Goedkope Treinkaartjes in Juni 2018

Er zijn in juni 2018 ruim 25 verschillende goedkope treinkaartjes verkrijgbaar. Zo bestelt u uitjes, hotelovernachtingen en evenementen in combinatie met een treinreis, maar zijn er natuurlijk ook losse treinkaartjes verkrijgbaar. Zo bestelt u al een NS Dagretour voor € 20, aanbiedingen van ActieVanDeDag en losse treinkaartjes voor € 24 (2x enkele reis). Zo bestelt u een Groepsticket al vanaf € 4,93 per persoon, een NS dagretour inclusief lunch bij Bakker Bart voor € 20 of één van de ruim 25 treinuitjes!

Laagste prijs voor dezelfde reis

Reist u op dezelfde dag? Dan is een NS Dagretour, Weekenddagretour of Trein dagkaart het ideale reisproduct. Reist u met meer dan 4 personen? Maak dan gebruik van een NS Groepsticket. Kinderen meenemen in de trein? Zowel bij acties, abonnementen, uitjes of reguliere treintickets reist een kind voor € 2,50 middels een Railrunnerkaartje met u mee. Heeft u een treinreis binnen Nederland gepland met 2 verschillende reisdagen? Maak dan gebruik van de treinkaartjes enkele reis.

Goedkope treinkaartjes (Juni 2018)

Overzicht van goedkope treinkaartjes in juni 2018.

NS Dagretour € 20

Tijdelijk bestelt u een NS Dagretour voor € 20 bij de Spoordeelwinkel voor de reisperiode t/m 31 juli 2018. U bestelt de NS Dagretour online en is geldig van maandag t/m vrijdag van 09:00 t/m 04:00 uur en in het weekend de hele dag. Naast de goedkope treinkaartjes ontvangt u een gratis voucher flesje Kruidwater bij AH ToGo. Geldig in treinen van NS, Arriva, Breng, Connexxion, Keolis en Veolia


Weekenddagretour € 18

Tijdelijk bestelt u een Weekenddagretour voor € 18 bij ActieVanDeDag met als uiterste reisdatum t/m 31 juli 2018. Geldig voor geselecteerde steden: Arnhem Centraal, Assen, Den Haag Centraal, Groningen, Haarlem, ‘s-Hertogenbosch, Leeuwarden, Lelystad Centrum, Maastricht, Middelburg, Rotterdam Centraal, Utrecht Centraal en Zwolle. De Weekenddagretour is online te bestellen bij en beperkt verkrijgbaar. Deze goedkope treinkaartjes zijn geldig op één zaterdag of zondag binnen de reisperiode. Deze NS Weekenddagretour actie is geldig in treinen van NS, Arriva, Breng, Connexxion, Keolis en Veolia.


NS Treinkaartjes € 24

In juni 2018 bestelt u een set van 2 NS Treinkaartjes voor € 24 (€ 12 per enkele reis) bij VakantieVeilingen voor de reisperiode t/m 31 juli 2018. De NS Treinkaartjes zijn alleen via de webshop van VakantieVeilingen te bestellen en is beperkt verkrijgbaar. Deze goedkope treinkaartjes zijn geldig op maandag t/m vrijdag van 09:00 t/m 04:00 uur en in het weekend de hele dag. Deze treinkaartjes actie is tevens geldig in de middagspits.


Enkele Reis Vliegveld € 9

Komende zomer op vakantie? Tijdelijk boekt u voor € 9 een enkele reis naar luchthaven Schiphol, Eindhoven en Rotterdam. Geldig t/m 31 augustus 2018.


NS Dal Dagkaart € 19

Tijdelijk bestelt u een NS Dal Dagkaart voor € 19 bij ActieVanDeDag voor de reisperiode t/m 31 juli 2018. De NS dagretour is online te bestellen bij ActieVanDeDag en beperkt verkrijgbaar. Deze goedkope treinkaartjes zijn geldig in de daluren en in het weekend de hele dag. Deze NS Dal Dagkaart actie is geldig in treinen van NS, Arriva, Breng, Connexxion, Keolis en Veolia


25 Treinuitjes met korting!

T/m 30 juni 2018 bestelt u voordelige treinuitjes (treinreis + toegang) via onze website. U kunt kiezen uit ruim 30 verschillende combideals met o.a. musea, stedentrips, dagje weg met korting of een NS dagretour + lunch. Bekijk ze allemaal!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alle rechten voorbehouden 2020 - 2021 | Goedkoop-treinkaartje.nl

This window will automatically close in 15 seconds
Deel deze pagina!