NS International: Trein naar Frankfurt v.a. 39 euro

Frankfurt
  • ☑️ Prijs Treinticket Frankfurt v.a. € 39
  • ☑️ Reistijd per ICE International 03:55 uur
  • ☑️ 6 treinen vanuit Amsterdam, Utrecht en Arnhem
  • ☑️ Rechtstreekse verbinding

Een leuk, romantisch of interessant weekendje weg? Deze bestemming in Duitsland heeft het allemaal! Reis eenvoudig en snel met NS International naar Frankfurt am Main. Een historisch centrum gecombineerd met een modern zakelijk stadsdeel. Uiteraard reis je met de trein naar Frankfurt, vanwege de reistijd, prijs en het comfort. Daarbij is de internationale trein nog duurzaam ook!

Met NS International naar Frankfurt

Met een reistijd van 3.53 uur reis je per ICE International naar Frankfurt. Treinkaartjes zijn verkrijgbaar vanaf 39 euro (2e klas) en 70 euro (1e klas). Prettig aan de treinreis vanuit Nederland is de directe verbinding vanaf station Amsterdam, Utrecht en Arnhem centraal. Boek je treinkaartje online zonder boekingskosten 2 tot 6 maanden voor vertrek.

Prijs Trein Frankfurt

ICE International naar Frankfurt am Main

Zorgeloos, snel en comfortabel verloopt de treinrit per ICE International. Je stapt in zonder inchecktijd en kan bij vragen altijd terecht bij het aanwezige personeel. Vervolgens zoek je een zitplaats en stapt na 3.53 uur in het centrum van de stad.

Route ICE International naar Frankfurt

In Nederland kan je opstappen op de rechtstreekse ICE International naar Frankfurt op station Amsterdam Centraal, Utrecht Centraal of Arnhem Centraal. Later stopt de trein nog op een aantal stations in Duitsland, zoals Oberhausen, Duisburg, Düsseldorf en Keulen.

Mooie bezienswaardigheden

Je treft diverse mooie bezienswaardigheden in Frankfurt. Hiervan hebben we er een aantal geselecteerd.

Rondvaart over de Main – Dwars door de stad loopt rivier de Main. Je kan hier een leuke wandeling langs maken, maar nog mooier is misschien wel de rondvaart. Je passeert leuke gebieden als het oude stadshart en het moderne zakelijke gedeelte. Vanaf het water lijkt alles nog mooier!

Römerberg – Veel stadsgidsen starten op de Römerberg in het DömRomer kwartier. Op het plein tref je tevens de Oude Nicolaaskerk met een puntig groen dak. Leuk aan de Römerberg zijn de gerestaureerde panden en gevels die Frankfurt weer op de kaart hebben gezet.

Daarbij tref je vlakbij de Dom van Frankfurt. De kathedraal stamt oorspronkelijk uit de 13e eeuw, maar is in de tussentijd al twee keer gerenoveerd. In 1867 vanwege een brand en na de tweede wereldoorlog door een bombardement. Gelukkig is de 95 meter hoge Dom van Frankfurt tegenwoordig weer in volle glorie te bewonderen.

Main Tower Frankfurt – Een relatief nieuwe, maar leuke bezienswaardigheid is de Main Tower in Frankfurt. Deze toren van 200 meter hoog geeft een prachtig uitzicht over de stad. Het hypermoderne gebouw is daarbij een lust voor het oog en een knap staaltje architectuur.

Alle rechten voorbehouden 2020 - 2021 | Goedkoop-treinkaartje.nl

This window will automatically close in 15 seconds
Deel deze pagina!