TGV

De TGV treinen vertrekken dagelijks vanaf Amsterdam Centraal in de richting van Frankrijk. Zo kunt u met de TGV naar bijna alle bestemmingen in Frankrijk. Steden als Parijs, Bordeaux, Dijon, Rennes, Disneyland en Zuid-Frankrijk zijn met een TGV actie voordelig en binnen handbereik. Zo is een treinticket voor een aantal bestemmingen al vanaf 35 euro verkrijgbaar.

De TGV behoort tot één van de modernste treinen van de wereld, waarbij u als passagier geniet van de een comfortabele reis. Het interieur en de stoelen zijn ontworpen door modeontwerper Christian Lacroix en de beenruimte in de 2e klas bedraagt maar liefst 92 centimeter. Naast uw persoonlijke stoel kunt u gebruik maken van het barrijtuig waar u snacks, maaltijden en drinken kunt bestellen.

Maak gebruik van de TGV acties en profiteer van hoge kortingen!


Route van de TGV treinen

Met de TGV kunt u vrijwel elke bestemming in Frankrijk bereiken door de verschillende TGV-lijnen. Zo zijn er 5 verschillende routes waar u als passagier gebruik van kunt maken. Deze hebben we hieronder voor u op een rijtje gezet.

  • West-Frankrijk (Le Mans / Rennes)
  • Zuidwest-Frankrijk (Bordeaux / Toulouse)
  • Oost-Frankrijk (Straatsburg / Mulhouse)
  • Zuidoost-Frankrijk (Dijon)
  • Noord- en Zuidoost-Frankrijk (Lille / Perpignan / Cannes)

Een treinticket voor één van de bestemming is via onze website te boeken. U kunt van de banner in de rechterkolom van onze website gebruik maken, waarna u wordt doorgestuurd naar de juiste pagina.

Tarieven van de TGV

De tarieven van de TGV vallen in veel gevallen mee. Zo kunt u bijvoorbeeld voor slechts € 29,- naar Lille en Parijs en kunt u voor € 55,- al naar Bordeaux. Natuurlijk hangt het er sterk vanaf welke bestemming u kiest en is de periode waarin u boekt net zo belangrijk. Ervaring leert dat u 3 maanden van tevoren moet boeken om te profiteren van de laagste tarieven.

Ook zijn er regelmatig TGV acties, waarmee u kunt profiteren van 30% tot 60% korting. Ook op de hoogte worden gebracht? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief!

Alle rechten voorbehouden 2020 - 2021 | Goedkoop-treinkaartje.nl

This window will automatically close in 15 seconds
Deel deze pagina!