Trein naar Brno

  • ☑️ Treintickets Brno v.a. 50 euro
  • ☑️ ICE International en Railjet
  • ☑️ Duurzaam en comfortabel met de trein

Duurzaam, comfortabel en goedkoop met de trein naar Brno in Tsjechië? Je reist al vanaf 50 euro per ICE International en Railjet naar de twee na grootste stad van het land. Treinkaartjes naar Brno boek je bij diverse aanbieders als NS International, Deutsche Bahn, TheTrainLine en B-Europe. Vertrek vanaf Amsterdam Centraal, Utrecht of Arnhem en kom met slechts 2x overstappen en een reistijd van 12.29 uur aan in hartje centrum.

Voor de treinreis naar Brno reis je per ICE International en Railjet, maar je kan ook kiezen voor de nachttrein in combinatie met de Railjet. Allereerst reis je per ICE International of Nachttrein naar Wenen, waarna je overstapt op de Railjet van Wenen naar Brno voor het laatste deel van het traject. Reis je per ICE International? Dan is er een overstap op Frankfurt am Main voor de ICE International naar Wenen.

Prijs van treinkaartjes naar Brno

Wanneer je kiest voor de trein naar Brno is de prijs van een treinkaartje afhankelijk van het boekingsmoment, de reisklasse en het traject. Wanneer je 3 tot 6 maanden voor vertrek boekt, zijn ticketprijzen van 47 en 50 euro mogelijk. Liever extra comfortabel reizen? Eerste klas treinkaartjes naar Brno zijn verkrijgbaar voor slechts 60 euro (met vroegboekkorting). Het prijs verschil hierop is dus minimaal.

Naast de prijsfactoren is ook de flexibiliteit onderdeel van de ticketprijs. Denk aan wijziging- en annuleringsmogelijkheden die je tijdens het boekingsproces kunt afsluiten. Zo kan je bij de boeking kiezen voor Non-flex, Mid-flex en Full-flex tarief.

  • Non-flex tarief: de voordeligste prijs, maar wijzigen of annuleren is helaas niet mogelijk.
  • Mid-flex tarief: 6 euro toeslag per volwassene, waarbij je beperkt kan annuleren wijzigen.
  • Full-flex tarief: aanzienlijke toeslag afhankelijk van het boekingsmoment, waarbij annuleren en wijzigen is inbegrepen.

Reis per trein naar Brno

Met tal van bezienswaardigheden, heerlijke restaurants en bijzondere architectuur is Brno een leuke treinbestemming. Daarbij is het een echte studentenstad en kent de stad leuke cafés en bars. Een citytrip, weekendje weg of complete vakantie? De stad heeft voldoende te bieden.

Ontdek beschikbare treinen en zitplaatsen en boek jouw treinreis direct!

 

Mooiste bossen in Frankrijk per trein

Mooiste bossen in Frankrijk per trein

Frankrijk kent veel prachtige bosrijke natuurgebieden. De diversiteit van boomsoorten is enorm en zijn vaak eeuwenoud. Ben jij ook een natuurliefhebber, en heb je de Nederlandse bossen inmiddels wel gezien? Dan is het goed om te weten dat er in Frankrijk veel mooie...

5x fietsen in Frankrijk met de trein

5x fietsen in Frankrijk met de trein

Ben je een liefhebber van fietsen én Frankrijk? Wij hebben de 5 mooiste Franse fietsgebieden voor je geselecteerd. Door langgestrekte lavendelvelden en pittoreske Franse dorpjes of steden. Het land herbergt ontzettend veel mooie regio’s die je bij uitstek met de fiets...

5 Mooiste stranden in Frankrijk per trein

5 Mooiste stranden in Frankrijk per trein

Natuurlijk ben je benieuwd naar de 5 mooiste stranden van Frankrijk die je met de trein kan bereiken! Zeker als je binnenkort een leuke stedentrip of zomervakantie met de trein wilt plannen naar La Douce France. Bijvoorbeeld naar Corsica, Normandië of Frans Baskenland. De Franse stranden bezoek je niet alleen in het zomerseizoen. Ook in het najaar én in de winter ademen ze sfeer uit.

Pin It on Pinterest

Deel deze pagina

Geef het door aan iemand anders