NS International: Trein naar Hamburg vanaf 33 euro

  • ☑️ Prijs Treinticket Hamburg v.a. € 33
  • ☑️ Reistijd van 05:12 uur
  • ☑️ IC Berlijn of ICE International
  • ☑️ Met één overstap naar Hamburg

Hamburg is een leuke en veelzijdige stad in Duitsland. Het is dan ook niet voor niets dat er steeds meer mensen met de trein naar Hamburg reizen. Wanneer je met NS International naar Hamburg Hbf reist is een comfortabele heen en terugreis direct geregeld. Online zijn goedkope treinkaartjes naar Hamburg in enkele stappen besteld en betaal je geen boekingskosten. Tickets kosten 33 euro (2e klas) en 60 euro (1e klas). Ook met duurzaam met de trein naar Hamburg? Wacht dan niet langer en bekijk de beschikbaarheid.

Met NS International naar Hamburg

Er zijn bij NS International verschillende tariefsoorten verkrijgbaar, namelijk SuperSparPreis, SparPreis en Flex. Verschil zit voornamelijk in de flexibiliteit van de kaartjes. Zo kan je met SuperSparPreis na aankoop niets meer wijzigen, terwijl dit met SparPreis en Flex nog wel mogelijk is. De voordeligste kaartjes kosten 33 euro, maar wil je meer flexibiliteit stijgt de prijs naar 43 euro (Mid-Flex / SparPreis) of 66 (Full-Flex).

InterCity Berlijn of ICE International

Er is eigenlijk geen directe trein naar Hamburg. In plaats daarvan kan je kiezen uit twee routes, namelijk per InterCity Berlijn (IC Berlijn) of ICE International.

InterCity Berlijn naar Hamburg

Wanneer je met de InterCity Berlijn reist is een kaartje verkrijgbaar vanaf 39 euro (2e klas) of 70 euro (1e klas). Je reist eerst met de trein naar Osnabruck, waarna je overstapt op de rechtstreekse trein naar Hamburg Hbf. Met een reistijd van 5.12 uur kom je aan in op het station.

Route IC Berlijn

ICE International naar Hamburg

Als je kiest voor de ICE International naar Hamburg vertrekt deze vanaf Amsterdam Centraal, Utrecht of Arnhem. Vervolgens reis je door naar station Duisburg Hbf en stapt daar over op de directe ICE naar Hamburg Hbf. Met een reistijd van 5.42 uur kom je aan in het metropool van Duitsland.

ICE International route

Bezienswaardigheden in Hamburg

High-lights die je zeker niet mag overslaan zijn natuurlijk de Haven (inclusief rondvaart), diverse kerken en de rosse buurt. Belangrijke onderdelen die de tweede stad van Duitsland groot hebben gemaakt. De onderstaande 7 activiteiten en bezienswaardigheden mag je zeker niet missen!

  • Havenrondvaart: Bekijk de stad en haven vanaf het water en ontdek de mooiste plekjes van deze fantastische Duitse bestemming.
  • Schanzeviertel: Wijk met knusse, gezellige en karakteristieke huizen en panden. Ga hier naartoe om even te ontspannen en te lunchen.
  • ST Pauli: Ontdek hier de Rosse buurt van Hamburg, de Reeperbahn en strand Pauli met uitzicht over de Elbe en Haven.
  • St Michaeliskirche en St Nicolaikirche: Bij een bezoek aan Hamburg moet je zeker even de twee kerken hebben bekeken. Wil je een goed panorama uitzicht over de stad? Beklim dan voor 5 euro de St Michaeliskirche!

 

Denny van den Broek
Denny van den Broek
2023-07-20
Elke keer weer geweldige aanbiedingen. Dit keer een win actie die ik graag zou winnen om een dagje gratis te reizen.
marion dielemans
marion dielemans
2023-07-19
Openbaar vervoer voor werk maar ook om te recreëren, om bereikbaar en toegankelijk te zijn voor alle Nederlandse burgers en ook alle mensen die ons prachtige land met een bezoek vereren!
Carla Blesting
Carla Blesting
2023-07-19
Ik wil heel graag in aanmerking komen voor de twee gratis tickets om met mijn broer naar onze 96 jarige tante te gaan, die wij door de afstand en kosten helaas al een jaar niet bezocht hebben
Heleen Hoogeveen
Heleen Hoogeveen
2023-07-19
Altijd fijn voordelig met de trein. Zeker met deze leuke actie👍🏻 Ik zou graag met mijn man, die ik haast 50 jaar ken gaan reizen. Altijd leuk om iets te winnen, nu maar duimen🍀🍀😀👍🏻
Hans Schmidt
Hans Schmidt
2023-07-19
Wij verbeugen ons al enkele jaren als U ons het niews over de goedkoope treinkaartjes informeert. Hartelijk dank.
Nini Oude Nijhuis
Nini Oude Nijhuis
2023-07-19
Altijd de juiste acties, en super fijn alles op 1 plek te hebben
Paula Ras
Paula Ras
2023-07-19
Een cadeautje als ik een keer vaker naar mijn vriendin in België zou kunnen reizen op mijn leeftijd
Fietsen in Londen: 5 leuke fietsroutes in Londen

Fietsen in Londen: 5 leuke fietsroutes in Londen

Londen biedt een aantal fantastische fietsroutes die je langs enkele van de meest iconische bezienswaardigheden van de stad voeren, terwijl je tegelijkertijd kunt genieten van de prachtige parken en sfeervolle wijken. Voordat je op pad gaat, is het belangrijk om te...

Rotterdam: proef met wegwerpbekers tegen afvalberg

Rotterdam: proef met wegwerpbekers tegen afvalberg

Rotterdamse ondernemers, in samenwerking met de gemeente Rotterdam en NS, hebben de handen ineengeslagen om een innovatieve oplossing te introduceren voor het probleem van wegwerpbekers. Vanaf 18 maart wordt een proef gelanceerd waarbij reizigers op station Rotterdam...

Eurostar: trein naar Londen in 2024

Eurostar: trein naar Londen in 2024

Ontdek wereldstad Londen! Deze bruisende bestemming met iconische bezienswaardigheden is populair, vanwege zijn lange winkelstraten, warenhuizen, cultuur van magie en ontdek de bruisende energie, de iconische bezienswaardigheden en de rijke geschiedenis van Londen,...

Pin It on Pinterest