NS dagkaart actie

De NS dagkaart acties in Nederland zijn razend populair. Het is vaak al mogelijk om het vervoersbewijs van € 51,80 voor een bedrag van € 20,50 aan te schaffen. Tarieven van treinkaartjes in Nederland worden elk jaar verhoogd, waardoor ook de populariteit van NS dagkaart acties substantieel stijgt. Ook profiteren van goedkope treinkaartjes? Houdt onze website dan in de gaten, Like ons op Facebook en schrijf uzelf in voor de nieuwsbrief!

NS dagkaart acties in Nederland

Tijdelijk bestelt u bij ActieVanDeDag een NS dagkaart actie voor € 20,50 voor de reisperiode van mei t/m 31 juli 2017! Deze goedkope treinkaartjes zijn geldig van maandag t/m vrijdag vanaf 09:00 uur en in het weekend de hele dag. Verder geldt dat de treinkaartjes van deze NS dagkaart actie geldig zijn in treinen van alle vervoerders in Nederland (met toeslag in de ICE International en InterCity Direct treinen).

  • Kosten: € 20,50;
  • Verkoopperiode: zolang de voorraad strekt;
  • Reisperiode: mei t/m 31 juli 2017.

Dagkaart actie

De NS dagkaart actie wordt u aangeboden door de NS in samenwerking van één van de grote winkelketens uit Nederland. De winkelketens zoals de Albertheijn, Blokker of de Kruidvat hebben de mogelijkheid om deze treinkaartjes actie aan te bieden, omdat zij elke maand miljoenen mensen helpen in hun winkels. Een samenwerking met de NS is daarom natuurlijk een logische stap voor deze winkelketens, omdat er genoeg vraag voor een dergelijk vervoersbewijs is. Op de website van Goedkoop Treinkaartje worden alle NS kortingsacties bijgehouden en gepubliceerd, zodat het voor de Nederlandse treinreiziger in één oog opslag duidelijk is welke NS dagkaart acties er lopende zijn. Hiervoor kunt u zich inschrijven voor de nieuwsbrief van Goedkoop Treinkaartje, ons volgen op Twitter of kijken op één van de onderstaande pagina's.

"Samen streven we naar een betaalbaar Openbaar Vervoer in Nederland."

NS dagkaart

Goedkoop treinkaartje logo

. . . . .

Deel deze pagina!
FacebookTwitterShare on Google+