NS Meereisretour

In oktober 2017 bestelt u de NS Meereisretour voor € 2,50! Hiermee reist u een hele dag mee op hetzelfde traject in dezelfde reisklasse en bespaart u op de reiskosten. De NS Meereisretour is te bestellen en geldig t/m 05 november 2017 in treinen van NS, Arriva, Breng, Connexxion, Syntus en Veolia. Op de reisdag te gebruiken op maandag t/m vrijdag van 09:00 t/m 04:00 uur en in het weekend de hele dag. Het is niet mogelijk om de NS Meereisretour te combineren met goedkope treinkaartjes van o.a. Actie Van De Dag, Albert Heijn, Bakker Bart, Blokker, Etos, Hema, Kruidvat, La Place en de Spoordeelwinkel.

Bereken goedkoopste treinkaartje

Vergelijk lopende aanbiedingen met reguliere tarieven en ontdek het goedkoopste reisproduct voor uw treinreis. Advies op maat!

Een dagje weg met de trein? Met de NS Meereisretour reist u voor € 2,50 retour op hetzelfde traject als uw medepassagier. Voorwaarden is dat deze passagier 12 jaar of ouder is en in het bezit is van een volwaardig vervoersbewijs. Na aankoop ontvangt u een unieke code per e-mail die u online kunt verzilveren.

NS Meereisretour

NS Meereisretour (november 2017)

Met de NS Meereisretour in oktober 2017 reist u voor slechts € 2,50 met iemand mee op hetzelfde traject en dezelfde reisklasse. De NS Meereisretour is trajectgebonden en geldig voor 1 persoon en 1 heen- en terugreis. Te koop t/m 5 november en te gebruiken t/m 5 november 2017. Geldig van maandag t/m vrijdag vanaf 09:00 uur en in het weekend de hele dag.

  • Prijs: € 2,50
  • Verkoop: t/m 05 november 2017
  • Reizen: t/m 05 november 2017
  • Geldig: Alléén geldig als u de hele reis met iemand meereist die 12 jaar of ouder is en in het bezit is van een geldig volwaardig vervoerbewijs.

Geen NS Meereisretour ontvangen?

Heeft u wel betaald, maar geen NS Meereisretour ontvangen? Bekijk dan eerst even uw ongewenste mail, zodat u zeker weet dat deze niet hierin is beland. Niets gevonden? Neem dan even contact op met de NS klantenservice via de onderstaande contactgegevens.

Wanneer geldig?

Te koop en te gebruiken t/m 05 november 2017.

In welke reisklasse geldig?

Met de NS Meereisretour reist u op hetzelfde traject en in dezelfde reisklasse als uw reisgenoot.

Mag ik de NS Meereisretour op verschillende dagen gebruiken?

De NS Meereisretour is gebonden aan een reisdatum en kan niet op 2 verschillende dagen worden gebruikt. De reisdatum legt u vast tijdens het verzilverproces.

Meereisretour combineren met kinderen?

De NS Meereisretour mag alleen worden gebruikt in combinatie met een persoon die minimaal 12 jaar is en reist met een geldig vervoersbewijs.

 

Bezoekers keken ook naar

Goedkoop treinkaartje logo

. . . . .

Deel deze pagina!

Close