NS Weekenddagkaart

Wilt u goedkoop met de trein in het weekend reizen? De NS Treinpakkers zijn er weer! Van 19 februari t/m 04 maart 2018 bestelt u een NS Weekenddagkaart voor € 32 (€ 16 per persoon), waarmee u één dag in het weekend onbeperkt kunt reizen door heel Nederland. Te gebruiken in treinen van alle vervoerders in Nederland (exclusief Thalys). Reist u liever doordeweeks? Profiteer dan één van de andere NS Kortingsacties. De Weekenddagkaarten zijn geldig t/m 31 maart 2018 voor een bestemming naar keuze. Een kind van 4 t/m 11 jaar meenemen in de trein? Combineer deze aanbieding met een NS Railrunner van € 2,50 en ga samen op pad!

Na betaling ontvangt u een NS e-ticket Weekenddagkaart, die u uitgeprint of via de mobiele app kunt meenemen op reis als geldig NS Reisproduct. U bent verplicht om in- en uit te checken en dient de reisdatum, begin- en eindbestemming in het bestelproces vast te leggen. Controleer voor betaling of u het juiste e-mailadres heeft ingevoerd en de reisgegevens correct zijn om problemen te voorkomen. Reist u met meer dan 4 personen? Maak dan gebruik van een NS Groepsticket.

Laagste prijs voor dezelfde reis

NS Weekenddagkaart (februari 2018)

In februari 2018 bestelt u bij de Spoordeelwinkel een Trein Weekenddagkaart voor € 32 (€ 16 p.p.). De aanbieding is onderdeel van de NS Treinpakkers.

  • Prijs: € 32 (€ 16 per persoon)
  • Verkoop: vanaf 19 februari t/m 04 maart 2018
  • Reizen: t/m 31 maart 2018

Nog heel even wachten...

Wat is een NS Weekenddagkaart?

Met een Weekenddagkaart reist u in het weekend een hele dag onbeperkt met treinen van alle vervoerders in Nederland.

Tot wanneer is deze Trein Weekenddagkaart geldig?

De uiterste reisdatum voor deze weekenddagkaart aanbieding is 31 maart 2018.

Voor welke reisklasse is deze actie?

De Trein Weekenddagkaarten zijn geldig in 2e klas treinstellen en is niet verkrijgbaar voor 1e klas reizen.

In welke treinen is de Weekenddagkaart geldig?

In treinen van NS, Arriva, Breng, Connexxion, Keolis en Veolia. Met toeslag op het binnenlandse traject in treinen van IC Direct en ICE International. Niet geldig in treinen van Thalys.

https://goedkoop-treinkaartje.nl/administrator/index.php?option=com_content&task=article.edit&id=2195

Bezoekers keken ook naar

Goedkoop treinkaartje logo

. . . . .

Deel deze pagina!

Close