Trein naar Nimes

 • Treintickets naar Nimes € 69
 • Treinreis naar Nimes
 • Laagste prijs voor dezelfde reis!
 • Online geen boekingskosten
 • Vroeg boeken = voordelig reizen
 • Zoek tickets

Met de trein naar Nimes? Bestel uw goedkope treinkaartjes via onze website, want voor € 69 zit u met een reistijd van ongeveer 07 uur en 48 minuten in deze geweldige Franse stad! Het voordeel van de trein naar Nimes is dat u geen last heeft van file- en parkeerproblemen en bespaart op benzine- en parkeerkosten. Daarbij geniet u van service aan boord, het voorbij razende landschap en heeft u voldoende been- en bagageruimte. De treinreis naar Nimes wordt verzorgd door Thalys, IC Brussel en TGV.

Goedkope Internationale Treinkaartjes

Trein naar Nimes

Tijdens de treinreis naar Nimes bent u van alle gemakken voorzien en heeft u even tijd om bij te praten. Vervolgens komt u uitgerust aan op uw bestemming en gaat uw stedentrip/weekendje weg direct van start. Daarnaast zijn er nog een aantal voordelen aan reizen met de trein en deze vindt u hieronder terug.

De route per trein naar Nimes verloopt via Belgie en Frankrijk, aangezien er geen directe verbinding bestaat vanuit Nederland. Het eerste gedeelte van de reis wordt vaak verzorgd door IC Brussel of Thalys, waarna u overstapt op TGV of een andere vervoerder. Verder is de stad Nimes ideaal om bij te komen van een lange reis. De stad is voorzien van een groot aantal prachtige gebouwen, een heerlijke sfeer en voldoende horeca gelegenheden om uzelf te vermaken.

Opstaplocaties voor de trein naar Nimes

Binnen Nederland zijn verschillende opstaplocaties voor deze treinreis. Bekijk hieronder het overzicht van opstapplaatsen naar Nimes.

 • Trein van Amsterdam naar Nimes met een afstand van 1438 kilometer.
 • Trein van Schiphol naar Nimes met een afstand van 1431 kilometer.
 • Trein van Rotterdam naar Nimes met een afstand van 1367 kilometer.
 • Trein van Utrecht naar Nimes met een afstand van 1422 kilometer.

Bezienswaardigheden in Nimes

Hieronder vindt u een overzicht van de bezienswaardigheden in Nimes.

 • Maison Carree (tempel)
 • Arena van Nimes (oud stadion)
 • Carre d’Art
 • Katedraal van Nimes
 • Pont du Gard (oude & mooie brug)
 • Museum Beaux Arts te Nimes

Reistijd per trein naar Nimes

Hieronder vindt u de reistijden vanaf verschillende opstapstations. De route per Thalys levert de korste reistijd op en is uiterst comfortabel.

TrajectReistijdOverstappen
Amsterdam – Nimes07:481
Schiphol – Nimes07:361
Rotterdam – Nimes07:171
Utrecht – Nimes08:012

Treintickets Nimes

Prijs:69
Aanbieder:TheTrainLine

Wilt u treintickets naar Nimes boeken? Profiteer dan van vroegboekkorting en reserveer uw zitplaatsen 82 tot 90 dagen van tevoren! Daarbij vindt u de laagste tarieven overdag op maandag t/m donderdag. De weekenden zijn namelijk populairder, waardoor de goedkope treintickets naar Nimes vaak snel uitverkocht raken. Voor een weekendje weg raden wij dan ook aan om van zaterdag t/m maandag te gaan i.p.v. vrijdag t/m zondag. Op deze manier heeft u een goedkoper treinkaartje voor de terugreis en bespaart u op de reiskosten.

Treintickets naar Nimes

Hotels in Nimes vergelijken?

Binnenkort een stedentrip per trein naar Nimes maken? Dan heeft u natuurlijk ook een hotel in Nimes nodig! Vergelijk hotels van ruim 200 websites en vindt het beste hotel in Nimes tegen de laagste prijs via de onderstaande vergelijkingstool! Geen idee welk hotel u moet kiezen? De onderstaande zijn met 4 sterren beoordeeld.

 • Inter-Hotel Le Pré Galoffre
 • Hotel ibis Nimes Ouest
 • Royal Hotel

Korting op treinkaartje naar Nimes

Het is mogelijk om korting op uw treinkaartje naar Nimes te ontvangen, middels uw abonnement (Altijd Voordeel, Dal Voordeel, Weekend Vrij, Voordeelurenabonnement, Traject Vrij, Grensabonnement of NS-Business Card met Traject Vrij of Dal abonnement), kortingskaart of studentenreisproduct. Op deze manier ontvangt u korting op het binnenlandse gedeelte van de treinreis naar Nimes. Tevens zijn er natuurlijk regelmatig acties/aanbiedingen lopende voor de treintickets naar Nimes. Op de hoogte blijven? Bezoek onze website regelmatig, like ons op Facebook en schrijf uzelf in voor de nieuwsbrief!

Meer over: Korting bij NS International

Contact met Goedkoop-treinkaartje.nl

Contact Goedkoop-treinkaartje.nl

Heeft u een vraag, reisadvies of hulp nodig m.b.t. de treinreis naar Nimes? Neem contact op met de klantenservice van Goedkoop-treinkaartje.nl. Wij steven er naar om vragen binnen 1 werkdag te behandelen.

Trein naar station Nimes

1 Boulevard Sergent Triaire
30000 Nîmes, Frankrijk

{mymaplocation id=965 width=100% height=400px zoom=11 type=bing }

TGV of Thalys naar Nimes

Goedkoop met de TGV of Thalys naar Nimes? Bekijk dan direct de beschikbaarheid bij NS International en profiteer van vroegboekkorting en onze reistips. U kunt per TGV of Thalys naar Nimes reizen, waarbij er een verschil in traject, service, comfort en tussenstations is. Dit resulteert uiteindelijk in verschillende tarieven en reistijden. Voer uw reisgegevens in en bereken het verschil tussen de treinreis per TGV of Thalys naar Nimes.

Treinreis naar Nimes

Bekijk de voordelen van de treinreis naar Nimes.

Geen benzinekostenOntspannen reizen
Geen TolwegenNiet vroegtijdig verzamelen
Voldoende beenruimteVoldoende bagageruimte
Service aan boordVakantie begint direct!

Bekijk ook: Trein naar Frankrijk

Alle rechten voorbehouden 2019 - 2020 | Goedkoop-treinkaartje.nl