10x weg met NS International

Is het weer tijd om er tussenuit te gaan? Dan wil je natuurlijk wel op een verantwoorde manier reizen. Gelukkig zijn treinverbindingen naar honderden Europese bestemmingen beter dan ooit. Zeker de onderstaande 10 treinbestemmingen zijn goed bereikbaar en direct te boeken bij NS International.

Antwerpen: Onbeperkt winkels en bezienswaardigheden

Trein Antwerpen

Een goedkoop treinkaartje naar Antwerpen nodig? Je kan elke dag meer dan 30 keer met de trein naar Antwerpen vanuit Nederland. Welke route heb je nodig, hoe duur zijn kaartjes nou eigenlijk en hoe vroeg moet je treintickets reserveren? Je boekt en reist het best met NS International naar Antwerpen. Uiteraard helpen wij van Goedkoop-treinkaartje.nl graag bij de aankoop van internationale treintickets.

Meer: Goedkoop-treinkaartje.nl/blog/ns-international-trein-naar-antwerpen-v-a-9-euro


Berlijn: Hip en Moderne wereldstad

Trein Berlijn

Heb jij Berlijn altijd al een keer willen bezoeken? Reis met NS International naar Berlijn vanaf 38 euro. Je kan er eindeloos wandelen, bezichtigen en genieten. Ook fietstochten in de omgeving zijn de afgelopen jaren steeds populairder geworden. Handig is dat je in de InterCity naar Berlijn eenvoudig een fiets kan meenemen. In het aparte fietsrijtuig is ruimte voor 16 fietsen. Reserveer voor vertrek een kaartje bij NS International voor zowel de heen- als terugreis en ga met je eigen fiets naar Berlijn!

Meer: Goedkoop-treinkaartje.nl/blog/ns-international-trein-naar-berlijn-v-a-38-euro


Brugge: Varen, wandelen, winkelen en bier

Brugge actie

Lekker genieten van Belgische bieren, wandelen, winkelen of een rondvaart maken? Dan bezoek je natuurlijk een leuke bestemming in België. Ga eens met de trein naar Brugge! Er vertrekken dagelijks meer dan 30 treinen vanuit Nederland. Met één overstap reis je vervolgens duurzaam en met minimale reistijd met NS International naar Brugge. In 3.03 uur reis je per trein naar Brugge. Goedkope treinkaartjes reserveer je tot 7 dagen voor vertrek vanaf 29 euro per enkele reis.

Meer: Goedkoop-treinkaartje.nl/blog/ns-international-trein-naar-brugge-vanaf-29-euro


Brussel: hoofdstad van Europa!

Trein Brussel

Wil je graag een goedkoop treinkaartje naar Brussel kopen? Dit kan bij verschillende aanbieders van internationale tickets, zoals NS International, TheTrainLine, Deutsche Bahn en B-Europa. Wat ons betreft kan je het best met NS International naar Brussel. Treinkaartjes boek je voor een voordelig tarief eenvoudig online. De boekingstool is overzichtelijk en betalen kan veilig met diverse betaalmethode. Ook met NS International naar Brussel? Kijk dan naar de beschikbaarheid en boek online zonder boekingskosten.

Meer: Goedkoop-treinkaartje.nl/blog/ns-international-trein-naar-brussel-vanaf-14-euro


Düsseldorf: Dagje winkelen en genieten in Duitsland

Dusseldorf

Wil jij met NS International naar Düsseldorf? Tickets naar deze mooie bestemming in Duitsland boek je eenvoudig, snel en zonder boekingskosten online. Hiervoor maak je gebruik van de handige boekingstool. Goedkope treinkaartjes boek je vanaf 20 euro (2e klas) en 40 euro (1e klas). Je reist duurzaam en in slechts 2.11 uur per ICE International naar Düsseldorf Hbf.

Meer: Goedkoop-treinkaartje.nl/blog/ns-international-trein-naar-dusseldorf-v-a-20-euro


Hamburg: Metropool van Duitsland!

Hamburg

Hamburg is een leuke en veelzijdige stad in Duitsland. Het is dan ook niet voor niets dat er steeds meer mensen met de trein naar Hamburg reizen. Wanneer je met NS International naar Hamburg Hbf reist is een comfortabele heen en terugreis direct geregeld. Online zijn goedkope treinkaartjes naar Hamburg in enkele stappen besteld en betaal je geen boekingskosten. Tickets kosten 33 euro (2e klas) en 60 euro (1e klas). Ook met duurzaam met de trein naar Hamburg? Wacht dan niet langer en bekijk de beschikbaarheid.

Meer: Goedkoop-treinkaartje.nl/blog/ns-international-trein-naar-hamburg-vanaf-33-euro


Frankfurt: Verrassende bestemming in Duitsland

Frankfurt

Een leuk, romantisch of interessant weekendje weg? Deze bestemming in Duitsland heeft het allemaal! Reis eenvoudig en snel met NS International naar Frankfurt am Main. Een historisch centrum gecombineerd met een modern zakelijk stadsdeel. Uiteraard reis je met de trein naar Frankfurt, vanwege de reistijd, prijs en het comfort. Daarbij is de internationale trein nog duurzaam ook!

