Overzicht goedkope treinkaartjes in 2015

Logo Goedkoop treinkaartje

Het is voor ons onmogelijk om een overzicht van treinkaartjes acties in 2015 te geven, omdat er door de verschillende dagkaart aanbieders geen data worden doorgegeven. Wel is er aan de hand van gegevens van voorgaande jaren te voorspellen wanneer er weer een NS dagkaart actie zal worden gehouden door één van de winkelketens. Hieronder vindt u een overzicht van de goedkope treinkaartjes in 2015. Deze zal waarschijnlijk hetzelfde zijn, maar dit zullen we in de loop van het jaar vanzelf merken.

Logo Goedkoop Treinkaartje

Overzicht goedkope treinkaartjes in 2015

Treinkaartjes acties20132014<2015
Blokker DagkaartJanuariJanuariJanuari
Kruidvat Weekend dagkaartFebruariFebruariFebruari
NS Seizoensretourn.v.t.n.v.t.Februari
AH dagkaartMaartMaartMaart
Blokker actieAprilAprilApril
Hema dagkaartMeiMeiApril
Kruidvat Weekend dagkaartMeiMeiMei
AH ActieJuliJuliAugustus
Blokker DalVrij actieAugustusAugustusOnbekend
Kruidvat actieOktoberOktoberOnbekend
Hema actieNovemberNovemberOnbekend

Overige treinkaartjes acties

In het bovenstaande overzicht zijn voornamelijk de dagkaart acties opgenomen. Natuurlijk worden er meer aanbiedingen georganiseerd, zoals uitstapjes van de Spoordeelwinkel of acties van NS International. Tevens is het mogelijk om via onze website een weekendje of nachtje weg te boeken, waarbij de treinreis is inbegrepen. Dit is mogelijk binnen Nederland en België vanaf € 89 met een keuze uit ruim 100 hotels.

Ook worden er regelmatig acties gehouden door C1000 en Jumbo, maar de data hiervan zijn helaas niet te voorspellen. Deze acties zijn vaak uniek en hebben verschillende actie periodes gehad in de afgelopen 2 jaar.

Alle rechten voorbehouden 2020 - 2021 | Goedkoop-treinkaartje.nl

This window will automatically close in 15 seconds
Deel deze pagina!