NS Meereisretour voor € 7,95

Meereisretour

Het goedkoopste treinkaartje van het jaar is weer verkrijgbaar! Met de NS Meereisretour van € 7,95 reist u met iemand mee op hetzelfde traject in dezelfde reisklasse, waarmee een dagje uit wel heel aantrekkelijk wordt. Nog even een dagje kerstshoppen, ontspannen of gewoon op bezoek bij vrienden/familie? Bestel de NS Meereisretour in december en reis t/m 01 september goedkoop met de trein.

Meereisretour

NS Meereisretour in augustus

Ook deze zomer is het goedkoopste treinkaartje op de markt weer verkrijgbaar. Tot en met 1 september is de meereiskaart te bestellen bij NS voor slechts € 7,95. Geldig in combinatie met NS abonnementen, NS Keuzedag en reguliere treinkaartjes. Deze kortingskaart is niet te combineren met andere kortingsacties.

  • Prijs: € 7,95
  • Verkoop: t/m 01 september 2019
  • Reizen: t/m 01 september 2019
  • Geldig: Alléén geldig als u de hele reis met iemand meereist die 12 jaar of ouder is en in het bezit is van een geldig volwaardig vervoerbewijs.

De Meereisretour is  geldig van maandag t/m vrijdag vanaf 09:00 uur en in het weekend de hele dag. Te gebruiken in dezelfde reisklasse en op hetzelfde traject als de hoofdreiziger.

NS Treinpakkers

De Meereisretour is onderdeel van de NS Treinpakkers van SPOOR 3 en is het goedkoopste treinkaartje van Nederland voor een traject naar keuze. De NS Meereisretour is enkel te combineren met iemand met een volwaardig vervoersbewijs als een NS abonnement, OV Chipkaart, Dal Voordeel abonnement en de persoon dient ouder te zijn dan 12 jaar. De Meereisretour is niet te combineren met een kortingskaartje van o.a. Actie Van De Dag, Albert Heijn, Bakker Bart, Blokker, Etos, Hema, Kruidvat, La Place en de Spoordeelwinkel.

Geen Meereisretour ontvangen?

De Meereisretour wordt dit keer niet per post verstuurd, maar is online te bestellen voor € 7,95 voor een traject naar keuze. U voert bij het bestelproces uw reisgegevens in en rond het proces af, waarna u een meereisretour per e-mail ontvangt en uitgeprint kunt meenemen op reis.

Alle rechten voorbehouden 2020 - 2021 | Goedkoop-treinkaartje.nl

This window will automatically close in 15 seconds
Deel deze pagina!