NS Meereisretour

In september 2018 bestellen abonnementshouders de NS Meereisretour Den Bosch of Groningen voor € 8,95 i.p.v. € 39! Hiermee reist u een hele dag mee op hetzelfde traject in dezelfde reisklasse en bespaart u op de reiskosten. De NS Meereisretour is te bestellen en geldig t/m 23 november 2018 in treinen van NS, Arriva, Breng, Connexxion, Keolis en Veolia. Op de reisdag te gebruiken op maandag t/m vrijdag van 09:00 t/m 04:00 uur en in het weekend de hele dag. Het is niet mogelijk om de NS Meereisretour te combineren met goedkope treinkaartjes van o.a. Actie Van De Dag, Albert Heijn, Bakker Bart, Blokker, Etos, Hema, Kruidvat, La Place en de Spoordeelwinkel.

Een dagje weg met de trein? Met de NS Meereisretour reist u voor € 4 retour op hetzelfde traject als uw medepassagier. Voorwaarden is dat deze passagier 12 jaar of ouder is en in het bezit is van een volwaardig vervoersbewijs. Na aankoop ontvangt u een unieke code per e-mail die u online kunt verzilveren.

NS Meereisretour

Niet geldig in combinatie met een kortingskaartje of andere aanbieding.

NS Meereisretour (September 2018)

In september, oktober en november bestelt u de NS Meereisretour Den Bosch of Groningen voor € 8,95 in combinatie met de kortingscode op het Blad SPOOR 4. U kunt de Meereisretour tot twee keer bestellen met uw persoonlijke kortingscode op de adressticker op uw blad SPOOR4.

 • Prijs: € 8,95
 • Verkoop: t/m 23 november 2018
 • Reizen: t/m 23 november 2018
 • Geldig: Alléén geldig als u de hele reis met iemand meereist die 12 jaar of ouder is en in het bezit is van een geldig volwaardig vervoerbewijs.

Meereisretour bestellen

Wilt u de NS Meereisretour in september 2018 bestellen? Volg het onderstaande stappenplan!

 • Ga naar Deze Pagina
 • Klik op 'Direct Bestellen'
 • Voer uw reisgegevens in
 • Druk op 'In Winkelwagen'
 • Voer de actiecode in, waarna het bedrag van € 39,00 naar € 8,95 wijzigt.
 • De kortingscode vindt u achter op Magazine SPOOR 4 (boven uw adres)
 • Volg het bestelproces en rond het af
 • Neem de NS Meereisretour Den Bosch of Groningen mee op reis.

Geen NS Meereisretour ontvangen?

Heeft u wel betaald, maar geen NS Meereisretour ontvangen? Bekijk dan eerst even uw ongewenste mail, zodat u zeker weet dat deze niet hierin is beland. Niets gevonden? Neem dan even contact op met de NS klantenservice via de onderstaande contactgegevens.

Wanneer geldig?

Te koop en te gebruiken t/m 23 november 2018.

In welke reisklasse geldig?

Met de NS Meereisretour reist u op hetzelfde traject en in dezelfde reisklasse als uw reisgenoot.

Mag ik de NS Meereisretour op verschillende dagen gebruiken?

De NS Meereisretour is gebonden aan een reisdatum en kan niet op 2 verschillende dagen worden gebruikt. De reisdatum legt u vast tijdens het verzilverproces.

Meereisretour combineren met kinderen?

De NS Meereisretour mag alleen worden gebruikt in combinatie met een persoon die minimaal 12 jaar is en reist met een geldig vervoersbewijs.

Goedkoop treinkaartje logo

. . . . .

Deel deze pagina!

Close