Een goedkoop treinkaartjes voor treinen van Arriva nodig? Kijk dan eens op onze actiepagina, want de treinkaartjes acties om met korting in de trein te reizen zijn ook geldig voor treinen van Arriva. Zo worden aanbiedingen vaak gepromoot als NS actie, maar zijn deze ook geldig in treinen van Arriva, Breng, Connexxion, Syntus en Veolia. De trein dagkaart acties zijn geldig voor bestemmingen in heel Nederland, waardoor u ook in het noorden kunt profiteren van deze goedkope treinkaartjes voor Arriva treinen.

Kortingsacties 2016 Arriva

Goedkoop treinkaartje voor Arriva

Ook in 2016 zullen er weer heel wat trein acties voor Arriva bijkomen en daarom raden wij aan uzelf in te schrijven voor onze nieuwsbrief en ons te Liken op Facebook! Op deze manier kunnen wij u op de hoogte brengen van de laatste Arriva treinkaartjes acties en kunt u profiteren van goedkoop treinkaartje voor uw treinreizen in het noorden van Nederland.

Aanbiedingen zijn niet alleen geldig voor Arriva, maar ook voor treinen van de NS, Breng, Connexxion, Syntus en Veolia.

Overzicht Arriva acties

Bekijk hieronder het overzicht van goedkope treinkaartjes in 2016. Het onderstaande overzicht biedt geen garanties, maar zijn voorspelt naar aanleiding van gegevens uit voorgaande jaren.

Treinkaartjes acties20132014<2015
Blokker DagkaartJanuariJanuariJanuari
Kruidvat Weekend dagkaartFebruariFebruariFebruari
NS Seizoensretourn.v.t.n.v.t.Februari
AH dagkaartMaartMaartMaart
Blokker actieAprilAprilApril
Hema dagkaartMeiMeiApril
Kruidvat Weekend dagkaartMeiMeiMei
AH ActieJuliJuliAugustus
Blokker DalVrij actieAugustusAugustusSeptember
Kruidvat actieOktoberOktoberOktober
Hema actieNovemberNovemberNovember