NS dagkaart kopen?

Opzoek naar een NS dagkaart in november 2020? Bij ActieVanDeDag koop je een NS Dagkaart (2e klas) voor € 19,50 en een NS Dagkaart (1e klas) voor € 26,50. Reis met korting in de trein met deze aanbiedingen. Kinderen reizen middels een Kids Vrij abonnement of Railrunner voordelig met u mee.

Ontvang acties!

Bekijk hieronder het overzicht van goedkope NS dagkaarten in november en reis met korting in treinen van NS, Arriva, Breng, Connexxion, Keolis en Veolia. Met lopende aanbiedingen besparen duizenden reizigers per maand tientallen euros per treinreis. Probeer het eens!

NS dagretour daluren

€ 19
 • Reizen: t/m 31 december 2020
 • Reisproduct: Trein Dagretour Daluren
 • Aanbieder: ActieVanDeDag (online)
 • Trein Dagretour Daluren 2020

  NS Dagkaart 2e klas

  NS Dagkaart 2e klas met korting
  • Prijs: € 19,50
  • Reizen:Uitverkocht
  • Reisproduct: Trein Dagkaart 2e klas
  • Aanbieder: ActieVanDeDag (online)

  Bij ActieVanDeDag bestelt u tijdelijk een NS Dal Dagkaart, waarmee u één hele dag onbeperkt met de trein door Nederland kunt reizen voor een vast tarief. De Dalurenkaart is t/m 31 december 2020 te gebruiken en verkrijgbaar voor € 19,50 via de onderstaande link.

  NS Dagkaart 1e klas

  NS dagkaart eerste Klas
  • Prijs: € 26,50
  • Reizen: Uitverkocht
  • Reisproduct: Trein Dagkaart 1e klas
  • Aanbieder: ActieVanDeDag (online)

  Liever Eerste Klas reizen? Dan is er bij ActieVanDeDag tijdelijk een NS dagkaart 1e klas verkrijgbaar voor € 26,50. Deze is te bestellen via de onderstaande link zolang de voorraad strekt. Dit reisproduct is te gebruiken in de daluren en het weekend met als uiterste reisdatum 31 december 2020.

  NS Dagkaart met korting

  Het is weer zover! De NS dagkaart wordt met korting aangeboden via de webshop van ActieVanDeDag. U bestel het reisproduct al met korting voor € 19,50, waarmee u de hele dag voordelig en onbeperkt reist met de trein in de daluren of het weekend. U mag enkel buiten de daluren reizen met deze kortingskaart. De daluren lopen van maandag t/m vrijdag voor 06:30, tussen 09:00 – 16:00, en 18:30 – 04:00.

  Wat is een NS dagkaart?

  De NS dagkaart is het vervoersbewijs, waarmee binnen Nederland de hele dag onbeperkt per trein kan worden gereisd. Het tarief van de dagkaart is gelijk aan het maximum bedrag van een retourtje binnen Nederland. In Nederland kan dit oplopen tot een bedrag van maximaal € 50,60 (2e klas) en € 85 (1e klas). Dit is natuurlijk veel te hoog voor een simpele treinreis. Het Openbaar Vervoer zou immers toegankelijk moeten zijn voor iedereen. Daarom vragen wij u om onze acties te delen via Sociale Media en e-mail om iedereen op de hoogte te brengen van de laatste aanbiedingen. Like ons op Facebook, meldt u aan voor de nieuwsbrief en bezoek onze website regelmatig!

  Kortingsacties op OV Chipkaart

  De kortingsacties wordt tegenwoordig niet meer op de OV Chipkaart geladen. NS heeft ervoor gekozen om kortingskaartjes enkel nog digitaal per e-ticket te verstrekken. Ondanks de klachten m.b.t. gebruiksvriendelijkheid van reizigers blijft de NS toch bij haar standpunt.

  De e-tickets zijn duurzamer en logistiek makkelijker in te regelen voor NS.

