Trein naar Phantasialand

Wilt u met de trein naar Phantasialand in Keulen? Treintickets boekt u al vanaf € 19,- waarmee u ontspannen, comfortabel en voordelig reist. U bespaart op reiskosten als benzine en parkeerkosten en kunt genieten van de omgeving, terwijl u naar dit geweldige pretpark in Duitsland reist. Het park beschikt over attracties voor jong en oud en zorgt voor een dag vol spanning en avontuur.

Trein naar Phantasialand bij Keulen

Phantasialand!

Met de trein naar Phantasialand? Dan reist u eerst per ICE International naar Keulen, waarna u overstapt op de stoptrein richting Bruhl. Aangekomen op het station van Bruhl staat er shuttle bussen klaar om u voor slechts € 1,50 heen- en weer te brengen voor dit geweldige dagje uit! De trein is ideaal, aangezien u na deze spannende en intensieve dag even toe bent aan ontspanning.

Tickets voor Phantasialand Online bestellen

Binnenkort naar dit pretpark in Duitsland? Bestel dan direct uw tickets voor Phantasialand via onze website! Kinderen vanaf € 20,- en volwassene voor € 34,50.

Met een reistijd van 03:10 uur vertrekken er 7 treinen per dag richting Phantasialand!

Korting met ICE International naar Phantasialand bij Keulen

Kinderen t/m 14 jaar reizen gratis op het Duitse deel van de reis. Tot de Duitse grens kunnen zij met 50% korting reizen wat direct wordt verrekend bij uw boeking via NSinternational. Via de bovenstaande knop kunt u treintickets zoeken en hoeft u enkel het entreebewijs te bestellen voor een geweldig treinuitje!

{mymaplocation id=9 width=100% height=400px zoom=11 type=bing }

Goedkope Internationale Treintickets

Alle rechten voorbehouden 2019 - 2020 | Goedkoop-treinkaartje.nl

This window will automatically close in 15 seconds
Goedkope treinkaartjes? Profiteer van korting!
✔️NS Dagkaart (2e klas) € 19,50
✔️NS Dagkaart (1e klas) € 26,50
✔️2x Enkele Reis Weekend € 10 p/s
✔️2x Enkele Reis Hele Week € 12,50 p/s
✔️Enkele Reis Vliegveld AMS, EIN of ROT

Klik hier voor een overzicht van internationale treintickets.

Deel deze pagina!