fbpx

NS Meereisretour in Juli 2018

Samen op pad deze zomer? In juli, augustus en begin september reist u voordelig met iemand mee met de NS Meereisretour van NS. Deze worden aangeboden als onderdeel van de NS Magazine Spoor in juli 2018. Doordeweeks geldig van 09:00 t/m 04:00 uur en in het weekend de hele dag op hetzelfde traject en in dezelfde reisklasse als uw medereiziger.

Trek eropuit in de zomervakantie van 2018 en profiteer in juli en augustus 2018 van de NS Meereisretour Deventer of Den Haag! Ga een dagje shoppen, naar het strand of op bezoek bij familie/vrienden. U ontvangt na bestelling een NS e-ticket die u op één dag samen kunt gebruiken. Zo kunt u voordelig met een vriend/vriendin op stap en profiteren van korting op uw treinreis. Houdt er rekening mee dat er een beperkt aantal Superdal dagkaarten beschikbaar zijn (OP=OP).

Ontdek Nederland samen en ga eropuit deze zomer!

Treinpakkers

NS Meereisretour in Juli 2018

Opzoek naar een goedkope NS Dagretour, Weekenddagretour of NS dagkaart actie? Bekijk de aanbiedingen hier. Profiteren van deze Meereisretour actie? Bekijk de actiepagina op onze website.

  • Kosten: € 8,95
  • Verkoopperiode: t/m 07 september 2018
  • Reisperiode: t/m 07 september 2018
  • Bij 1 geldig vervoersbewijs kan maximaal 1 Meereisretour worden gebruikt
  • Alleen geldig als je het hele traject met iemand meereist die een geldig vervoersbewijs heeft en die 12 jaar of ouder is
  • Alleen geldig voor abonnementhouders die NS Kortingsblad SPOOR hebben ontvangen. Uw persoonlijke kortingscode staat vermeld op het blad. Deze dient u te gebruiken, waarna de prijs wijzigt van € 39 naar € 8,95.

Deel deze pagina met vrienden/collega’s/familie.

Alle rechten voorbehouden 2019 - 2020 | Goedkoop-treinkaartje.nl