NS International: Trein naar Hamburg vanaf 33 euro

Hamburg
  • ☑️ Prijs Treinticket Hamburg v.a. € 33
  • ☑️ Reistijd van 05:12 uur
  • ☑️ IC Berlijn of ICE International
  • ☑️ Met één overstap naar Hamburg
Hamburg is een leuke en veelzijdige stad in Duitsland. Het is dan ook niet voor niets dat er steeds meer mensen met de trein naar Hamburg reizen. Wanneer je met NS International naar Hamburg Hbf reist is een comfortabele heen en terugreis direct geregeld. Online zijn goedkope treinkaartjes naar Hamburg in enkele stappen besteld en betaal je geen boekingskosten. Tickets kosten 33 euro (2e klas) en 60 euro (1e klas). Ook met duurzaam met de trein naar Hamburg? Wacht dan niet langer en bekijk de beschikbaarheid.

Met NS International naar Hamburg

Er zijn bij NS International verschillende tariefsoorten verkrijgbaar, namelijk SuperSparPreis, SparPreis en Flex. Verschil zit voornamelijk in de flexibiliteit van de kaartjes. Zo kan je met SuperSparPreis na aankoop niets meer wijzigen, terwijl dit met SparPreis en Flex nog wel mogelijk is. De voordeligste kaartjes kosten 33 euro, maar wil je meer flexibiliteit stijgt de prijs naar 43 euro (Mid-Flex / SparPreis) of 66 (Full-Flex).

InterCity Berlijn of ICE International

Er is eigenlijk geen directe trein naar Hamburg. In plaats daarvan kan je kiezen uit twee routes, namelijk per InterCity Berlijn (IC Berlijn) of ICE International.

InterCity Berlijn naar Hamburg

Wanneer je met de InterCity Berlijn reist is een kaartje verkrijgbaar vanaf 39 euro (2e klas) of 70 euro (1e klas). Je reist eerst met de trein naar Osnabruck, waarna je overstapt op de rechtstreekse trein naar Hamburg Hbf. Met een reistijd van 5.12 uur kom je aan in op het station.Route IC Berlijn

ICE International naar Hamburg

Als je kiest voor de ICE International naar Hamburg vertrekt deze vanaf Amsterdam Centraal, Utrecht of Arnhem. Vervolgens reis je door naar station Duisburg Hbf en stapt daar over op de directe ICE naar Hamburg Hbf. Met een reistijd van 5.42 uur kom je aan in het metropool van Duitsland.ICE International route

Bezienswaardigheden in Hamburg

High-lights die je zeker niet mag overslaan zijn natuurlijk de Haven (inclusief rondvaart), diverse kerken en de rosse buurt. Belangrijke onderdelen die de tweede stad van Duitsland groot hebben gemaakt. De onderstaande 7 activiteiten en bezienswaardigheden mag je zeker niet missen!
  • Havenrondvaart: Bekijk de stad en haven vanaf het water en ontdek de mooiste plekjes van deze fantastische Duitse bestemming.
  • Schanzeviertel: Wijk met knusse, gezellige en karakteristieke huizen en panden. Ga hier naartoe om even te ontspannen en te lunchen.
  • ST Pauli: Ontdek hier de Rosse buurt van Hamburg, de Reeperbahn en strand Pauli met uitzicht over de Elbe en Haven.
  • St Michaeliskirche en St Nicolaikirche: Bij een bezoek aan Hamburg moet je zeker even de twee kerken hebben bekeken. Wil je een goed panorama uitzicht over de stad? Beklim dan voor 5 euro de St Michaeliskirche!
 
Alle rechten voorbehouden 2020 - 2021 | Goedkoop-treinkaartje.nl

This window will automatically close in 15 seconds
Deel deze pagina!