Soorten goedkope treinkaartjes

Goedkope treinkaartjes

Er zijn dagelijks verschillende soorten goedkope treinkaartjes verkrijgbaar bij verschillende aanbieders, zoals ActieVanDeDag, Albert Heijn, Blokker, Hema, Kruidvat, VakantieVeilingen en de NS Spoordeelwinkel. Deze aanbieders verkopen regelmatig goedkope treinkaartjes, dagkaarten en dagretours met verschillende regels omtrent de geldigheid en gebruik van het reisproduct.

Goedkope treinkaartjes

Soorten goedkope treinkaartjes, dagkaarten en dagretours

Er zijn verschillende goedkope treinkaartjes, waaronder de enkele reis, NS dagkaart en NS dagretour. Met de enkele reis maakt u een enkele reis op een vast traject. Met de dagkaart bent u niet gebonden aan een traject en met een dagretour kunt u op één dag retour reizen op een vast traject.

Treinkaartje

Een enkele reis treinkaartje is geldig op een vast traject, waarbij beperkingen kunnen worden gelegd op de reisperiode en reistijden. Zo zijn er regelmatig aanbiedingen verkrijgbaar, waarbij een NS Treinkaartje enkele reis wordt aangeboden die doordeweeks geldig is vanaf 09:00 uur en in het weekend de hele dag. Daarnaast zijn de kortingsacties gebonden aan een uiterste reisdatum en maximale activeringsperiode.

Een treinkaartje enkele reis kunt u ook kopen bij automaten van NS op treinstations. Hier betaalt u € 1 toeslag voor de wegwerp OV Chipkaart. De kortingskaartjes worden geleverd per e-ticket die u uitgeprint of op uw mobiel kunt meenemen op reis. Met de unieke QR-code is het mogelijk om in- en uit te checken.

NS Dagkaart

Het meest populaire reisproduct van Nederland is toch wel de NS dagkaart. Met de NS dagkaart reist u een hele dag onbeperkt en kris kras door Nederland zonder trajectbeperkingen. Voor een prijs van € 53 is een dagkaart verkrijgbaar bij NS, maar met korting al vanaf € 14,50.

Hoewel er bij dit reisproduct geen trajectbeperkingen zijn, worden er wel regels gesteld aan de geldigheid, reisperiode en reistijden. Zo mag er met een NS dagkaart een hele dag worden gereisd, met een Dal Dagkaart in de daluren en met een Weekenddagkaart enkel op een zaterdag of zondag. Bij NS dagkaart acties wordt vaak nog een uiterste reisdatum bepaald, waarop u van de aanbieding gebruik kunt maken.

NS Dagretour

Het meest gebruikte treinkaartje van Nederland is de NS Dagretour. Hiermee is het mogelijk om op een gewenste reisdag een retourreis te maken tussen twee treinstations. De prijs van een NS dagretour is sterk afhankelijk van het gekozen traject. Het treinkaartje kunt u kopen op treinstations bij automaten en is geldig in de spits.

Wanneer u een NS dagretour met korting besteld via Goedkoop-treinkaartje.nl is de prijs niet traject afhankelijk en kunt u vaak tientallen euro’s besparen. Zo worden er bijna dagelijks dagretours vanaf € 19 aangeboden, waarbij u zelf het traject mag bepalen. De NS dagretour met korting is trajectgebonden en vaak geldig vanaf 09:00 uur en in het weekend de hele dag. Daarnaast is er altijd een uiterste reisdatum van toepassing.

Reist u enkel in het weekend? Dan heeft u voldoende aan een weekenddagretour. Een weekenddagretour is geldig op zaterdag en zondag en vaak verkrijgbaar als treinkaartjes aanbieding.

Alle rechten voorbehouden 2020 - 2021 | Goedkoop-treinkaartje.nl

This window will automatically close in 15 seconds
Deel deze pagina!