NS Meereisretour

In maart 2019 bestellen abonnementshouders de NS Meereisretour voor € 8,95 i.p.v. € 39! Hiermee reist u een hele dag mee op hetzelfde traject in dezelfde reisklasse en bespaart u op de reiskosten. De NS Meereisretour Amsterdam/Delft zijn te bestellen en geldig t/m 07 juni 2019 in treinen van NS, Arriva, Breng, Connexxion, Keolis en Veolia. Op de reisdag te gebruiken op maandag t/m vrijdag van 09:00 t/m 04:00 uur en in het weekend de hele dag. Het is niet mogelijk om de NS Meereisretour te combineren met goedkope treinkaartjes van o.a. Actie Van De Dag, Albert Heijn, Bakker Bart, Blokker, Etos, Hema, Kruidvat, La Place en de Spoordeelwinkel.

Een dagje weg met de trein? Met de NS Meereisretour reist u voor € 8,95 retour op hetzelfde traject als uw medepassagier. Voorwaarden is dat deze passagier 12 jaar of ouder is en in het bezit is van een volwaardig vervoersbewijs. Na aankoop ontvangt u een unieke code per e-mail die u online kunt verzilveren.

NS Meereisretour

Niet geldig in combinatie met een kortingskaartje of andere aanbieding.

NS Meereisretour (Maart 2019)

In maart bestelt u de NS Meereisretour voor € 8,95 in combinatie met de kortingscode op het Blad SPOOR 1. U kunt de Meereisretour tot twee keer bestellen met uw persoonlijke kortingscode op de adressticker op uw blad SPOOR1.

 • Prijs: € 8,95
 • Verkoop: t/m 07 juni 2019
 • Reizen: t/m 07 juni 2019
 • Geldig: Alléén geldig als u de hele reis met iemand meereist die 12 jaar of ouder is en in het bezit is van een geldig volwaardig vervoerbewijs.

Meereisretour bestellen

Wilt u de NS Meereisretour in maart 2019 bestellen? Volg het onderstaande stappenplan!

 • Ga naar de bestelpagina
 • Voer uw reisgegevens in
 • Rond het bestelproces af
 • Print het ticket en ga op reis!

Geen NS Meereisretour ontvangen?

Heeft u wel betaald, maar geen NS Meereisretour ontvangen? Bekijk dan eerst even uw ongewenste mail, zodat u zeker weet dat deze niet hierin is beland. Niets gevonden? Neem dan even contact op met de NS klantenservice via de onderstaande contactgegevens.

Wanneer geldig?

Te koop en te gebruiken t/m 07 juni 2019.

In welke reisklasse geldig?

Met de NS Meereisretour reist u op hetzelfde traject en in dezelfde reisklasse als uw reisgenoot.

Mag ik de NS Meereisretour op verschillende dagen gebruiken?

De NS Meereisretour is gebonden aan een reisdatum en kan niet op 2 verschillende dagen worden gebruikt. De reisdatum legt u vast tijdens het verzilverproces.

Meereisretour combineren met kinderen?

De NS Meereisretour mag alleen worden gebruikt in combinatie met een persoon die minimaal 12 jaar is en reist met een geldig vervoersbewijs.

 1. Reacties (0)

 2. Laat je reactie achter

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Leuke ervaring, tips of een vraag? Deel het!

 1. Voor en door treinreizigers!
0 Karakters
Bijlagen (0 / 3)
Deel jouw locatie

Deel deze pagina!

Close