Alles over: Trein naar Londen

Een van de meest bezochte steden ter wereld. Londen is een snelle, hippe en moderne stad met tal van bezienswaardigheden. Eerlijk gezegd heeft de stad zoveel te bieden dat dit bij het eerste bezoek vaak nog niet naar voren komt. De vele indrukken moeten even bezinken voor u aan de details van deze wereldstad kunt beginnen. Reis met de trein naar Londen en reis per Eurostar door de kanaaltunnel.

De stad is een must-see, maar wij raden aan om hotelovernachtingen en de reis vroegtijdig te boeken. Prijzen kunnen fors zijn in deze stad, mits u profiteert van vroegboekkorting.

Overdag eerst even rivier de Thames bewonderen, waarna u aanschuift bij één van de restaurantjes aan het water voor een bordje ‘Fish and Chips’. Vervolgens maakt u een boottocht over de Thames of een Hop-on-Hop-off bus door Londen voor een zeer effectieve eerste dag in Londen.

Vragen over: Trein naar Londen

Wat is de trein naar Londen

Het is dagelijks 3x mogelijk om met de trein naar Londen te reizen. Eurostar verzorgt het traject via de HSL en Kanaaltunnel. Het is tevens mogelijk om eerst per InterCity Brussel of Thalys naar Brussel.
Reisinformatie trein naar Londen

Wat is de route?

De internationale trein naar Londen vertrekt vanaf Amsterdam Centraal en rijdt via Schiphol Airport en Rotterdam Centraal naar België. In Belgie stopt de hogesnelheidstrein op station Antwerpen en Brussel. Op station Brussel Zuid/Midi is er een grenscontrole, waarna de Eurostar door de Kanaaltunnel naar Engeland rijdt.
Route Eurostar

Wat is de reistijd?

Amsterdam naar Londen: 04:39 uur
Schiphol naar Londen: 04:23 uur
Rotterdam naar Londen: 03:59 uur

Wat is de prijs?

Tickets met vroegboekkorting zijn 3 tot 6 maanden voor vertrek beperkt verkrijgbaar. Een enkele reis kost € 59 (2e klas) en € 99 (1e klas). Wanneer deze kortingskaartjes naar Londen uitverkocht zijn wordt het tarief verhoogt naar € 69. Een tot twee maanden voor vertrek kan de prijs van een treinkaartje naar London St. Pancras oplopen naar € 265.
Prijs Trein Londen

Waar koop ik kaartjes?

Kaartjes voor de trein naar Londen zijn verkrijgbaar bij verschillende aanbieders als TheTrainLine, B-Europe, Deutsche Bahn en NS International. Ticket naar Londen zijn tot 6 maanden voor vertrek te koop.

Zoek tickets

Denny van den Broek
Denny van den Broek
2023-07-20
Elke keer weer geweldige aanbiedingen. Dit keer een win actie die ik graag zou winnen om een dagje gratis te reizen.
marion dielemans
marion dielemans
2023-07-19
Openbaar vervoer voor werk maar ook om te recreëren, om bereikbaar en toegankelijk te zijn voor alle Nederlandse burgers en ook alle mensen die ons prachtige land met een bezoek vereren!
Carla Blesting
Carla Blesting
2023-07-19
Ik wil heel graag in aanmerking komen voor de twee gratis tickets om met mijn broer naar onze 96 jarige tante te gaan, die wij door de afstand en kosten helaas al een jaar niet bezocht hebben
Heleen Hoogeveen
Heleen Hoogeveen
2023-07-19
Altijd fijn voordelig met de trein. Zeker met deze leuke actie👍🏻 Ik zou graag met mijn man, die ik haast 50 jaar ken gaan reizen. Altijd leuk om iets te winnen, nu maar duimen🍀🍀😀👍🏻
Hans Schmidt
Hans Schmidt
2023-07-19
Wij verbeugen ons al enkele jaren als U ons het niews over de goedkoope treinkaartjes informeert. Hartelijk dank.
Nini Oude Nijhuis
Nini Oude Nijhuis
2023-07-19
Altijd de juiste acties, en super fijn alles op 1 plek te hebben
Paula Ras
Paula Ras
2023-07-19
Een cadeautje als ik een keer vaker naar mijn vriendin in België zou kunnen reizen op mijn leeftijd

Ontvang acties

Trein naar Duitsland met kinderen

Trein naar Duitsland met kinderen

Ook naar Duitsland kan je eenvoudig per trein met kinderen reizen. Hiervoor zijn diverse voordelen en regelingen bedacht om de reis betaalbaar en toegankelijk te houden voor ouders. Voor de treinreis naar Duitsland is in treinen als de IC Berlijn en ICE International...

Trein en kinderen naar Frankrijk

Trein en kinderen naar Frankrijk

Binnenkort een leuke bestemming in Frankrijk bezoeken, zoals Parijs, Disneyland of één van de vele andere topbestemmingen. Dan ben je vast benieuwd hoe het werkt met kinderen in de trein door Frankrijk. In treinen als de TGV en Eurostar zijn vaak kortingsmogelijkheden...

Pin It on Pinterest