NS dagkaart kopen?

Opzoek naar een NS dagkaart in 2024? Bestel via de onderstaande link een NS dagkaart bij NS. Hoeft u maar op één vast traject te reizen? Dan is een enkele reis, retour of NS groepsticket wellicht een voordeligere keuze. Met name met het NS Groepsticket is de enkele reis extra voordelig verkrijgbaar. Zo bestel je al een enkele reis vanaf 7,15 euro en retour vanaf 14,30 euro bij groepen van 7 personen. Ben je tussen de 12 en 18 jaar oud? Dan is er voor jou wel een speciale NS dagkaart met korting verkrijgbaar bij NS; de NS Jongerendagkaart.

Helaas wordt de NS dagkaart niet vaak meer met korting aangeboden, omdat deze de hele dag geldig is en NS de drukte in treinen tijdens de spits niet extra wilt belasten. Daarom wordt er vaker gekozen voor NS Dal producten, zoals de Dal Dagretour, Dal Jongerendagkaart of het NS Groepsticket. Hieronder nemen we de kortingsmogelijkheden met je door.

Dagkaart of groepsticket?

Groepsticket 2023

Waar je met een NS dagkaart een hele dag onbeperkt kan reizen, is het NS groepsticket een enkele reis voor een vast traject. Afhankelijk van de reisbehoefte kan je de afweging voor een NS Dagkaart of groepsticket maken. Het verschil in tarief is echter aanzienlijk. Zo is een NS dagkaart verkrijgbaar voor € 58,80 en een NS groepsticket vanaf € 7,15 per enkele reis per persoon (bij groepen van 7 personen). Het groepsticket is echter al verkrijgbaar vanaf groepen van 2 personen. De korting neemt toe naar mate de groep groter wordt.

  • 2 personen € 34 (per persoon € 17,00)
  • 3 personen € 34 (per persoon € 11,33)
  • 4 personen € 38 (per persoon € 9,50)
  • 5 personen € 42 (per persoon € 8,40)
  • 6 personen € 46 (per persoon € 7,67)
  • 7 personen € 50 (per persoon € 7,15)

NS dagkaart voor jongeren

Jongeren Dagkaart 2023

Om reizen voor jongeren te stimuleren is een speciale NS jongerendagkaart in het leven geroepen. Hiermee reizen jongeren een hele dag onbeperkt voor € 7,95.

Samengevat:

  • Prijs: 7,95 euro
  • Geldig in de daluren en het weekend voor 2e klas zitplaatsen in treinen van NS voor jongeren van 12 t/m 18 jaar oud.

NS Dagkaart 2e klas

NS Dagkaart 2e klas met korting

NS Dagkaart 1e klas

NS dagkaart eerste Klas

NS Dagkaart op e-ticket of mobiel

Wanneer je een NS dagkaart met korting hebt aangekocht, kan je deze uitgeprint of op de mobiele telefoon meenemen. De QR-code die je ontvangt kan je voor de barcode scanner bij OV-poortjes houden voor het in- en uitchecken. Daarbij geldt de QR-code als geldig vervoersbewijs bij controles door een conducteur.

Wat is een NS dagkaart?

Het is op dit moment helaas niet mogelijk om de NS dagkaart met korting te bestellen. Doorgaans is dit het meest veelzijdige reisproduct van NS, waarmee je onbeperkt per trein door Nederland kan reizen. De laatste dagkaart acties waren geldig in de daluren om de spits niet extra te belasten. De daluren lopen van maandag t/m vrijdag voor 06:30, tussen 09:00 – 16:00, en 18:30 – 04:00.

NS Dagkaart met korting

De NS dagkaart is het vervoersbewijs, waarmee binnen Nederland de hele dag onbeperkt per trein kan worden gereisd. Het tarief van de dagkaart is gelijk aan het maximum bedrag van een retourtje binnen Nederland. In Nederland is een NS dagkaart dit jaar verkrijgbaar voor € 58,80 (2e klas) en € 99,96 (1e klas).

Korting op treinkaartjes

Er zijn regelmatig NS dagkaart acties, waarmee reizigers een hele dag voordelig kunnen reizen. Hierdoor wordt het Openbaar Vervoer gestimuleerd en krijgen mensen de mogelijkheid om er even een dagje tussen uit te gaan. Voorbeelden van aanbiedingen rondom de dagkaart van de Nederlandse Spoorwegen zijn:

Veelgestelde Vragen

Wat is een NS Dagkaart?

