NS dagkaart actie

Trein Dagkaart

De NS dagkaart acties in Nederland zijn razend populair. Het is vaak al mogelijk om het vervoersbewijs van € 50,60 voor een bedrag van € 20 aan te schaffen. Tarieven van treinkaartjes in Nederland worden elk jaar verhoogd, waardoor ook de populariteit van NS dagkaart acties substantieel stijgt. Ook profiteren van goedkope treinkaartjes? Houdt onze website dan in de gaten, Like ons op Facebook en schrijf uzelf in voor de nieuwsbrief!

NS dagkaart acties (April 2018)

T/m 29 april 2018 bestelt u bij NS een 2-persoons NS dagretour voor € 29 (€ 14,50 per persoon) voor de reisperiode t/m 29 april 2018! Deze goedkope NS dagretour is één dag geldig in de reisperiode vanaf 09:00 uur en in het weekend de hele dag.

  • Prijs (2e klas): € 14,50 per persoon
  • Prijs 1e klas: € 36 (€ 18 per persoon)
  • Verkoop: t/m 29 april 2018
  • Reisperiode: 26 maart t/m 29 april 2018
  • Reisproduct: NS Dagretour
  • Te koop bij: Nederlandse Spoorwegen(winkels)
  • Geldigheid: Maandag t/m Vrijdag vanaf 09:00 uur en in het weekend de hele dag m.u.v. Koningsdag

Dagkaart actie

De NS dagkaart actie wordt u aangeboden door de NS in samenwerking van één van de grote winkelketens uit Nederland. De winkelketens zoals de Albertheijn, Blokker of de Kruidvat hebben de mogelijkheid om deze treinkaartjes actie aan te bieden, omdat zij elke maand miljoenen mensen helpen in hun winkels. Een samenwerking met de NS is daarom natuurlijk een logische stap voor deze winkelketens, omdat er genoeg vraag voor een dergelijk vervoersbewijs is. Op de website van Goedkoop Treinkaartje worden alle NS kortingsacties bijgehouden en gepubliceerd, zodat het voor de Nederlandse treinreiziger in één oog opslag duidelijk is welke NS dagkaart acties er lopende zijn. Hiervoor kunt u zich inschrijven voor de nieuwsbrief van Goedkoop Treinkaartje, ons volgen op Twitter of kijken op één van de onderstaande pagina's.

"Samen streven we naar een betaalbaar Openbaar Vervoer in Nederland."

NS dagkaart

Goedkoop treinkaartje logo

. . . . .

Deel deze pagina!

Close