NS International: Trein naar Frankfurt v.a. 39 euro

  • ☑️ Prijs Treinticket Frankfurt v.a. € 39
  • ☑️ Reistijd per ICE International 03:55 uur
  • ☑️ 6 treinen vanuit Amsterdam, Utrecht en Arnhem
  • ☑️ Rechtstreekse verbinding

Een leuk, romantisch of interessant weekendje weg? Deze bestemming in Duitsland heeft het allemaal! Reis eenvoudig en snel met NS International naar Frankfurt am Main. Een historisch centrum gecombineerd met een modern zakelijk stadsdeel. Uiteraard reis je met de trein naar Frankfurt, vanwege de reistijd, prijs en het comfort. Daarbij is de internationale trein nog duurzaam ook!

Met NS International naar Frankfurt

Met een reistijd van 3.53 uur reis je per ICE International naar Frankfurt. Treinkaartjes zijn verkrijgbaar vanaf 39 euro (2e klas) en 70 euro (1e klas). Prettig aan de treinreis vanuit Nederland is de directe verbinding vanaf station Amsterdam, Utrecht en Arnhem centraal. Boek je treinkaartje online zonder boekingskosten 2 tot 6 maanden voor vertrek.

Prijs Trein Frankfurt

ICE International naar Frankfurt am Main

Zorgeloos, snel en comfortabel verloopt de treinrit per ICE International. Je stapt in zonder inchecktijd en kan bij vragen altijd terecht bij het aanwezige personeel. Vervolgens zoek je een zitplaats en stapt na 3.53 uur in het centrum van de stad.

Route ICE International naar Frankfurt

In Nederland kan je opstappen op de rechtstreekse ICE International naar Frankfurt op station Amsterdam Centraal, Utrecht Centraal of Arnhem Centraal. Later stopt de trein nog op een aantal stations in Duitsland, zoals Oberhausen, Duisburg, Düsseldorf en Keulen.

Mooie bezienswaardigheden

Je treft diverse mooie bezienswaardigheden in Frankfurt. Hiervan hebben we er een aantal geselecteerd.

Rondvaart over de Main – Dwars door de stad loopt rivier de Main. Je kan hier een leuke wandeling langs maken, maar nog mooier is misschien wel de rondvaart. Je passeert leuke gebieden als het oude stadshart en het moderne zakelijke gedeelte. Vanaf het water lijkt alles nog mooier!

Römerberg – Veel stadsgidsen starten op de Römerberg in het DömRomer kwartier. Op het plein tref je tevens de Oude Nicolaaskerk met een puntig groen dak. Leuk aan de Römerberg zijn de gerestaureerde panden en gevels die Frankfurt weer op de kaart hebben gezet.

Daarbij tref je vlakbij de Dom van Frankfurt. De kathedraal stamt oorspronkelijk uit de 13e eeuw, maar is in de tussentijd al twee keer gerenoveerd. In 1867 vanwege een brand en na de tweede wereldoorlog door een bombardement. Gelukkig is de 95 meter hoge Dom van Frankfurt tegenwoordig weer in volle glorie te bewonderen.

Main Tower Frankfurt – Een relatief nieuwe, maar leuke bezienswaardigheid is de Main Tower in Frankfurt. Deze toren van 200 meter hoog geeft een prachtig uitzicht over de stad. Het hypermoderne gebouw is daarbij een lust voor het oog en een knap staaltje architectuur.

Denny van den Broek
Denny van den Broek
2023-07-20
Elke keer weer geweldige aanbiedingen. Dit keer een win actie die ik graag zou winnen om een dagje gratis te reizen.
marion dielemans
marion dielemans
2023-07-19
Openbaar vervoer voor werk maar ook om te recreëren, om bereikbaar en toegankelijk te zijn voor alle Nederlandse burgers en ook alle mensen die ons prachtige land met een bezoek vereren!
Carla Blesting
Carla Blesting
2023-07-19
Ik wil heel graag in aanmerking komen voor de twee gratis tickets om met mijn broer naar onze 96 jarige tante te gaan, die wij door de afstand en kosten helaas al een jaar niet bezocht hebben
Heleen Hoogeveen
Heleen Hoogeveen
2023-07-19
Altijd fijn voordelig met de trein. Zeker met deze leuke actie👍🏻 Ik zou graag met mijn man, die ik haast 50 jaar ken gaan reizen. Altijd leuk om iets te winnen, nu maar duimen🍀🍀😀👍🏻
Hans Schmidt
Hans Schmidt
2023-07-19
Wij verbeugen ons al enkele jaren als U ons het niews over de goedkoope treinkaartjes informeert. Hartelijk dank.
Nini Oude Nijhuis
Nini Oude Nijhuis
2023-07-19
Altijd de juiste acties, en super fijn alles op 1 plek te hebben
Paula Ras
Paula Ras
2023-07-19
Een cadeautje als ik een keer vaker naar mijn vriendin in België zou kunnen reizen op mijn leeftijd
Wanneer goedkope treinkaartjes naar Londen?

Wanneer goedkope treinkaartjes naar Londen?

Binnenkort een op CityTrip naar Londen? Dan reis je natuurlijk comfortabel en duurzaam per trein naar Londen. Opstappen kan op station Amsterdam Centraal en Rotterdam Centraal, waarna je met een rechtstreekse verbinding per Eurostar naar Londen wordt gebracht. Dit al...

Wanneer goedkope treinkaartjes naar Parijs?

Wanneer goedkope treinkaartjes naar Parijs?

Voor een stedentrip naar Parijs is de trein een uitstekend vervoersmiddel. Er vertrekken dagelijks meerdere treinen van Eurostar vanaf Amsterdam Centraal en Rotterdam Centraal. Deze rijden via Antwerpen en Brussel Zuid (Midi) naar station Gare du Nord in Parijs. Met...

Pin It on Pinterest