Treinkaartje Enkele Reis met korting

Ontdek de mooiste plekjes van Nederland per trein of bezoek familie, vrienden of een evenement. Met een NS Treinkaartje enkele reis reis je op een traject naar keuze voordelig met de trein. Waar deze eerder verkrijgbaar was bij aanbieders als VakantieVeilingen, Albert Heijn, Kruidvat en ActieVanDeDag worden goedkope treinkaartjes tegenwoordig in een andere vorm aangeboden.

De enkele reis is het reisproduct van de NS, waarmee je betaalt voor de trein op een vooraf bepaald traject. De NS enkele reis is geldig in treinen van NS, Arriva, Breng, Connexxion, Keolis en Veolia, tenzij anders vermeld. Wanneer je een treinkaartje enkele reis met korting wilt bestellen kan dit eenvoudig online. Bestel de groepsvariant hieronder of bestel een enkele reis met 10% korting via deelvervoer app-Gaiyo.

Groepsticket enkele reis

Groepsticket 2023

Online bestel je een treinkaartje enkele reis voor groepen vanaf 2 personen. De korting op een NS groepsticket neemt toe naar mate de groep groter wordt. Zo koop je al een enkele reis vanaf € 7,15 per persoon (bij groepen van 7 personen).

Bestel kaartjes

 • 2 personen € 34 (per persoon € 17,00)
 • 3 personen € 34 (per persoon € 11,33)
 • 4 personen € 38 (per persoon € 9,50)
 • 5 personen € 42 (per persoon € 8,40)
 • 6 personen € 46 (per persoon € 7,67)
 • 7 personen € 50 (per persoon € 7,15)

NS dagkaart voor jongeren

Jongeren Dagkaart 2023

Om reizen voor jongeren te stimuleren is een speciale NS jongerendagkaart in het leven geroepen. Hiermee reizen jongeren een hele dag onbeperkt voor € 7,95.

Bestel kaartjes

Samengevat:

 • Prijs: 7,95 euro
 • Geldig in de daluren en het weekend voor 2e klas zitplaatsen in treinen van NS voor jongeren van 12 t/m 18 jaar oud.

Veelgestelde Vragen

Wat is een enkele reis?

Een treinkaartje enkele reis is het vervoersbewijs in Nederland voor een enkele rit met een vast traject, reisdatum en reisklasse.

Waarom een enkele reis?

Voor als de terugreis al geregeld is, slechts een enkele rit nodig hebt of op een andere dag retour reist. De enkele reis is veelzijdig en geschikt voor verschillende situaties, zoals evenementen, overnachtingen, transfer naar het vliegveld of als reguliere enkele rit.

Hoe werkt het?

Na betaling ontvang je van de aanbieder een unieke couponcode die online moet worden verzilverd/geactiveerd.

Benieuwd hoe u deze treinkaartjes actie van VakantieVeilingen kunt activeren? U ontvangt per mail een hoofdlettergevoelige couponcode die u online dient te activeren.

 1. Ga naar de website van de NS (link aangegeven in bevestigingsmail)
 2. Voer de juiste couponcode in
 3. Voer de gewenste reisdatum in
 4. Voer de naam van de reiziger in
 5. Neem uw ticket uitgeprint mee op reis!

U kunt deze aanbieding t/m 30 juni 2020 gebruiken. Verzilver de couponcode online en maximaal 90 dagen vooruit. Wij raden aan om dit te doen op de avond voor vertrek zodat u zeker gebruik maakt van de treinkaartjes.

Wanneer met korting verkrijgbaar?

Het hele jaar door bestelt u via onze website een voordelig kaartje. Wij zijn dagelijks opzoek naar de laatste kortingsacties. Volg ons en wordt ook fan van Goedkoop-treinkaartje.nl! Schrijf je in voor de nieuwsbrief of like ons op Facebook of Instagram!

Treinkaartje enkele reis kopen?

 

De kaartjes zijn verkrijgbaar bij verschillende aanbieders, zoals ActieVanDeDag, VakantieVeilingen en de NS Spoordeelwinkel. Stop met zoeken en volg ons! Wij publiceren altijd de lopende en goedkoopste acties.

Denny van den Broek
Denny van den Broek
2023-07-20
Elke keer weer geweldige aanbiedingen. Dit keer een win actie die ik graag zou winnen om een dagje gratis te reizen.
marion dielemans
marion dielemans
2023-07-19
Openbaar vervoer voor werk maar ook om te recreëren, om bereikbaar en toegankelijk te zijn voor alle Nederlandse burgers en ook alle mensen die ons prachtige land met een bezoek vereren!
Carla Blesting
Carla Blesting
2023-07-19
Ik wil heel graag in aanmerking komen voor de twee gratis tickets om met mijn broer naar onze 96 jarige tante te gaan, die wij door de afstand en kosten helaas al een jaar niet bezocht hebben
Heleen Hoogeveen
Heleen Hoogeveen
2023-07-19
Altijd fijn voordelig met de trein. Zeker met deze leuke actie👍🏻 Ik zou graag met mijn man, die ik haast 50 jaar ken gaan reizen. Altijd leuk om iets te winnen, nu maar duimen🍀🍀😀👍🏻
Hans Schmidt
Hans Schmidt
2023-07-19
Wij verbeugen ons al enkele jaren als U ons het niews over de goedkoope treinkaartjes informeert. Hartelijk dank.
Nini Oude Nijhuis
Nini Oude Nijhuis
2023-07-19
Altijd de juiste acties, en super fijn alles op 1 plek te hebben
Paula Ras
Paula Ras
2023-07-19
Een cadeautje als ik een keer vaker naar mijn vriendin in België zou kunnen reizen op mijn leeftijd

Ontvang acties

Steenwijk: Koloniën van Weldadigheid

Steenwijk: Koloniën van Weldadigheid

Ontdek de Koloniën van Weldadigheid, de binnenlandse landbouwkoloniën voor armoedebestrijding uit de 19e eeuw. Duizenden armen uit de steden kregen hier onderdak en onderwijs maar werden in toenemende mate beperkt in hun vrijheid van handelen. Nog altijd vind je hier...

Toerisme De Baronie: hou van ’t goeie leven

Toerisme De Baronie: hou van ’t goeie leven

Het leven is goed in gemoedelijk en bourgondisch Brabant, zeker in het groene gebied dat ligt tussen de steden Breda, Tilburg en de Belgische grens. Hier houden we van ’t goeie leven, van op het gemakje genieten, jezelf verwonderen over al dat moois dat deze regio zo...

Ontdek het prachtige Binnenste Buitenland in Berg en Dal

Ontdek het prachtige Binnenste Buitenland in Berg en Dal

Misschien was u van plan in Frankrijk te kamperen, naar Turkije te vliegen of een huttentocht te maken in Zwitserland. Ook deze zomer brengen veel mensen door in Nederland. Als u ook in Nederland blijft, is dit een mooi moment om het Binnenste Buitenland in Berg en...

Pin It on Pinterest