Enkele reis naar vliegveld EIN, ROT of AMS

Binnenkort op vakantie en nog een transfer naar het vliegveld nodig? Bij ActieVanDeDag bestelt u tijdelijk een enkele reis naar vliegveld Eindhoven, Amsterdam Schiphol of airport Rotterdam voor € 9. De enkele reis treinkaartjes zijn geldig van maandag t/m vrijdag van 09:00 t/m 04:00 uur en in het weekend de hele dag. Tickets zijn 30 dagen voor vertrek te verzilveren en geldig t/m 31 augustus 2018.

Via de bovenstaande knop bezoekt u de pagina van ActieVanDeDag, waarna u het bestelproces kunt doorlopen. U klikt vervolgens op 'Nu Kopen' en rond het betalingsproces af, waarna u 1 of meerdere unieke codes per e-mail krijgt toegezonden. Deze kunt u via de meegezonden links verzilveren, waarna u e-tickets van NS ontvangt. Deze dient u uitgeprint mee te nemen op reis. Met de QR-code op de e-tickets kunt in- en uitchecken.

ActieVanDeDag

Enkele reis naar vliegveld

Deze zomer goedkoop met de trein naar het vliegveld? Bestel tijdelijk voor € 9 per persoon een enkele reis naar Eindhoven, Rotterdam of Schiphol en uw heenreis is geregeld! Geldig t/m 31 augustus 2018 en maximaal 30 dagen voor vertrek online te verzilveren.

  • Prijs: € 9
  • Verkoop: tijdelijk (OP=OP)
  • Reizen: t/m 31 augustus 2018

Contact met ActieVanDeDag

  • Telefoon: 020 - 760 5077
  • E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wijzigen en annuleren

  1. Wijzigen of annuleren is niet mogelijk via ActievandeDag.
  2. ActievandeDag fungeert als tussenpersoon bij het de door jou geboekte actie.
  3. Voor vragen over je boeking kun je contact opnemen met NS.
  4. In geval van annulering of no-show is restitutie niet mogelijk.

Goedkoop treinkaartje logo

. . . . .

Deel deze pagina!

Close