Meer: Goedkoop-treinkaartje.nl/blog/ns-international-trein-naar-frankfurt-v-a-39-euro


Keulen: Romantisch weekendje weg

Keulen per trein

Treinreizen is tegenwoordig populairder dan ooit. Het is niet alleen een voordelige en comfortabele manier van reizen, maar ook bewust en duurzaam. Zeker op het traject naar Keulen is de moderne hogesnelheidstrein het perfecte vervoersmiddel. Vanaf Amsterdam Centraal, Utrecht Centraal en Arnhem Centraal vertrekt er elke dag minimaal 5 keer een directe trein naar Keulen Hbf.

Meer: Goedkoop-treinkaartje.nl/blog/ns-international-trein-naar-keulen-v-a-20-euro


Londen: nog nooit zo goed bereikbaar!

Londen

Londen

Het is voor het eerst in de geschiedenis mogelijk om met een directe trein vanuit Nederland naar Londen te reizen. Er is jaren gewerkt om dit te realiseren, maar het is eindelijk gelukt. De internationale trein reist met 4.10 uur tussen Amsterdam en Londen. Hiermee is de Eurostar naar Londen een serieuze concurrent voor het vliegtuig. Reizigers kiezen steeds vaker bewust en naar verwachting zal een groot deel daarom overstappen op de trein. Zeker door de concurrerende prijs, want een treinkaartje naar Londen is al verkrijgbaar vanaf 40 euro. Kanttekening is dat je deze met vroegboekkorting moet reserveren. De vroegboektickets zijn 3 tot 4 maanden voor de gewenste reisdatum (beperkt) verkrijgbaar.

Meer: Goedkoop-treinkaartje.nl/blog/ns-international-trein-naar-londen-v-a-59-euro


Parijs: Stad van liefde en licht!

Trein Parijs

Jaarlijks stijgt het aantal treinreizigers en dat is natuurlijk niet voor niets. De trein naar Parijs is duurzaam, comfortabel, snel nog voordelig ook. Een treinkaartjes naar Parijs boek je namelijk vanaf 35 euro. De vroegboektickets voor dit tarief zijn 3 tot 4 maanden voor de gewenste reisdatum te bestellen. Daarbij betaal je online geen boekingskosten.

Meer: Goedkoop-treinkaartje.nl/blog/ns-international-trein-naar-parijs-vanaf-35-euro

Denny van den Broek
Denny van den Broek
2023-07-20
Elke keer weer geweldige aanbiedingen. Dit keer een win actie die ik graag zou winnen om een dagje gratis te reizen.
marion dielemans
marion dielemans
2023-07-19
Openbaar vervoer voor werk maar ook om te recreëren, om bereikbaar en toegankelijk te zijn voor alle Nederlandse burgers en ook alle mensen die ons prachtige land met een bezoek vereren!
Carla Blesting
Carla Blesting
2023-07-19
Ik wil heel graag in aanmerking komen voor de twee gratis tickets om met mijn broer naar onze 96 jarige tante te gaan, die wij door de afstand en kosten helaas al een jaar niet bezocht hebben
Heleen Hoogeveen
Heleen Hoogeveen
2023-07-19
Altijd fijn voordelig met de trein. Zeker met deze leuke actie👍🏻 Ik zou graag met mijn man, die ik haast 50 jaar ken gaan reizen. Altijd leuk om iets te winnen, nu maar duimen🍀🍀😀👍🏻
Hans Schmidt
Hans Schmidt
2023-07-19
Wij verbeugen ons al enkele jaren als U ons het niews over de goedkoope treinkaartjes informeert. Hartelijk dank.
Nini Oude Nijhuis
Nini Oude Nijhuis
2023-07-19
Altijd de juiste acties, en super fijn alles op 1 plek te hebben
Paula Ras
Paula Ras
2023-07-19
Een cadeautje als ik een keer vaker naar mijn vriendin in België zou kunnen reizen op mijn leeftijd
Uitgeest heeft méér

Uitgeest heeft méér

Het dorp Uitgeest ligt heerlijk centraal – vlakbij de Noordzeekust en tussen Alkmaar en Amsterdam – en is bovendien veelzijdig. Een bezoek dus meer dan waard en uitstekend bereikbaar met het Openbaar Vervoer. Reis eenvoudig per trein naar Uitgeest voor een leuk dagje...

ACTIE: Zomerweek 2024 per trein met korting

ACTIE: Zomerweek 2024 per trein met korting

Ervaar, aanschouw, proef en ruik de zomer! Beleef samen een wereld vol muziek, foodtrucks, workshops en shop tot je erbij neervalt met tassen vol prachtige producten. Tijdens de Zomerweek dompel je jezelf helemaal onder in de sfeer van de warmste maanden van het jaar....

Pin It on Pinterest