Alles over: Trein naar Londen

Een van de meest bezochte steden ter wereld. Londen is een snelle, hippe en moderne stad met tal van bezienswaardigheden. Eerlijk gezegd heeft de stad zoveel te bieden dat dit bij het eerste bezoek vaak nog niet naar voren komt. De vele indrukken moeten even bezinken voor u aan de details van deze wereldstad kunt beginnen. Reis met de trein naar Londen en reis per Eurostar door de kanaaltunnel.

De stad is een must-see, maar wij raden aan om hotelovernachtingen en de reis vroegtijdig te boeken. Prijzen kunnen fors zijn in deze stad, mits u profiteert van vroegboekkorting.

Overdag eerst even rivier de Thames bewonderen, waarna u aanschuift bij één van de restaurantjes aan het water voor een bordje ‘Fish and Chips’. Vervolgens maakt u een boottocht over de Thames of een Hop-on-Hop-off bus door Londen voor een zeer effectieve eerste dag in Londen.

Vragen over: Trein naar Londen

Wat is de trein naar Londen

Het is dagelijks 3x mogelijk om met de trein naar Londen te reizen. Eurostar verzorgt het traject via de HSL en Kanaaltunnel. Het is tevens mogelijk om eerst per InterCity Brussel of Thalys naar Brussel.
Reisinformatie trein naar Londen

Wat is de route?

De internationale trein naar Londen vertrekt vanaf Amsterdam Centraal en rijdt via Schiphol Airport en Rotterdam Centraal naar België. In Belgie stopt de hogesnelheidstrein op station Antwerpen en Brussel. Op station Brussel Zuid/Midi is er een grenscontrole, waarna de Eurostar door de Kanaaltunnel naar Engeland rijdt.
Route Eurostar

Wat is de reistijd?

Amsterdam naar Londen: 04:39 uur
Schiphol naar Londen: 04:23 uur
Rotterdam naar Londen: 03:59 uur

Wat is de prijs?

Tickets met vroegboekkorting zijn 3 tot 6 maanden voor vertrek beperkt verkrijgbaar. Een enkele reis kost € 59 (2e klas) en € 99 (1e klas). Wanneer deze kortingskaartjes naar Londen uitverkocht zijn wordt het tarief verhoogt naar € 69. Een tot twee maanden voor vertrek kan de prijs van een treinkaartje naar London St. Pancras oplopen naar € 265.
Prijs Trein Londen

Waar koop ik kaartjes?

Kaartjes voor de trein naar Londen zijn verkrijgbaar bij verschillende aanbieders als TheTrainLine, B-Europe, Deutsche Bahn en NS International. Ticket naar Londen zijn tot 6 maanden voor vertrek te koop.

Zoek tickets

Ontvang acties

Waarom alleen noodzakelijk reizen met de trein?

Waarom alleen noodzakelijk reizen met de trein?

Het kabinet versoepelt de Coronamaatregelen steeds meer. Ook de NS rijdt weer op volle capaciteit, maar waarom mogen we dan alleen met de trein als dit noodzakelijk is? Deze vraag krijgen wij regelmatig binnen via het contactformulier en hier is eigenlijk geen kort...

Alles over: Trein naar Düsseldorf

Alles over: Trein naar Düsseldorf

Düsseldorf is een bruisende en hippen stad. Hier is werkelijk waar van alles te beleven. Winkelen op de Königsallee, ontdek de historische Altstadt en geniet van het uitzicht in de 234 meter hoge Rheinturm. Maak daarna een heerlijke rondvaart over de Rijn en ga...

Alles over: Trein naar Keulen

Alles over: Trein naar Keulen

Een mini-stedentrip, dagje shoppen of een gezellige kerstmarkt? Reis met de trein naar Keulen! Maak een wandeling door het gezellige stadshart met de Dom, Televisietoren en verschillende musea. Kom vervolgens even tot rust bij één van de restaurantjes aan de Rijn en...

Pin It on Pinterest

Deel deze pagina

Geef het door aan iemand anders