fbpx

NS Meereisretour voor € 7,95

Het goedkoopste treinkaartje van het jaar is weer verkrijgbaar! Met de NS Meereisretour van € 7,95 reist u met iemand mee op hetzelfde traject in dezelfde reisklasse, waarmee een dagje uit wel heel aantrekkelijk wordt. Nog even een dagje kerstshoppen, ontspannen of gewoon op bezoek bij vrienden/familie? Bestel de NS Meereisretour in december en reis t/m 01 september goedkoop met de trein.

Meereisretour

NS Meereisretour

  • Prijs: € 7,95
  • Verkoop: t/m 01 september 2019
  • Reizen: t/m 01 september 2019
  • Geldig: Alléén geldig als u de hele reis met iemand meereist die 12 jaar of ouder is en in het bezit is van een geldig volwaardig vervoerbewijs.

NS Treinpakkers

De Meereisretour is onderdeel van de NS Treinpakkers van SPOOR 3 en is het goedkoopste treinkaartje van Nederland voor een traject naar keuze. De NS Meereisretour is enkel te combineren met iemand met een volwaardig vervoersbewijs als een NS abonnement, OV Chipkaart, Dal Voordeel abonnement en de persoon dient ouder te zijn dan 12 jaar. De Meereisretour is niet te combineren met een kortingskaartje van o.a. Actie Van De Dag, Albert Heijn, Bakker Bart, Blokker, Etos, Hema, Kruidvat, La Place en de Spoordeelwinkel.

Geen Meereisretour ontvangen?

De Meereisretour wordt dit keer niet per post verstuurd, maar is online te bestellen voor € 7,95 voor een traject naar keuze. U voert bij het bestelproces uw reisgegevens in en rond het proces af, waarna u een meereisretour per e-mail ontvangt en uitgeprint kunt meenemen op reis.

Alle rechten voorbehouden 2019 - 2020 | Goedkoop-treinkaartje.nl