Goedkope treinkaartjes in oktober 2024

Ben je op zoek naar goedkope treinkaartjes voor 2024? Goed nieuws: de prijzen voor treinkaartjes zijn dit jaar stabiel gebleven. Dit betekent dat ook in 2024 de trein één van de voordeligste manieren van reizen blijft. Of je nu dagelijks reist, een weekendje weg wilt of een internationale bestemming zoekt, er zijn volop mogelijkheden om voordelig op pad te gaan. Wij houden je graag op de hoogte van de laatste aanbiedingen en tips. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en volg ons op sociale media, zodat je niets mist.

Van enkele reizen en retourtickets tot dagkaarten en internationale tickets, in 2024 zijn er volop kortingsopties beschikbaar. Bovendien biedt de NS Spoordeelwinkel elke maand aantrekkelijke kortingen op uitjes, en kun je met het NS Groepsticket nog voordeliger op pad met vrienden of familie.

NS Groepsticket vanaf € 7,15

Met het NS Groepsticket reis je voordelig in een groep van minimaal vier personen. Hoe groter de groep, hoe lager de prijs, met tarieven die dalen tot slechts € 7,15 per persoon voor een enkele reis. Dit ticket is perfect voor dagjes uit en moet worden gebruikt in de daluren of in het weekend. Een geweldige optie voor wie samen met familie of vrienden een uitstapje wil maken.

Lees meer over het NS Groepsticket

Jongerendagkaart vanaf € 7,95

Voor jongeren tussen de 12 en 18 jaar is de NS Jongerendagkaart een uitkomst. Voor slechts € 7,95 kunnen jongeren een hele dag onbeperkt door heel Nederland reizen, in de daluren of het weekend. Deze kaart is ideaal voor een bezoek aan vrienden, familie of evenementen, en biedt volop vrijheid voor jonge reizigers.

Meer informatie over de Jongerendagkaart

NS Spoordeelwinkel Uitjes

De NS Spoordeelwinkel biedt maandelijks nieuwe kortingen op uitjes, evenementen en activiteiten. Van stedentrips tot dagjes uit, er zijn volop mogelijkheden om voordelig eropuit te gaan. De nieuwste aanbiedingen worden regelmatig geüpdatet, dus blijf op de hoogte via onze website en nieuwsbrief.

Ontdek de nieuwste NS Spoordeelwinkel acties

Dal Voordeel Flex: 40% Korting

Met het Dal Voordeel Flex abonnement reis je met 40% korting in de daluren. Dit abonnement is de eerste drie maanden verkrijgbaar voor slechts € 2,50 per maand. Reis je regelmatig? Dan heb je de kosten vaak al binnen één of twee reizen terugverdiend. Het abonnement biedt maximale flexibiliteit, waardoor je ook op kortere termijn kunt profiteren van lagere tarieven.

Alles over Dal Voordeel Flex

EarlyBird naar België

Op zoek naar een betaalbare treinreis naar België? Met de EarlyBird tickets kun je voordelig reizen naar Belgische bestemmingen zoals Antwerpen, Brussel en Brugge. Perfect voor een dagje shoppen, een weekendje weg of een culinaire trip, waarbij je kunt genieten van de Vlaamse friet, chocolade en bier.

Meer over EarlyBird tickets naar België

Korting naar Duitsland

Reis voordelig naar onze oosterburen met de trein! Met vroege boekingen zijn er flinke kortingen te behalen op treintickets naar Duitsland. Of je nu naar Berlijn, Keulen, Düsseldorf of Hamburg reist, de ICE International, nachttrein of IC Berlijn brengt je snel en comfortabel naar je bestemming.

Ontdek de voordelige treinkaartjes naar Duitsland

10% Korting met Glimble van Arriva

De Glimble-app van Arriva is ideaal voor wie alles-in-één reisoplossingen zoekt. Plan je volledige reis, inclusief treintickets, bustickets en zelfs deelvervoer, in één app. Daarnaast profiteer je van 10% korting op treinkaartjes tijdens de daluren en in het weekend, een handige optie voor incidentele reizigers.

Ontvang 10% korting met Glimble

Blijf op de hoogte van de laatste aanbiedingen

Reizen met de trein is in 2024 betaalbaarder dan ooit dankzij deze voordelige aanbiedingen. Om niets te missen, kun je je inschrijven voor onze nieuwsbrief of ons volgen op sociale media. Zo ben je altijd als eerste op de hoogte van nieuwe kortingen, reisproducten en acties.

Of je nu alleen, met vrienden of familie reist, met deze opties wordt treinreizen in 2024 nóg aantrekkelijker.

Ontvang acties

Kerstmarkt in Hannover per trein

Kerstmarkt in Hannover per trein

Hannover organiseert elk jaar meerdere kerstmarkten die veel bezoekers aantrekken. Deze markten beginnen doorgaans eind november en lopen tot vlak voor Kerstmis. Bezoek Hannover in feestelijke en winterse sferen. Reis per trein naar de kerstmarkt in Hannover en maak...

Stedentrip naar Hannover per trein

Stedentrip naar Hannover per trein

Hannover, een vaak over het hoofd geziene parel in Duitsland, is de perfecte bestemming voor een verrassende stedentrip. Hoewel velen de stad passeren op weg naar andere bestemmingen, biedt Hannover een rijke mix van cultuur, natuur en moderne flair. Van het...

Pin It on Pinterest