Goedkope treinkaartjes in april 2019

Ook in de lente zijn er weer goedkope treinkaartjes verkrijgbaar. Reisproducten als de enkele reis, dagretour, dagkaart en weekenddagretour worden met korting aangeboden bij aanbieders als ActieVanDeDag, de NS Spoordeelwinkel en VakantieVeilingen. Zo kunt u in april, mei of juni even een dagje weg met de trein, maar is het ook voor evenementen of andere momenten handig om een voordelig treinkaartje op voorraad te hebben.

Goedkope treinkaartjes

Goedkope treinkaartjes als e-ticket

De treinkaartjes met korting worden tegenwoordig allemaal verstuurd als e-ticket en niet meer als wegwerp OV Chipkaart. U ontvangt na betaling een unieke code die online kan worden verzilverd voor het aangekochte reisproduct. Bij het verzilveringsproces kiest u de reisdag, persoonsgegevens en het traject, waarna er een e-ticket per e-mail wordt verstuurd naar het opgegeven adres.

Goedkope treinkaartjes in april

In april zijn er weer verschillende treinkaartjes aanbiedingen verkrijgbaar. Per type reisproduct hebben wij de aanbieders voor u onder elkaar gezet. Benieuwd welk treinkaartje het voordeligst uitpakt voor uw reissituatie? Maak dan gebruik van onze handige treinkaartjes vergelijker!

Treinkaartjes bij Albert Heijn!

  • Prijs (2e klas): € 16,50
  • Prijs (3 of meer): € 14,50 per stuk
  • Verkoop: t/m 21 april 2019
  • Reisperiode: t/m 10 juni 2019
  • Reisproduct: NS Dal Dagkaart
  • Te koop bij: Albert Heijn (online)
  • Geldigheid: Onbeperkt reizen op maandag tot en met vrijdag voor 06:30, tussen 09:00 – 16:00, en 18:30 – 04:00. Weekenden en feestdagen hele dag geldig met uitzondering van Koningsdag 2019.

NS Dagretour

Met de goedkope NS Dagretour van de Spoordeelwinkel reist u op een traject naar keuze voor € 19 retour. De treinkaartjes zijn te gebruiken op maandag tot en met vrijdag vanaf 09:00 uur en op zaterdag en zondag de hele dag. Naast een voordelige dagretour ontvangt u een voucher lunch bij La Place. Op vertoon van de voucher lunch ontvangt u een sandwich en verse sap bij een vestiging van La Place. De NS dagretour met korting is verkrijgbaar tot en met 02 juni en geldig tot en met 30 juni 2019.

NS Enkele Reis

enkele reis

Het is ook mogelijk om een enkele reis met korting te kopen voor een traject naar keuze. Dit is mogelijk bij ActieVanDeDag, VakantieVeilingen en de Spoordeelwinkel. Alle kortingskaartjes zijn geldig vanaf 09:00 uur en in het weekend de hele dag met als uiterste reisdatum 30 juni 2019. Bij VakantieVeilingen en ActieVanDedag is de enkele reis verkrijgbaar voor € 12,50 en bij de NS Spoordeelwinkel voor € 24 per twee stuks.

Daarnaast is er een nog goedkopere aanbieding verkrijgbaar bij VakantieVeilingen, waarbij u een enkele reis naar het vliegveld ontvangt voor € 10,50. Super handig voor als u binnenkort een vliegreis heeft gepland vanaf Schiphol, Rotterdam of Eindhoven Airport. Meer weten? Kijk op: Enkele Reis naar Vliegveld.

Weekenddagretour

Voordelig reizen in het weekend is mogelijk met de NS Weekenddagretour van ActieVanDeDag. Voor € 18,50 reist u retour naar één van de provinciesteden in Nederland. De deelnemende steden bij deze aanbieding zijn: Arnhem Centraal, Assen, Den Haag Centraal, Groningen, Haarlem, ‘s-Hertogenbosch, Leeuwarden, Lelystad Centrum, Maastricht, Middelburg, Rotterdam Centraal, Utrecht Centraal en Zwolle. Verkrijgbaar via: Weekenddagretour.

NS dagkaart

Reis met de NS dagkaart van ActieVanDeDag een hele dag en onbeperkt door Nederland. Met een beetje geluk is de aanbieding vanaf 8 april weer verkrijgbaar voor € 19,50 en kunt u een dag lang onbeperkt reizen in de daluren. De daluren lopen van maandag t/m vrijdag voor 06:30, tussen 09:00 – 16:00, en 18:30 – 04:00. Op zaterdag en zondag kunt u de hele dag kris kras door Nederland reizen. Altijd handig om in huis te hebben!

NS dagkaart

Geen treinkaartje ontvangen?

Controleer dan altijd eerst even uw ongewenste mail om er zeker van te zijn dat de mail niet hierin is beland. Vervolgens bepaalt u de aanbieder van de actie en neemt u contact op met de klantenservice van de verkopende partij, zodat zij u de tickets nogmaals kunnen toesturen.

 

 

Mis niks!

Meld je aan voor de maandelijkse nieuwsbrief!

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen

Nieuwe kortingsacties: goedkope treinkaartjes voor daluren

Nieuwe kortingsacties: goedkope treinkaartjes voor daluren

We kunnen allemaal niet wachten om er weer op uit te trekken. Daarom hebben we tal van leuke uitjes, stedentrips en vakantiebestemmingen opgenomen in onze treinreis blog. Ook NS kan niet wachten om reizigers weer te verwelkomen in de trein en heeft in de aanloop naar...

Duurzaam reizen? Boek goedkoop treinkaartje!

Duurzaam reizen? Boek goedkoop treinkaartje!

Alvast het volgende uitje, stedentrip of vakantie aan het plannen? Onze treinreis blog staat boordevol met reis inspiratie, zoals mooie bestemmingen, uitjes, activiteiten, winkelgebieden en nog veel meer. Natuurlijk reis je duurzaam met de trein naar één van deze...

Treinkaartje naar het buitenland kopen

Treinkaartje naar het buitenland kopen

Binnenkort met de trein naar een leuke bestemming in Europa? Online kan je heel eenvoudig een treinkaartje naar het buitenland kopen. Bij verschillende aanbieders kan je een ticket boeken voor de internationale treinen die vertrekken vanaf Nederlandse bodem. Ook...