Korting op treinkaartjes bij B-Europe

We kiezen steeds vaker voor de trein en dat is natuurlijk niet zonder reden. Vanwege de lage CO2-uitstoot is de trein duurzaam en milieuvriendelijk. Daarbij zijn verbindingen met bestemmingen in België, Frankrijk, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk sterk verbeterd. Zelf een reis, vakantie of stedentrip aan het plannen? Kijk dan voor korting op treinkaartjes bij B-Europe. Online boek je zonder boekingskosten en treinkaartjes bij B-Europe zijn met korting verkrijgbaar tot vlak voor vertrek. Zeker voor treinreizen naar België of Frankrijk kan het interessant zijn om te kijken voor goedkope treinkaartjes bij B-Europe. Zo zijn er regelmatig aanbiedingen voor de Thalys en TGV, zoals de Promo-Thalys, het TGV duo-aanbod en het TGV jongerenaanbod. Ook voor treinkaartjes per IC Brussel boek je bij B-Europe met korting tot 7 dagen voor vertrek. Bekijk de beschikbaarheid en vertrek volgende week al!

B-Europe Review

B-Europe: Korting op internationale treinkaartjes

Niet alleen bij NS International, Deutsche Bahn of TheTrainLine boek je voordelige kaartjes. Uiteindelijk hangt het af van de beschikbaarheid en afspraken die de vervoerders onderling hebben gemaakt. Zo boek je in sommige gevallen dezelfde reis tegen een lagere prijs. Het is daarom raadzaam om altijd even een kijkje te nemen op Goedkoop-treinkaartje.nl, want wij publiceren de voordeligste reisoptie voor het huidige moment.

B-Europe kent voor elke internationale trein verschillende tarieven. Voor sommige treinen gelden zelfs speciale tarieven voor specifieke doelgroepen, zoals kinderen, jongeren, ouderen, familie, gehandicapt of begeleider. Uiteindelijk komt de aankoop van een treinkaartje bij B-Europe neer op drie tarieven, namelijk goedkoopst, voordelig en flexibel.

Goedkoopste tarief B-Europe

Het voordeligste tarief van B-Europe is vergelijkbaar met SuperSparPreis van Deutsche Bahn of EarlyBird of Non-Flex van NS International. Hiermee is het mogelijk om kaartjes tegen de laagste prijs te boeken, maar geeft hierbij de vrijheid op wijzigen annuleren op. Het is vaak de prijs waar de ticketaanbieders mee adverteren en dient vroegtijdig te worden geboekt. Zo geldt voor verschillende treinen vroegboekperiodes, zoals 7 dagen voor IC Brussel, 3 maanden voor TGV, 4 maanden voor Thalys

Voordelig tarief B-Europe

Iets duurder, maar nog steeds relatief betaalbaar zijn de voordelige tickets bij B-Europe. Dit tarief is vergelijkbaar met SparPreis van DeutscheBahn en Mid-Flex van NS international. De kaartjes zijn op basis van beschikbaarheid verkrijgbaar tot kort voor vertrek. Tegen een vergoeding zijn reizen te wijzigen of annuleren.

Premium of High-Flex B-Europe

Het meeste comfort geniet je met het Premium of High-Flex tarief van B-Europe. Vergelijkbaar met het Full-Flex van NS International of het Flexibel tarief van Deutsche Bahn. Het kaartje is tot vlak voor vertrek verkrijgbaar en altijd inbegrepen bij 1e klas tickets. Voordeel van dit treinkaartje is dat je geen enkel risico loopt. Je kan de reservering namelijk geheel gratis annuleren of wijzigen tot één dag voor vertrek.

Tips van B-Europe

Ter behoefte van een zo voordelig mogelijk treinkaartje heeft B-Europe twee gouden (boekings)tips!

  1. Boek (internationale) treintickets zo vroeg mogelijk. Zo boek je kaartjes voor de TGV vanaf 3 maanden voor vertrek, Thalys vanaf 4 maanden en Eurostar, ICE International, IC Berlijn en IC Brussel tot 6 maanden van tevoren.
  2. Probeer niet op piekmomenten te reizen. Op weekenddagen zijn tickets met het voordeligste tarief sneller uitverkocht. Daarbij geldt voor de IC Brussel zelfs een toeslag voor reisdagen op vrijdag, zaterdag en zondag, vanwege de populariteit.

Wil je op de hoogte worden gebracht van aanbiedingen of boekingstips? Schrijf je dan direct even in voor onze nieuwsbrief via deze link.

 

Alle rechten voorbehouden 2020 - 2021 | Goedkoop-treinkaartje.nl

This window will automatically close in 15 seconds
Deel deze pagina!