  Korting met OV Studentenpas

  Door middel van het tonen van de OV studentenkaart kan er korting worden verkregen op een treinreis. Er zal hierbij 40% korting worden afgetrokken van het bedrag. Dit zal neerkomen op een bedrag van € 30,48 in de tweede klas en € 51,84 in de eerste klas. Het is op het huidige moment overigens altijd mogelijk om met 40% te reizen d.m.v. een OV Studentenkaart. Met de OV Studentenkaart kunnen zelfs 3 extra passagiers meereizen met 40% korting.

  Korting op treinkaartjes

  Er zijn regelmatig NS dagkaart acties, waarmee reizigers een hele dag voordelig kunnen reizen. Hierdoor wordt het Openbaar Vervoer gestimuleerd en krijgen mensen de mogelijkheid om er even een dagje tussen uit te gaan. Voorbeelden van aanbiedingen rondom de dagkaart van de Nederlandse Spoorwegen zijn:

  Veelgestelde Vragen

  Wat is een NS Dagkaart?

  Het is een vervoersbewijs, waarmee je zonder trajectbeperkingen een hele dag lang kan reizen. Wel kan een NS dagkaart gebonden zijn aan een vaste reisklasse, reisperiode of reisuren.

  Waarom een NS Dagkaart?

  Dit onbeperkte reisproduct is bedoeld om op één dag onbeperkt te kunnen reizen en te stoppen op meerdere treinstations. Ideaal om op voorraad te hebben, als de planning nog niet rond is of als je van meerdere trajecten gebruik wilt maken.

  Hoe werkt het?

  Selecteer de lopende dagkaart actie Goedkoop-treinkaartje.nl. Klik op ‘Bestellen’ en rond het bestelproces af. Vervolgens ontvang je een code per e-mail. Deze code is in enkele stappen online te verzilveren voor een NS dagkaart.

  Hoeveel korting op NS Dagkaarten?

  Het reisproduct is verkrijgbaar voor € 53, maar in de aanbieding al met 60% korting. Wordt ook fan van Goedkoop-treinkaartje.nl! Schrijf je in voor de nieuwsbrief of like ons op Facebook of Instagram!

  Waar koop ik een dagkaart?

  Online verkrijgbaar bij vaste aanbieders van Goedkoop-treinkaartje.nl. Denk aan ActieVanDeDag, VakantieVeilingen of de NS Spoordeelwinkel.

  Mis niks!

  Meld je aan voor de maandelijkse nieuwsbrief!

  Schakel javascript in om dit formulier in te dienen

  SNCF-kortingskaart: goedkoop internationaal treinkaartje

  SNCF-kortingskaart: goedkoop internationaal treinkaartje

  ☑️ -30% op elke treinreis ☑️ -60% voor 3 kinderen van 4 t/m 11 jaar die meereizen ☑️ Gratis annuleren of wijzigen tot 3 dagen voor vertrek ☑️ 1 jaar geldig ☑️ Beschikbaar voor alle leeftijden Bekijk actie Reis jij regelmatig naar het buitenland met de trein of ken je...

  Black Friday actie: goedkope treinkaartjes bij Gaiyo

  Black Friday actie: goedkope treinkaartjes bij Gaiyo

  ☑️ 10 euro retour ☑️ 10% extra korting in daluren en weekend ☑️ reisdagen: 26, 27 en 28 november ☑️ geen boekingskosten ☑️ geen abonnement Bekijk actie Het is één van de meest besproken dagen van het jaar; Black Friday. In de aanloop naar Black Friday komt...

  Goedkope treinkaartjes: 5 acties bij NS Spoordeelwinkel

  Goedkope treinkaartjes: 5 acties bij NS Spoordeelwinkel

  Opzoek naar een voordelig treinkaartje en besparen op de komende treinreis? Het hele jaar door zijn er aanbiedingen verkrijgbaar bij NS en andere verkooppunten. De verschillende acties brengen wij allemaal samen op één plek. Daarnaast bieden wij natuurlijk inspiratie...

  Pin It on Pinterest

  Deel deze pagina

  Geef het door aan iemand anders