelen. Naast 14 treinen van Thalys vertrekken er dagelijks 16 treinen van InterCity Brussel naar onze zuiderburen. Trek eropuit en ontdek de leukste steden in België met goedkope treinkaartjes van B Europe.

Route IC Brussel

Treintickets met korting naar België

Treintickets naar België zijn voor de InterCity Brussel met korting verkrijgbaar vanaf € 20 (2e klas) en € 28 (1e klas). De InterCity Brussel stopt in Nederland op station Amsterdam CS, Schiphol Airport, Rotterdam CS, Den Haag HS en Breda. Voor reisdagen in het weekend liggen de tarieven iets hoger en zijn kaartjes verkrijgbaar vanaf € 26 (2e klas) en € 37 (1e klas).

Het reserveren van een zitplaats is voor de InterCity Brussel niet mogelijk. U kunt op de gewenste reisdag zelf kiezen welke trein van IC Brussel u uiteindelijk neemt, maar uw tickets is wel gebonden aan een vaste route en reisdag.

Traject Reistijd Early Bird
week ma-do
Early Bird
weekend vr-zo

Amsterdam CS – Antwerpen 2.23 uur € 20 € 26
Amsterdam CS – Brussel 3.23 uur € 25 € 33
Amsterdam CS – Brugge 3.40 uur € 29 € 39
Amsterdam CS – Gent 3.11 uur € 29 € 39
Amsterdam CS – Mechelen 2.13 uur € 25 € 33

trein Belgie

Korting bij NMBS

Naast bestemmingen in België ontvangt u bij NMBS ook korting op treinkaartjes naar Duitsland, Frankrijk, Engeland en overige Europese bestemmingen. Tarieven worden voor het grootste gedeelte bepaald door het moment van boeken. Het moment dat tickets worden aangeboden is per land verschillend. Op het moment dat de tickets worden aangeboden wordt er altijd een beperkt aantal ‘vroegboektickets’ verkocht tegen het voordeligste tarief.

Alle rechten voorbehouden 2020 - 2021 | Goedkoop-treinkaartje.nl

This window will automatically close in 15 seconds
Deel deze pagina!