Het is een vervoersbewijs, waarmee je zonder trajectbeperkingen een hele dag lang kan reizen. Wel kan een NS dagkaart gebonden zijn aan een vaste reisklasse, reisperiode of reisuren.

Waarom een NS Dagkaart?

Dit onbeperkte reisproduct is bedoeld om op één dag onbeperkt te kunnen reizen en te stoppen op meerdere treinstations. Ideaal om op voorraad te hebben, als de planning nog niet rond is of als je van meerdere trajecten gebruik wilt maken.

Hoe werkt het?

Selecteer de lopende dagkaart actie Goedkoop-treinkaartje.nl. Klik op ‘Bestellen’ en rond het bestelproces af. Vervolgens ontvang je een code per e-mail. Deze code is in enkele stappen online te verzilveren voor een NS dagkaart.

Hoeveel korting op NS Dagkaarten?

Het reisproduct is verkrijgbaar voor € 58,80, maar in de aanbieding al met 60% korting. Wordt ook fan van Goedkoop-treinkaartje.nl! Schrijf je in voor de nieuwsbrief of like ons op Facebook of Instagram!

Waar koop ik een dagkaart?

Online verkrijgbaar bij vaste aanbieders van Goedkoop-treinkaartje.nl. Denk aan ActieVanDeDag, VakantieVeilingen of de NS Spoordeelwinkel.

Denny van den Broek
Denny van den Broek
2023-07-20
Elke keer weer geweldige aanbiedingen. Dit keer een win actie die ik graag zou winnen om een dagje gratis te reizen.
marion dielemans
marion dielemans
2023-07-19
Openbaar vervoer voor werk maar ook om te recreëren, om bereikbaar en toegankelijk te zijn voor alle Nederlandse burgers en ook alle mensen die ons prachtige land met een bezoek vereren!
Carla Blesting
Carla Blesting
2023-07-19
Ik wil heel graag in aanmerking komen voor de twee gratis tickets om met mijn broer naar onze 96 jarige tante te gaan, die wij door de afstand en kosten helaas al een jaar niet bezocht hebben
Heleen Hoogeveen
Heleen Hoogeveen
2023-07-19
Altijd fijn voordelig met de trein. Zeker met deze leuke actie👍🏻 Ik zou graag met mijn man, die ik haast 50 jaar ken gaan reizen. Altijd leuk om iets te winnen, nu maar duimen🍀🍀😀👍🏻
Hans Schmidt
Hans Schmidt
2023-07-19
Wij verbeugen ons al enkele jaren als U ons het niews over de goedkoope treinkaartjes informeert. Hartelijk dank.
Nini Oude Nijhuis
Nini Oude Nijhuis
2023-07-19
Altijd de juiste acties, en super fijn alles op 1 plek te hebben
Paula Ras
Paula Ras
2023-07-19
Een cadeautje als ik een keer vaker naar mijn vriendin in België zou kunnen reizen op mijn leeftijd

Ontvang acties

Vandaag 50% korting op treinkaartjes!

Vandaag 50% korting op treinkaartjes!

Plannen om morgen met de trein te reizen? Koop dan vandaag nog uw Dagretour Daluren en profiteer van 50% korting op uw treinreis! Deze exclusieve aanbieding is alleen vandaag verkrijgbaar en geeft u de mogelijkheid om voordelig te reizen op woensdag 24 juli 2024....

Plekken in Nederland om Zeevonk te spotten

Plekken in Nederland om Zeevonk te spotten

Stel je voor: een warme zomernacht, een rustig kabbelende zee en plotseling licht het water op in een betoverend blauw schijnsel. Dit is geen scène uit een fantasiefilm, maar de magische wereld van zeevonk, een natuurlijk fenomeen dat ook aan de Nederlandse kust te...

Betoverende Nachtvlinderwandelingen: Beleef magische Zomeravonden

Betoverende Nachtvlinderwandelingen: Beleef magische Zomeravonden

Terwijl de zon ondergaat en de schemering invalt, ontwaakt een verborgen wereld vol betovering. Nachtvlinders, met hun delicate vleugels en mysterieuze patronen, fladderen door de zomerse duisternis. Trek je wandelschoenen aan en laat je meevoeren op een betoverende...

Pin It on Pinterest