NS Delifrance actie

Wilt u in februari 2018 goedkoop met de trein? Profiteer van deze NS Delifrance actie, waarbij u voor € 21 een NS dagretour + lunch bij Delifrance besteld. De lunch bestaat uit een croissant of chocoladebroodje en een warme drank naar keuze. Na aankoop ontvangt u een voucher geldig voor 1 persoon binnen de reisperiode t/m 31 maart 2018. U kunt reizen vanaf 09:00 uur en in het weekend de hele dag in alle treinen in Nederland.

Na aankoop ontvangt u van de Spoordeelwinkel een NS dagretour en een voucher Delifrance. Wanneer u nog geen reisdatum en bestemming hebt geselecteerd in het bestelproces ontvangt u een unieke code, zodat u op een later tijdstip de reisdatum en bestemming kunt opgeven. Neem het NS-eticket uitgeprint mee op reis en ontvang een lunch bij Delifrance tegen inlevering van de voucher.

Profiteren van een andere aanbieding? Dan is een NS Dagretour, Weekenddagretour of Trein dagkaart een goed alternatief reisproduct! Reist u met meer dan 4 personen? Maak dan gebruik van een NS Groepsticket. Kinderen meenemen in de trein? Zowel bij acties, abonnementen, uitjes of reguliere treintickets reist een kind voor € 2,50 middels een Railrunnerkaartje met u mee.

NS Dagretour + Delifrance (februari 2018)

In februari 2018 is er weer een voordelige NS dagretour verkrijgbaar bij de Spoordeelwinkel. Daarnaast ontvangt u een gratis lunch, waarbij u kunt kiezen uit een chocoladebroodje of croissant in combinatie met een warme drank naar keuze.

  • Prijs: € 21
  • Verkoop: t/m 28 februari 2018
  • Reizen: t/m 31 maart 2018
  • Type: NS dagretour
  • Geldigheid: maandag t/m vrijdag vanaf 09:00 uur en in het weekend de hele dag.

Veelgestelde vragen

Bekijk de veelgestelde vragen m.b.t. deze treinkaartjes actie van Delifrance.

Mag ik met deze aanbieding in Internationale treinen reizen?

Ja, u mag met toeslag in de InterCity direct treinen of ICE International. U mag niet in treinen van Thalys.

Mis niks!

Meld je aan voor de maandelijkse nieuwsbrief!

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen

Duurzaam reizen? Boek goedkoop treinkaartje!

Duurzaam reizen? Boek goedkoop treinkaartje!

Alvast het volgende uitje, stedentrip of vakantie aan het plannen? Onze treinreis blog staat boordevol met reis inspiratie, zoals mooie bestemmingen, uitjes, activiteiten, winkelgebieden en nog veel meer. Natuurlijk reis je duurzaam met de trein naar één van deze...

Treinkaartje naar het buitenland kopen

Treinkaartje naar het buitenland kopen

Binnenkort met de trein naar een leuke bestemming in Europa? Online kan je heel eenvoudig een treinkaartje naar het buitenland kopen. Bij verschillende aanbieders kan je een ticket boeken voor de internationale treinen die vertrekken vanaf Nederlandse bodem. Ook...