NS dagkaart kopen?

Opzoek naar een NS dagkaart in 2022? Sinds de coronaperiode zijn er eigenlijk geen goedkope treinkaartjes weer aangeboden door de Nederlandse Spoorwegen om drukte in treinen niet extra te belasten.

Ontvang acties!

Bekijk hieronder het overzicht van goedkope NS dagkaarten in 2022 en reis met korting in treinen van NS, Arriva, Breng, Connexxion, Keolis en Veolia. Met lopende aanbiedingen besparen duizenden reizigers per maand tientallen euros per treinreis. Probeer het eens!

NS dagretour daluren

€ 19
 • Reizen: binnenkort
 • Reisproduct: Trein Dagretour Daluren
 • Aanbieder: ActieVanDeDag (online)
 • Trein Dagretour Daluren 2020

  NS Dagkaart 2e klas

  NS Dagkaart 2e klas met korting
  • Prijs: € 19,50
  • Reizen:Uitverkocht
  • Reisproduct: Trein Dagkaart 2e klas
  • Aanbieder: ActieVanDeDag (online)

  Bij ActieVanDeDag bestelt u tijdelijk een NS Dal Dagkaart, waarmee u één hele dag onbeperkt met de trein door Nederland kunt reizen voor een vast tarief.

  NS Dagkaart 1e klas

  NS dagkaart eerste Klas
  • Prijs: € 26,50
  • Reizen: Uitverkocht
  • Reisproduct: Trein Dagkaart 1e klas
  • Aanbieder: ActieVanDeDag (online)

  Liever Eerste Klas reizen? Dan is er bij ActieVanDeDag tijdelijk een NS dagkaart 1e klas verkrijgbaar voor € 26,50. Deze is te bestellen via de onderstaande link zolang de voorraad strekt.

  NS Dagkaart met korting

  Het is op dit moment helaas niet mogelijk om de NS dagkaart met korting te bestellen. Doorgaans is dit het meest veelzijdige reisproduct van NS, waarmee je onbeperkt per trein door Nederland kan reizen. De laatste dagkaart acties waren geldig in de daluren om de spits niet extra te belasten. De daluren lopen van maandag t/m vrijdag voor 06:30, tussen 09:00 – 16:00, en 18:30 – 04:00.

  Wat is een NS dagkaart?

  De NS dagkaart is het vervoersbewijs, waarmee binnen Nederland de hele dag onbeperkt per trein kan worden gereisd. Het tarief van de dagkaart is gelijk aan het maximum bedrag van een retourtje binnen Nederland. In Nederland kan dit oplopen tot een bedrag van maximaal € 50,60 (2e klas) en € 85 (1e klas). Dit is natuurlijk veel te hoog voor een simpele treinreis. Het Openbaar Vervoer zou immers toegankelijk moeten zijn voor iedereen. Daarom vragen wij u om onze acties te delen via Sociale Media en e-mail om iedereen op de hoogte te brengen van de laatste aanbiedingen. Like ons op Facebook, meldt u aan voor de nieuwsbrief en bezoek onze website regelmatig!

  Kortingsacties op OV Chipkaart

  De kortingsacties wordt tegenwoordig niet meer op de OV Chipkaart geladen. NS heeft ervoor gekozen om kortingskaartjes enkel nog digitaal per e-ticket te verstrekken. Ondanks de klachten m.b.t. gebruiksvriendelijkheid van reizigers blijft de NS toch bij haar standpunt.

  De e-tickets zijn duurzamer en logistiek makkelijker in te regelen voor NS.

  Korting met OV Studentenpas

  Door middel van het tonen van de OV studentenkaart kan er korting worden verkregen op een treinreis. Er zal hierbij 40% korting worden afgetrokken van het bedrag. Dit zal neerkomen op een bedrag van € 30,48 in de tweede klas en € 51,84 in de eerste klas. Het is op het huidige moment overigens altijd mogelijk om met 40% te reizen d.m.v. een OV Studentenkaart. Met de OV Studentenkaart kunnen zelfs 3 extra passagiers meereizen met 40% korting.

  Korting op treinkaartjes

  Er zijn regelmatig NS dagkaart acties, waarmee reizigers een hele dag voordelig kunnen reizen. Hierdoor wordt het Openbaar Vervoer gestimuleerd en krijgen mensen de mogelijkheid om er even een dagje tussen uit te gaan. Voorbeelden van aanbiedingen rondom de dagkaart van de Nederlandse Spoorwegen zijn:

  Veelgestelde Vragen

  Wat is een NS Dagkaart?

  Het is een vervoersbewijs, waarmee je zonder trajectbeperkingen een hele dag lang kan reizen. Wel kan een NS dagkaart gebonden zijn aan een vaste reisklasse, reisperiode of reisuren.

  Waarom een NS Dagkaart?

  Dit onbeperkte reisproduct is bedoeld om op één dag onbeperkt te kunnen reizen en te stoppen op meerdere treinstations. Ideaal om op voorraad te hebben, als de planning nog niet rond is of als je van meerdere trajecten gebruik wilt maken.

  Hoe werkt het?

  Selecteer de lopende dagkaart actie Goedkoop-treinkaartje.nl. Klik op ‘Bestellen’ en rond het bestelproces af. Vervolgens ontvang je een code per e-mail. Deze code is in enkele stappen online te verzilveren voor een NS dagkaart.

  Hoeveel korting op NS Dagkaarten?

  Het reisproduct is verkrijgbaar voor € 53, maar in de aanbieding al met 60% korting. Wordt ook fan van Goedkoop-treinkaartje.nl! Schrijf je in voor de nieuwsbrief of like ons op Facebook of Instagram!

  Waar koop ik een dagkaart?

  Online verkrijgbaar bij vaste aanbieders van Goedkoop-treinkaartje.nl. Denk aan ActieVanDeDag, VakantieVeilingen of de NS Spoordeelwinkel.

  Ontvang acties

  Trein naar het Rijksmuseum in Amsterdam

  Trein naar het Rijksmuseum in Amsterdam

  Het Amsterdamse Rijksmuseum is het bekendste museum van Nederland. Altijd al een bezoekje willen brengen aan dit historische museum? Doe dit dan per trein! Geen files, onmogelijke parkeerplaatsen en drukte op de weg. In deze blog vertellen we je alles over het museum...

  Trein naar Outdoor klimpark JoyTime in Grolloo (Drenthe)

  Trein naar Outdoor klimpark JoyTime in Grolloo (Drenthe)

  Zin in een actief dagje weg met de trein? Bezoek Outdoor klimpark JoyTime in Drenthe. Geen gefocus, filerijden en hoge brandstofkosten: gewoon lekker relaxen. Het klimpark in Grolloo is omringt met groen, maar is tóch makkelijk te bereiken. In deze blogpost vertellen...

  Dagje DoeZOO in Groningen met de trein

  Dagje DoeZOO in Groningen met de trein

  Vergeet autorijden, de vele files en de hoge brandstofkosten. Een dagje treinen is dé manier om je bestemming te bereiken. Met het grote Nederlandse treinennet zijn de meeste plaatsen moeiteloos te bereiken.  Zo ook leuke uitjes! In deze blog gaan we het hebben over...

  Pin It on Pinterest

  Deel deze pagina

  Geef het door aan iemand anders