Trein naar Brno

  • ☑️ Treintickets Brno v.a. 50 euro
  • ☑️ ICE International en Railjet
  • ☑️ Duurzaam en comfortabel met de trein

Duurzaam, comfortabel en goedkoop met de trein naar Brno in Tsjechië? Je reist al vanaf 50 euro per ICE International en Railjet naar de twee na grootste stad van het land. Treinkaartjes naar Brno boek je bij diverse aanbieders als NS International, Deutsche Bahn, TheTrainLine en B-Europe. Vertrek vanaf Amsterdam Centraal, Utrecht of Arnhem en kom met slechts 2x overstappen en een reistijd van 12.29 uur aan in hartje centrum.

Voor de treinreis naar Brno reis je per ICE International en Railjet, maar je kan ook kiezen voor de nachttrein in combinatie met de Railjet. Allereerst reis je per ICE International of Nachttrein naar Wenen, waarna je overstapt op de Railjet van Wenen naar Brno voor het laatste deel van het traject. Reis je per ICE International? Dan is er een overstap op Frankfurt am Main voor de ICE International naar Wenen.

Prijs van treinkaartjes naar Brno

Wanneer je kiest voor de trein naar Brno is de prijs van een treinkaartje afhankelijk van het boekingsmoment, de reisklasse en het traject. Wanneer je 3 tot 6 maanden voor vertrek boekt, zijn ticketprijzen van 47 en 50 euro mogelijk. Liever extra comfortabel reizen? Eerste klas treinkaartjes naar Brno zijn verkrijgbaar voor slechts 60 euro (met vroegboekkorting). Het prijs verschil hierop is dus minimaal.

Naast de prijsfactoren is ook de flexibiliteit onderdeel van de ticketprijs. Denk aan wijziging- en annuleringsmogelijkheden die je tijdens het boekingsproces kunt afsluiten. Zo kan je bij de boeking kiezen voor Non-flex, Mid-flex en Full-flex tarief.

  • Non-flex tarief: de voordeligste prijs, maar wijzigen of annuleren is helaas niet mogelijk.
  • Mid-flex tarief: 6 euro toeslag per volwassene, waarbij je beperkt kan annuleren wijzigen.
  • Full-flex tarief: aanzienlijke toeslag afhankelijk van het boekingsmoment, waarbij annuleren en wijzigen is inbegrepen.

Reis per trein naar Brno

Met tal van bezienswaardigheden, heerlijke restaurants en bijzondere architectuur is Brno een leuke treinbestemming. Daarbij is het een echte studentenstad en kent de stad leuke cafés en bars. Een citytrip, weekendje weg of complete vakantie? De stad heeft voldoende te bieden.

Ontdek beschikbare treinen en zitplaatsen en boek jouw treinreis direct!

 

Ontvang aanbiedingen

Steenwijk: Koloniën van Weldadigheid

Steenwijk: Koloniën van Weldadigheid

Ontdek de Koloniën van Weldadigheid, de binnenlandse landbouwkoloniën voor armoedebestrijding uit de 19e eeuw. Duizenden armen uit de steden kregen hier onderdak en onderwijs maar werden in toenemende mate beperkt in hun vrijheid van handelen. Nog altijd vind je hier...

Toerisme De Baronie: hou van ’t goeie leven

Toerisme De Baronie: hou van ’t goeie leven

Het leven is goed in gemoedelijk en bourgondisch Brabant, zeker in het groene gebied dat ligt tussen de steden Breda, Tilburg en de Belgische grens. Hier houden we van ’t goeie leven, van op het gemakje genieten, jezelf verwonderen over al dat moois dat deze regio zo...

Ontdek het prachtige Binnenste Buitenland in Berg en Dal

Ontdek het prachtige Binnenste Buitenland in Berg en Dal

Misschien was u van plan in Frankrijk te kamperen, naar Turkije te vliegen of een huttentocht te maken in Zwitserland. Ook deze zomer brengen veel mensen door in Nederland. Als u ook in Nederland blijft, is dit een mooi moment om het Binnenste Buitenland in Berg en...

Pin It on Pinterest