Korting op treinkaartjes bij B-Europe

We kiezen steeds vaker voor de trein en dat is natuurlijk niet zonder reden. Vanwege de lage CO2-uitstoot is de trein duurzaam en milieuvriendelijk. Daarbij zijn verbindingen met bestemmingen in België, Frankrijk, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk sterk verbeterd. Zelf een reis, vakantie of stedentrip aan het plannen? Kijk dan voor korting op treinkaartjes bij B-Europe. Online boek je zonder boekingskosten en treinkaartjes bij B-Europe zijn met korting verkrijgbaar tot vlak voor vertrek. Zeker voor treinreizen naar België of Frankrijk kan het interessant zijn om te kijken voor goedkope treinkaartjes bij B-Europe. Zo zijn er regelmatig aanbiedingen voor de Thalys en TGV, zoals de Promo-Thalys, het TGV duo-aanbod en het TGV jongerenaanbod. Ook voor treinkaartjes per IC Brussel boek je bij B-Europe met korting tot 7 dagen voor vertrek. Bekijk de beschikbaarheid en vertrek volgende week al!

B-Europe Review

B-Europe: Korting op internationale treinkaartjes

Niet alleen bij NS International, Deutsche Bahn of TheTrainLine boek je voordelige kaartjes. Uiteindelijk hangt het af van de beschikbaarheid en afspraken die de vervoerders onderling hebben gemaakt. Zo boek je in sommige gevallen dezelfde reis tegen een lagere prijs. Het is daarom raadzaam om altijd even een kijkje te nemen op Goedkoop-treinkaartje.nl, want wij publiceren de voordeligste reisoptie voor het huidige moment.

B-Europe kent voor elke internationale trein verschillende tarieven. Voor sommige treinen gelden zelfs speciale tarieven voor specifieke doelgroepen, zoals kinderen, jongeren, ouderen, familie, gehandicapt of begeleider. Uiteindelijk komt de aankoop van een treinkaartje bij B-Europe neer op drie tarieven, namelijk goedkoopst, voordelig en flexibel.

Goedkoopste tarief B-Europe

Het voordeligste tarief van B-Europe is vergelijkbaar met SuperSparPreis van Deutsche Bahn of EarlyBird of Non-Flex van NS International. Hiermee is het mogelijk om kaartjes tegen de laagste prijs te boeken, maar geeft hierbij de vrijheid op wijzigen annuleren op. Het is vaak de prijs waar de ticketaanbieders mee adverteren en dient vroegtijdig te worden geboekt. Zo geldt voor verschillende treinen vroegboekperiodes, zoals 7 dagen voor IC Brussel, 3 maanden voor TGV, 4 maanden voor Thalys

Voordelig tarief B-Europe

Iets duurder, maar nog steeds relatief betaalbaar zijn de voordelige tickets bij B-Europe. Dit tarief is vergelijkbaar met SparPreis van DeutscheBahn en Mid-Flex van NS international. De kaartjes zijn op basis van beschikbaarheid verkrijgbaar tot kort voor vertrek. Tegen een vergoeding zijn reizen te wijzigen of annuleren.

Premium of High-Flex B-Europe

Het meeste comfort geniet je met het Premium of High-Flex tarief van B-Europe. Vergelijkbaar met het Full-Flex van NS International of het Flexibel tarief van Deutsche Bahn. Het kaartje is tot vlak voor vertrek verkrijgbaar en altijd inbegrepen bij 1e klas tickets. Voordeel van dit treinkaartje is dat je geen enkel risico loopt. Je kan de reservering namelijk geheel gratis annuleren of wijzigen tot één dag voor vertrek.

Tips van B-Europe

Ter behoefte van een zo voordelig mogelijk treinkaartje heeft B-Europe twee gouden (boekings)tips!

  1. Boek (internationale) treintickets zo vroeg mogelijk. Zo boek je kaartjes voor de TGV vanaf 3 maanden voor vertrek, Thalys vanaf 4 maanden en Eurostar, ICE International, IC Berlijn en IC Brussel tot 6 maanden van tevoren.
  2. Probeer niet op piekmomenten te reizen. Op weekenddagen zijn tickets met het voordeligste tarief sneller uitverkocht. Daarbij geldt voor de IC Brussel zelfs een toeslag voor reisdagen op vrijdag, zaterdag en zondag, vanwege de populariteit.

Wil je op de hoogte worden gebracht van aanbiedingen of boekingstips? Schrijf je dan direct even in voor onze nieuwsbrief via deze link.

 

Denny van den Broek
Denny van den Broek
2023-07-20
Elke keer weer geweldige aanbiedingen. Dit keer een win actie die ik graag zou winnen om een dagje gratis te reizen.
marion dielemans
marion dielemans
2023-07-19
Openbaar vervoer voor werk maar ook om te recreëren, om bereikbaar en toegankelijk te zijn voor alle Nederlandse burgers en ook alle mensen die ons prachtige land met een bezoek vereren!
Carla Blesting
Carla Blesting
2023-07-19
Ik wil heel graag in aanmerking komen voor de twee gratis tickets om met mijn broer naar onze 96 jarige tante te gaan, die wij door de afstand en kosten helaas al een jaar niet bezocht hebben
Heleen Hoogeveen
Heleen Hoogeveen
2023-07-19
Altijd fijn voordelig met de trein. Zeker met deze leuke actie👍🏻 Ik zou graag met mijn man, die ik haast 50 jaar ken gaan reizen. Altijd leuk om iets te winnen, nu maar duimen🍀🍀😀👍🏻
Hans Schmidt
Hans Schmidt
2023-07-19
Wij verbeugen ons al enkele jaren als U ons het niews over de goedkoope treinkaartjes informeert. Hartelijk dank.
Nini Oude Nijhuis
Nini Oude Nijhuis
2023-07-19
Altijd de juiste acties, en super fijn alles op 1 plek te hebben
Paula Ras
Paula Ras
2023-07-19
Een cadeautje als ik een keer vaker naar mijn vriendin in België zou kunnen reizen op mijn leeftijd

Ontvang acties

Fiets én wandel in het smalste stukje Nederland

Fiets én wandel in het smalste stukje Nederland

Altijd al door drie landen willen wandelen of fietsen op één dag? Dat kan, in Het Smalste Stukje Nederland! Hier in de gemeente Echt-Susteren is Nederland letterlijk op haar smalst. Met een doorsnede van slechts 4,5 km breed is het buitenland altijd dichtbij. Toch is...

Mooie MTB-routes in Nederland

Mooie MTB-routes in Nederland

Een dagje weg met de trein en fiets? Ontdek één van de leuke Mountainbike of MTB-routes in Nederland. Middels een dagkaart fiets reis je al voor € 7,50 per trein naar één van deze leuke routes. De dagkaart fiets is ook voor de terugreis geldig. MTB-routes in Nederland...

Spoorwerkzaamheden Leeuwarden van 17 juni tot 9 juli 2024

Spoorwerkzaamheden Leeuwarden van 17 juni tot 9 juli 2024

ProRail en Strukton Rail voeren van 17 juni tot 9 juli grootschalige spoorwerkzaamheden uit in en rond Leeuwarden. Hierdoor rijden er geen treinen tussen Leeuwarden en Harlingen Haven, Leeuwarden en Stavoren, en Leeuwarden en Akkrum. Ook tussen Leeuwarden en...

Pin It on Pinterest