NS International: Trein naar Keulen v.a. 20 euro

  • ☑️ Treinticket Keulen v.a. € 20
  • ☑️ Reistijd 2.38 uur
  • ☑️ 6x ICE International vanuit Amsterdam, Utrecht en Arnhem
  • ☑️ Directe trein naar Keulen

Treinreizen is tegenwoordig populairder dan ooit. Het is niet alleen een voordelige en comfortabele manier van reizen, maar ook bewust en duurzaam. Zeker op het traject naar Keulen is de moderne hogesnelheidstrein het perfecte vervoersmiddel. Vanaf Amsterdam Centraal, Utrecht Centraal en Arnhem Centraal vertrekt er elke dag minimaal 5 keer een directe trein naar Keulen Hbf.

Met NS International naar Keulen

Wanneer je een internationaal treinticket bij NS International naar Keulen koopt is de reis helemaal geregeld. Je ontvangt de tickets per e-mail of post, waarna je op reis kunt. Voor de ICE International naar Köln Hbf is het reserveren van een zitplaats niet verplicht. Wel raden wij dit aan om het reisgemak te vergroten. Lukt het niet of heeft u een vraag? Geen probleem, want er is altijd voldoende personeel aanwezig op de trein.

Trein Keulen

Treintickets naar Keulen zijn 1 tot 5 maanden voor vertrek verkrijgbaar tegen het laagste tarief. SuperSparPreis voor 20 euro (2e klas), waarna de prijzen flink kunnen stijgen naar 30 en zelfs 40 euro per enkele reis. 1e klas reizen begint vanaf 40 euro voor de treinreis per ICE International.

Route per ICE International

Vanuit Nederland vertrekken er dagelijks ongeveer 6 treinen naar deze bestemming in Duitsland. Vanaf station Amsterdam rijdt de trein naar Utrecht en Arnhem, waarna deze de Duitse grens overgaat. In Duitsland stopt de trein op station Oberhausen, Duisburg en Düsseldorf, waarna hij arriveert in Keulen. De totale reistijd vanaf Amsterdam is 2.38 uur.

Route ICE International naar Keulen

Bezienswaardigheden in Keulen

De stad is compact en kent leuke bezienswaardigheden. Maak een rondvaart over de Rijn of een gezellige avondwandeling over de spoorbrug. Daarbij heeft Keulen diverse evenementen, zoals kerstmarkten en muziekfestivals. Andere bezienswaardigheden die niet mag missen zijn:

  • Dom van Keulen; enorme Gotische kathedraal met panoramapunt bovenop de torens.
  • Altstad; historische gedeelte van Keulen met veel winkels, terrasjes en restaurants. Een zeer gezellig en typisch Duits gedeelte in Keulen.
  • Rathaus; het stadhuis van Keulen met torens afkomstig uit de 14e eeuw.
  • Gross Sint Martin; Een Romaanse kerk die opvalt door de vier hoektorens.
  • Hohenzollernbrücke; de beroemde Spoorbrug van Keulen met drie bogen en miljoenen hangsloten. Verklaar hier de liefde aan je partner en hang een slotje aan de brug.

 

 

Denny van den Broek
Denny van den Broek
2023-07-20
Elke keer weer geweldige aanbiedingen. Dit keer een win actie die ik graag zou winnen om een dagje gratis te reizen.
marion dielemans
marion dielemans
2023-07-19
Openbaar vervoer voor werk maar ook om te recreëren, om bereikbaar en toegankelijk te zijn voor alle Nederlandse burgers en ook alle mensen die ons prachtige land met een bezoek vereren!
Carla Blesting
Carla Blesting
2023-07-19
Ik wil heel graag in aanmerking komen voor de twee gratis tickets om met mijn broer naar onze 96 jarige tante te gaan, die wij door de afstand en kosten helaas al een jaar niet bezocht hebben
Heleen Hoogeveen
Heleen Hoogeveen
2023-07-19
Altijd fijn voordelig met de trein. Zeker met deze leuke actie👍🏻 Ik zou graag met mijn man, die ik haast 50 jaar ken gaan reizen. Altijd leuk om iets te winnen, nu maar duimen🍀🍀😀👍🏻
Hans Schmidt
Hans Schmidt
2023-07-19
Wij verbeugen ons al enkele jaren als U ons het niews over de goedkoope treinkaartjes informeert. Hartelijk dank.
Nini Oude Nijhuis
Nini Oude Nijhuis
2023-07-19
Altijd de juiste acties, en super fijn alles op 1 plek te hebben
Paula Ras
Paula Ras
2023-07-19
Een cadeautje als ik een keer vaker naar mijn vriendin in België zou kunnen reizen op mijn leeftijd
Fietsen in Londen: 5 leuke fietsroutes in Londen

Fietsen in Londen: 5 leuke fietsroutes in Londen

Londen biedt een aantal fantastische fietsroutes die je langs enkele van de meest iconische bezienswaardigheden van de stad voeren, terwijl je tegelijkertijd kunt genieten van de prachtige parken en sfeervolle wijken. Voordat je op pad gaat, is het belangrijk om te...

Rotterdam: proef met wegwerpbekers tegen afvalberg

Rotterdam: proef met wegwerpbekers tegen afvalberg

Rotterdamse ondernemers, in samenwerking met de gemeente Rotterdam en NS, hebben de handen ineengeslagen om een innovatieve oplossing te introduceren voor het probleem van wegwerpbekers. Vanaf 18 maart wordt een proef gelanceerd waarbij reizigers op station Rotterdam...

Eurostar: trein naar Londen in 2024

Eurostar: trein naar Londen in 2024

Ontdek wereldstad Londen! Deze bruisende bestemming met iconische bezienswaardigheden is populair, vanwege zijn lange winkelstraten, warenhuizen, cultuur van magie en ontdek de bruisende energie, de iconische bezienswaardigheden en de rijke geschiedenis van Londen,...

Pin It on Pinterest