NS Meereisretour in april 2018

Treinpakkers

Samen op pad in de lente? In april en mei reist u voordelig met iemand mee met de NS Meereisretour van NS. Deze worden aangeboden als onderdeel van de NS Treinpakkers in april 2018, evenals de NS Superdaltickets en het NS Dal Voordeel abonnement. De Superdaltickets zijn verkrijgbaar en geldig t/m 13 mei 2018 voor € 4. Doordeweeks geldig van 09:00 t/m 04:00 uur en in het weekend de hele dag op hetzelfde traject en in dezelfde reisklasse als uw medereiziger.

Treinpakkers

Trek eropuit in de lente van 2018 en profiteer in april en mei 2018 van de NS Superdaltickets! Ga een dagje shoppen, naar het strand of op bezoek bij familie/vrienden. U ontvangt na bestelling een NS e-ticket die u op één dag samen kunt gebruiken. Zo kunt u voordelig met een vriend/vriendin op stap en profiteren van korting op uw treinreis. Houdt er rekening mee dat er een beperkt aantal Superdal dagkaarten beschikbaar zijn (OP=OP).

Een 2-persoons NS dagretour kopen? Profiteer van de NS Lentetoer!

NS Meereisretour in April 2018

Opzoek naar een goedkope NS Dagretour, Weekenddagretour of NS dagkaart actie? Bekijk de aanbiedingen hier. Profiteren van deze Meereisretour actie? Bekijk de actiepagina op onze website.

  • Kosten: € 4
  • Verkoopperiode: t/m 13 mei 2018
  • Reisperiode: t/m 13 mei 2018
  • Bij 1 geldig vervoersbewijs kan maximaal 1 Meereisretour worden gebruikt
  • Alleen geldig als je het hele traject met iemand meereist die een geldig vervoersbewijs heeft en die 12 jaar of ouder is 
  • Niet geldig op Koningsdag

Deel deze pagina met vrienden/collega’s/familie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alle rechten voorbehouden 2020 - 2021 | Goedkoop-treinkaartje.nl

This window will automatically close in 15 seconds
Deel deze pagina!