Trein naar Brno

  • ☑️ Treintickets Brno v.a. 50 euro
  • ☑️ ICE International en Railjet
  • ☑️ Duurzaam en comfortabel met de trein

Duurzaam, comfortabel en goedkoop met de trein naar Brno in Tsjechië? Je reist al vanaf 50 euro per ICE International en Railjet naar de twee na grootste stad van het land. Treinkaartjes naar Brno boek je bij diverse aanbieders als NS International, Deutsche Bahn, TheTrainLine en B-Europe. Vertrek vanaf Amsterdam Centraal, Utrecht of Arnhem en kom met slechts 2x overstappen en een reistijd van 12.29 uur aan in hartje centrum.

Voor de treinreis naar Brno reis je per ICE International en Railjet, maar je kan ook kiezen voor de nachttrein in combinatie met de Railjet. Allereerst reis je per ICE International of Nachttrein naar Wenen, waarna je overstapt op de Railjet van Wenen naar Brno voor het laatste deel van het traject. Reis je per ICE International? Dan is er een overstap op Frankfurt am Main voor de ICE International naar Wenen.

Prijs van treinkaartjes naar Brno

Wanneer je kiest voor de trein naar Brno is de prijs van een treinkaartje afhankelijk van het boekingsmoment, de reisklasse en het traject. Wanneer je 3 tot 6 maanden voor vertrek boekt, zijn ticketprijzen van 47 en 50 euro mogelijk. Liever extra comfortabel reizen? Eerste klas treinkaartjes naar Brno zijn verkrijgbaar voor slechts 60 euro (met vroegboekkorting). Het prijs verschil hierop is dus minimaal.

Naast de prijsfactoren is ook de flexibiliteit onderdeel van de ticketprijs. Denk aan wijziging- en annuleringsmogelijkheden die je tijdens het boekingsproces kunt afsluiten. Zo kan je bij de boeking kiezen voor Non-flex, Mid-flex en Full-flex tarief.

  • Non-flex tarief: de voordeligste prijs, maar wijzigen of annuleren is helaas niet mogelijk.
  • Mid-flex tarief: 6 euro toeslag per volwassene, waarbij je beperkt kan annuleren wijzigen.
  • Full-flex tarief: aanzienlijke toeslag afhankelijk van het boekingsmoment, waarbij annuleren en wijzigen is inbegrepen.

Reis per trein naar Brno

Met tal van bezienswaardigheden, heerlijke restaurants en bijzondere architectuur is Brno een leuke treinbestemming. Daarbij is het een echte studentenstad en kent de stad leuke cafés en bars. Een citytrip, weekendje weg of complete vakantie? De stad heeft voldoende te bieden.

Ontdek beschikbare treinen en zitplaatsen en boek jouw treinreis direct!

 

Treinkaartjes en Trein naar Pilsen v.a. €38

Treinkaartjes en Trein naar Pilsen v.a. €38

☑️ Treintickets Pilsen v.a. 38 euro ☑️ ICE International en InterCity ☑️ Reistijd trein naar Pilsen: 9:44 uur Zoek tickets Duurzaam en comfortabel met de trein naar Pilsen in Tsjechië? Dan kijk je natuurlijk even op onze website. Goedkope treinkaartjes naar Pilsen...

Trein naar Karlsbad (Karlovy Vary)

Trein naar Karlsbad (Karlovy Vary)

☑️ Treintickets Karlsbad v.a. 38 euro ☑️ ICE International en InterCity ☑️ Reistijd trein naar Karlsbad: 9:04 uur Zoek tickets Lekker op stedentrip of vakantie? Reis met de trein naar Karlsbad in Tsjechië. Karlovy Vary of Karlsbad is één van de bekendste kuuroorden...

Treinreis naar Praag

Treinreis naar Praag

Treintickets naar Praag vanaf € 50 Laagste prijs voor dezelfde reis! Online geen boekingskosten Vroeg boeken = voordelig reizen Zoek tickets Met de trein naar Praag? Bestel uw goedkope treinkaartjes via onze website, want voor € 50,- zit u met een reistijd van 10 uur...

Pin It on Pinterest

Deel deze pagina

Geef het door aan iemand anders