Alles over: Trein naar Londen

Een van de meest bezochte steden ter wereld. Londen is een snelle, hippe en moderne stad met tal van bezienswaardigheden. Eerlijk gezegd heeft de stad zoveel te bieden dat dit bij het eerste bezoek vaak nog niet naar voren komt. De vele indrukken moeten even bezinken voor u aan de details van deze wereldstad kunt beginnen. Reis met de trein naar Londen en reis per Eurostar door de kanaaltunnel.

De stad is een must-see, maar wij raden aan om hotelovernachtingen en de reis vroegtijdig te boeken. Prijzen kunnen fors zijn in deze stad, mits u profiteert van vroegboekkorting.

Overdag eerst even rivier de Thames bewonderen, waarna u aanschuift bij één van de restaurantjes aan het water voor een bordje ‘Fish and Chips’. Vervolgens maakt u een boottocht over de Thames of een Hop-on-Hop-off bus door Londen voor een zeer effectieve eerste dag in Londen.

Vragen over: Trein naar Londen

Wat is de trein naar Londen

Het is dagelijks 3x mogelijk om met de trein naar Londen te reizen. Eurostar verzorgt het traject via de HSL en Kanaaltunnel. Het is tevens mogelijk om eerst per InterCity Brussel of Thalys naar Brussel.
Reisinformatie trein naar Londen

Wat is de route?

De internationale trein naar Londen vertrekt vanaf Amsterdam Centraal en rijdt via Schiphol Airport en Rotterdam Centraal naar België. In Belgie stopt de hogesnelheidstrein op station Antwerpen en Brussel. Op station Brussel Zuid/Midi is er een grenscontrole, waarna de Eurostar door de Kanaaltunnel naar Engeland rijdt.
Route Eurostar

Wat is de reistijd?

Amsterdam naar Londen: 04:39 uur
Schiphol naar Londen: 04:23 uur
Rotterdam naar Londen: 03:59 uur

Wat is de prijs?

Tickets met vroegboekkorting zijn 3 tot 6 maanden voor vertrek beperkt verkrijgbaar. Een enkele reis kost € 59 (2e klas) en € 99 (1e klas). Wanneer deze kortingskaartjes naar Londen uitverkocht zijn wordt het tarief verhoogt naar € 69. Een tot twee maanden voor vertrek kan de prijs van een treinkaartje naar London St. Pancras oplopen naar € 265.
Prijs Trein Londen

Waar koop ik kaartjes?

Kaartjes voor de trein naar Londen zijn verkrijgbaar bij verschillende aanbieders als TheTrainLine, B-Europe, Deutsche Bahn en NS International. Ticket naar Londen zijn tot 6 maanden voor vertrek te koop.

Zoek tickets

Ontvang acties

5 Mooie wandelingen in Zwitserland

5 Mooie wandelingen in Zwitserland

Niets evenaart de zaligheid van wandelen tijdens een vakantie. Een wandelvakantie blijft dé manier om je geest leeg te maken en jezelf echt op te laden voordat je terug aan het werk moet. Om volledig te ontspannen, is het geen slecht idee om Zwitserland te bezoeken,...

Trein en dagje weg: Welkom in Enkhuizen!

Trein en dagje weg: Welkom in Enkhuizen!

Enkhuizen is zo’n stad waar je lekker rondstruint langs mooie grachten en sfeervolle straatjes met markante namen als Hemeltje en Drie Groene Eikels. Op je gemak bijzondere winkels en leuke musea ontdekken, koffie drinken bij het Rijksmagazijn of Coffy-Huys, een...

Perfecte CityTrip bestemmingen in België

Perfecte CityTrip bestemmingen in België

België is een klein land, maar het heeft een enorme verscheidenheid aan steden en regio's die ideaal zijn voor een perfecte citytrip. Of je nu op zoek bent naar een bruisende metropool zoals Brussel of Antwerpen, een charmante historische stad zoals Brugge of Gent, of...

Pin It on Pinterest

Deel deze pagina

Geef het door aan iemand anders